ZiS Posted January 8 Share Posted January 8 To kad kažu najverovatnije, uglavnom ništa od toga...Iskreno, ne očekujem ni Tea i Luku u timu...aj nek me demantuju jednom 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Neka se nama Mitar vrati za sutra. Teo će vodeći se dosadašnjim iskustvom preskočiti meč i ako je sa ekipom. Verujem da će ga čuvati za Milano ali verovatno će i taj meč preskočiti. Asvel se mora dobiti i bez Teodosića. Njima ne igra Nando i to je za nas bez Teodosića plus. Nemaju ubitačnu spoljnu liniju koju Hanga i Lazić ne mogu da zaustave. Lomiće se sve na Yagu koji mora još jednom da isporuči partiju kao protiv CedOli i ako Rokas isporuči svoje taj meč ćemo dobiti. Sa pobedom protiv Asvela ide se rasterećeno na Milano. Tamo sa Teom je plus ali i bez njega i rasterećeni i sa velikim samopouzdanjem i nizom od 4 pobeda u EL mogli bismo i njih da drknemo. Ali i sa jednom pobedom u ova dva meča je okej rezultat. Kao što sam rekao pre neki dan s obzirom na sve novonastale okolnosti sigurno ćemo se pojačati nakon ovog duplog kola. Verovatno se čekao 15.01 i zbog povratka u Beograd jer bilo ko da nam dođe za koji dan imaće bolje uslove za uklapanje u tim s obzirom da ćemo u narednom periodu više vremena biti u Beogradu. Sutra po pobedu, to mora. Edited January 8 by Čočo Inače do marta kidamo sa rasporedom: Od 12.01.do 24.01 smo kući. Idemo u Berlin pa smo opet kući od 26.01. do 02.02. Idemo onda u Podgoricu pa smo kući skoro mesec dana (uz igranje KRK) od 04.02.do 01.03. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8 Share Posted January 8 @Čočo u svojoj pozitivnoj fazi😀 To Čočo, nego sta nego kidamo💪 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted January 8 Share Posted January 8 Meni se čini da Teo inače malo šepa i kad nije povređen. 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Teo vrv nece igrati ili ce to biti nesto marginalno, sad i Yago ima neku sitnu povredu mada sam ja mislio da su grcevi, znaci rovit oko 30ak minuta protiv super atleticne ekipe. Rokas iscedjen, Mitar nece igrati verovatno cim se dan pred utakmicu ceka odluka. Bolomboj vec par meceva ne lici na sebe , sto je normalno uzimajuci u obzir sve okolnosti koje su ga zadesile u proteklom periodu. Znam da je nepopularno misljenje ali mislim da nas ceka ne samo poraz protiv Asvela vec i ubedljiv poraz. Ovo duplo kolo je doslo bas u nevreme. Edited January 8 by DijametralnoSuprotan 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 8 Share Posted January 8 1 minute ago, MarkoKep said: Meni se čini da Teo inače malo šepa i kad nije povređen. To je od rakije 1 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 8 Share Posted January 8 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Teo vrv nece igrati ili ce to biti nesto marginalno, sad i Yago ima neku sitnu povredu mada sam ja mislio da su grcevi, znaci rovit oko 30ak minuta protiv super atleticne ekipe. Rokas iscedjen, Mitar nece igrati verovatno cim se dan pred utakmicu ceka odluka. Bolomboj vec par meceva ne lici na sebe , sto je normalno uzimajuci u obzir sve okolnosti koje su ga zadesile u proteklom periodu. Znam da je nepopularno misljenje ali mislim da nas ceka ne samo poraz protiv Asvela vec i ubedljiv poraz. Ovo duplo kolo je doslo bas u nevreme. Kako se niko nikad ne umori od predvidjanja ubedljivih poraza? 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 8 Share Posted January 8 Mnogo mračite. EL ritam je skoro nehuman, sve ekipe imaju neke povrede, neke i po više bitnih igrača. Ja bih sve raspoložive snage bacio na Asvel i to nam je must win, a ako negde treba da se tankuje to je Milano, tamo bi nam bile male šanse i da smo skroz kompletni i 100% zdravi, odigrati rasterećeno posebno ako dobijemo u Lionu. Mitrović bi nam dosta značio posebno ako Teo ne bude igro ili bude limitiran minutažom, Mitar je naš jedini visoki koji može sam sebi da kreira poene. 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted January 8 Share Posted January 8 4 minutes ago, NMX said: To je od rakije Ne bre, vrti mu se u glavi jer je sabio 3 pakle Marlbora 100s taj dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 8 Share Posted January 8 2 minutes ago, NMX said: To je od rakije Miloš Teodosić nakon povrede zadobijene u utakmici protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani, viđen u jednoj od poznatih srpskih banja na tretmanu i rehabilitaciji. Izvori kažu da je tretman uspešno završen i da je Teodosić spreman za duplo kolo. (FOTO + VIDEO). 😄 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 8 Share Posted January 8 U odsustvu Tea moraće naše četvorke da povuku. 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 8 Share Posted January 8 Stvarno je tesko preko usta prevaliti tankovanje u Milanu, protiv ovog Liga Sampiona sastava. Oni su bez Loa, Berona, Mirotica i Sildsa stvarno uzas. To su im 2 ubedljivo najbolja igraca i onda naredna 2 po kvalitetu. Po kvalitetu i momentumu svih ekipa vece sanse vidim u Milanu Aliiiii idemo na obe pobede bre! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneSto01 Posted January 8 Share Posted January 8 4 minutes ago, bosMan_jr said: Stvarno je tesko preko usta prevaliti tankovanje u Milanu, protiv ovog Liga Sampiona sastava. Oni su bez Loa, Berona, Mirotica i Sildsa stvarno uzas. To su im 2 ubedljivo najbolja igraca i onda naredna 2 po kvalitetu. Po kvalitetu i momentumu svih ekipa vece sanse vidim u Milanu Aliiiii idemo na obe pobede bre! Ne slazem se, imam utisak da su nakon povrede Mirotica odredjeni igraci prodisali, pogotovo Meli. U prethodne 2 utakmice kod kuce su u tako okrnjenom sastavu rutinirali Bajern i Baskoniju, ekipe koje su recimo slicnog kvaliteta kao i mi. Ima tu jos dosta dobrih igraca, osim pomenutog Melija tu je i Vojtman, Hol (koji zna da ubaci 0 poena ali i da se povampiri), Pojtres, kao i Nejpir, za koga me ne bi cudilo da se nalozi protiv nas. Armani kod kuce igra (sve vise i vise) fantasticnu odbranu i tako lome protivnike, a nisam siguran da cemo mi imati pravi odgovor na to, pogotovo ako su nam 2 od 3 pleja roviti a treci povredjen. Sta mislim da moze biti nasa prednost jeste to sto ce sa druge strane biti Sabaz, a verujem da ce svi u klubu imati dodatni motiv da ga pobede. Ali videcemo, svakako mislim da imamo sanse u oba meca, ali su po meni (a i po kladionici, koja bi trebalo da je neutralna) one dosta vece sutra nego u cetvrtak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted January 8 Share Posted January 8 Ako bi prihvatili “jednu od dve pobede” protiv tima koji ima 3 pobede(Zalgiris 2x, Alba) i protiv tima kojem ne igraju 4 na papiru najbolja igraca onda stvarno nemamo sta da trazimo u tom plej-inu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted January 8 Share Posted January 8 Какви год да смо, дошли смо у ситуацију да неким победама можемо сами себи кројити судбину. Које црно пуштање утакмице низ воду. Иде се на победЕ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 8 Share Posted January 8 Da dobijemo mi Asvel pa cemo videti za Milano,ako Luka i Teo budu spremni sve je moguce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 8 Share Posted January 8 Šteta što ovako osakaceni ne gostujemo Realu i Efesu, tamo gde su sanse za pobedu male. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 8 Share Posted January 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8 Share Posted January 8 19 minutes ago, bosMan_jr said: Stvarno je tesko preko usta prevaliti tankovanje u Milanu, protiv ovog Liga Sampiona sastava. Oni su bez Loa, Berona, Mirotica i Sildsa stvarno uzas. To su im 2 ubedljivo najbolja igraca i onda naredna 2 po kvalitetu. Po kvalitetu i momentumu svih ekipa vece sanse vidim u Milanu Aliiiii idemo na obe pobede bre! Znaci ko nas puni umesto Mado Loa? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 8 Share Posted January 8 14 minutes ago, BaneSto01 said: Ne slazem se, imam utisak da su nakon povrede Mirotica odredjeni igraci prodisali, pogotovo Meli. U prethodne 2 utakmice kod kuce su u tako okrnjenom sastavu rutinirali Bajern i Baskoniju, ekipe koje su recimo slicnog kvaliteta kao i mi. Ima tu jos dosta dobrih igraca, osim pomenutog Melija tu je i Vojtman, Hol (koji zna da ubaci 0 poena ali i da se povampiri), Pojtres, kao i Nejpir, za koga me ne bi cudilo da se nalozi protiv nas. Armani kod kuce igra (sve vise i vise) fantasticnu odbranu i tako lome protivnike, a nisam siguran da cemo mi imati pravi odgovor na to, pogotovo ako su nam 2 od 3 pleja roviti a treci povredjen. Sta mislim da moze biti nasa prednost jeste to sto ce sa druge strane biti Sabaz, a verujem da ce svi u klubu imati dodatni motiv da ga pobede. Ali videcemo, svakako mislim da imamo sanse u oba meca, ali su po meni (a i po kladionici, koja bi trebalo da je neutralna) one dosta vece sutra nego u cetvrtak. Meli je tako dobro prodisao da je na prosloj tekmi imao 3 poena i 1 skok. Cinjenica je da su zbili redove nakon silnih povreda i da su neki igraci dobili vece uloge, kao i da imaju 2 fantasticna rezultata protiv Baskonije i Bajerna, ali u Italiji gube i muce se, i dolazi do velike potrosnje tih igraca iz drugog plana. Tako da ocekujem jednu katastrofu ove nedelje od njih, tesko da ce to biti Alba, znaci izbor pada na nas :)) jednostavno kvaliteta nema tu za kontinuitet pobeda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 8 Share Posted January 8 Mi sutra moramo zapeti i ici na pobedu protiv najslabijeg tima u EL. Ovo je idealna sansa za još jedan brejk, i onda rastereceno u Milano, pa sta bude. Ako sutra ne dobijemo , ponisticemo fener i partizan. Sa Milanom takodje moze da se igra, pogotovo što im ne igra odredjen broj igrača, ali ajde prvo i najbitnije Asvel. Bilo kakva pobeda . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Snimak sa treninga na SK, vidi se da Teo sasvim normalno hoda tako da je to dobar znak. Svi su trenirali osim naravno malog Topa koji je dosao da podrzi i pozdravi saigrace. Nek neko okaci te klipove sa IG SK. Edited January 8 by Miki28 Teoljub typo 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 8 Share Posted January 8 25 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ko nas puni umesto Mado Loa? 😛 Pa ja mislim niko, Shabaz izgleda i kod njih samo malo bolje nego kod nas. Hall je nekonstantan i opasniji iz drugog plana. Ako nas Meli i Voigtmann dobiju nekom suterskom rapsodijom, nek ide zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 8 Share Posted January 8 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Snimak sa treninga na SK, vidi se da Teo sasvim normalno hoda tako da je to dobar znak. Svi su trenirali osim naravno malog Topa koji je dosao da podrzi i pozdravi saigrace. Nek neko okaci te klipove sa IG SK. https://www.instagram.com/reel/C11nhF0NaTc/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== https://www.instagram.com/reel/C11nYyeNeNk/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted January 8 Share Posted January 8 Ако су и Тео и Митар у саставу не видим разлог да не идемо на обе победе, мислим идемо на њих и да не играју само су тада шансе мање. 1/2 је морање, а 2/2 ето нас скроз смо онда ушли у игру. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts