Miki28 Teoljub Posted January 2 Share Posted January 2 5 minutes ago, Čočo said: Bez očekivanja. Iznad svih mogućnosti. Prva ekipna pobeda i to u gostima. Ali neka protiv Partizana dokažu da su postali tim. Nismo dobili šutem nego pametno i timski i to je najveći dobitak ove utakmice. @Miki28 Teoljub Ja sam čovek od reči što se mene tiče odjavljujem se ali ništa uradili nismo ovom pobedom. Protiv Partizana treba da pokažu da ovo nije samo bljesak. Jer sam već pričao da ova ekipa može samo da bljesne i nije kadar za pobede u kontinuitetu bez doselekcije. Još jednom, bravo momci ovako se dobija u gostima. ❤️ Ostani samo molim te tu negativnu energiju smanji. Bas smaras sa svakodnevnim istim upisima I dobicemo i Partizan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted January 2 Share Posted January 2 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Jaoooo što mi sad žao za poraze od Žalgirisa, Baskonije, Monaka... 😄 Cigan na proleće, kolorizovano 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 2 Share Posted January 2 Svašta bih napisao likovima , koji su dali prednost mržnji prema Čoviću u odnosu na ljubav prema Zvezdi ali o tome treba da vode računa administratori .Ako ni zbog čega drugog , makar zbog kvaliteta ovog nekada kvalitetnog foruma... Zvezda je emocija [emoji3590]🤍Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 9 1 7 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Inače dobili smo Fener sa skoro njihovih 50% za 3. To treba znati. U gostima. Isto treba znati da Davidovac za 18 min ima 0 indeks. Bolomboju ako se večeras ne produži ugovor spremiti lomaču za Čovića. Edited January 2 by Čočo 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 2 Share Posted January 2 Ozbiljan klub bi uveliko produžio Joela a mi ćemo ovjeriti Prađeda na doživotni. 24 1 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 2 Share Posted January 2 Je l smo pre ove pobede bilo kad tamo pobedili? Mislim da nam je prva pobeda tamo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 2 Share Posted January 2 Just now, oʞɐdoɐu nɾ said: Bravo za kapitena. Jedan sam od njegovih najoštrijih kritičara, zbog botovanja, ali mu skidam kapu za današnju odbranu. Ja ga vrlo retko kritikujem, jer on uglavnom odradi svoje i odigra odbranu maksimalno, a kad kao večeras odradi odličnu rolu u napadu to je za svaku pohvalu. Ja iskreno nisam verovao u pobedu do pred sam kraj. Pohvale za skoro sve igrače, maksimalno su se borili (skoro svi). Vrlo je jasno koji je igrač apsolutni višak i ko treba da postane navijač pored terena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bishop Posted January 2 Share Posted January 2 Gde ste braćo? Jesu se uzele neke pare na hendikep pobedu Fenera? 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 2 Share Posted January 2 Just now, Nini3112 said: Je l smo pre ove pobede bilo kad tamo pobedili? Mislim da nam je prva pobeda tamo? Prva, ali draga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted January 2 Share Posted January 2 Konacno cvrstina i karakter, konacno nismo bili pihtijasta masa koju svi razvlace. Dedino klupiranje je bilo jako bitno. Sa nekim igracem koji je konstantan, ova ekipa bi mogla da bude pristojna, ali svakako nemamo mnogo sanse za play in. Jako je tesko igrati kosarku kada sa pozicije 4. Kontinuiranonimas nula poena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 2 Share Posted January 2 Sfero me do sada stvarno pozitivno iznenadio kao trener. Izvukao iz ovog rostera vise nego sto sam ocekivao. Rutinski dobijemo utakmice u Aba ligi i tu smo 99% prvi posle regularne sezone, a u Evroligi stoji bilans 6-8 gde je jedini neprihvatljiv poraz bio kuci protiv Milana pogotovo zbog razlike. Da je tu od samog pocetka sa samo malo logicnijem rosterom mislim da ne bi bilo dileme bar o plejin-u. Danas standardno Hanga, Teo i Bolomboy medju najboljima, a i Rokas je bio odlican. Cestitke i Topicu na debiju, vrlo zrela partija. Rendom klinac bi u danasnoj zavrsnici na +7, +9 bar jednom izgubio lopte posle presinga Fenera ali on te probleme resio lagano. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 2 Share Posted January 2 Inače,prilično sam siguran da nam je ovo prva pobeda protiv Fenera u Stambolu..mislim da smo do večeras bili na 0/9.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted January 2 Share Posted January 2 “Znas kako, istina je da smo moj kum i ja usli u lobi Mazestika, i odmah kad smo izvadili heklere, jos pre nego sto smo zapucali, svi su polegali i to je bilo to! Pobeda, klasicna!” ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 2 Share Posted January 2 Nije kasno ako dobijemo Partizan i dovedemo pojacanje(a). 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 2 Share Posted January 2 Ključ pobede bio je u držanju Gilespija na klupi.Mislim da je i Janis bio šokiran kretnjama Gilespija kao pile bez glave: Γάμα με που συμφωνώ σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 2 Share Posted January 2 1 minute ago, Nini3112 said: Je l smo pre ove pobede bilo kad tamo pobedili? Mislim da nam je prva pobeda tamo? I to smo ih jedini dobili tamo ove godine 😄 Jako vazna pobeda za samopouzdanje tima, iako sam digao ruke od tima u EL ove godine, makar da zaigramo kompetitivniju i kvalitetniju kosarku. A valja se dobiti i u cetvrtak, samo da i Luka ozdravi 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 2 Share Posted January 2 1 minute ago, Sector said: Ozbiljan klub bi uveliko produžio Joela a mi ćemo ovjeriti Prađeda na doživotni. Da smo ozbiljan klub kao što nismo, mi bi koliko juče doveli četvorku. Ovako smo imali sreće da je Simonović napustio klub, pa je Rokas igrao umesto vrhunske štetočine na obe strane terena, što je na kraju doprinelo preokretu, jer smo prestali da igramo 4 na 5. Da podsetim u trenutku kad je ovaj izašao je bilo 55:48 za Fenerbače. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 2 Share Posted January 2 Bravo momci! Sad Asvel da zaprzi corbu i uvede u zanimljiv cetvrtak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsychoTheRapist Posted January 2 Share Posted January 2 Bravo komšije! Igrali ste timski, disciplinovano i pametno. Večeras i mi da dobijemo pa se vidimo u četvrtak! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 2 Author Share Posted January 2 17 minutes ago, Čvarkov said: Trojke 8/22 36.4% solidno jos ovi sutirali oko 50%, u prvom nisu dve omasili 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) 7 hours ago, uini said: uhuhuhuu tekma u 15do7 tad turci obucno tek krecu sa gajbe, tako da je to nasa sansa da ih uhvatimo bez proper zagrevanja, plus su slavili po gradu, nasi nemaju ni gde da odu. Koji si ti poet and the prophet Edited January 2 by Drug Crni slova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted January 2 Share Posted January 2 Košarka je ipak, pre svega, timska igra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 2 Share Posted January 2 Svaki posten cigan veceras 6 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 2 Share Posted January 2 Idemo, kalkulacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 2 Share Posted January 2 Bravo Tope. Samo rokaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts