Wingwalker Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Kakva bi to bila bekovska linija : Vildosa, Nejpir, Teo i Nedara. Janis bi na svakoj tekmi fasovao tehničku zbog ubacivanja još jedne lopte u teren. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Ehh taj Dozet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Just now, Wingwalker said: Kakva bi to bila bekovska linija : Vildosa, Nejpir, Teo i Nedara. Janis bi na svakoj tekmi fasovao tehničku zbog ubacivanja još jedne lopte u teren. Već je osedeo, vidi se na slici sa Mare sinoć. Biće potrebno puno Maybelline farbe i gela. A možda je rođen sa time... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 20 minutes ago, Mile1 said: Izgleda da smo ispali iz trke za Herisona. Dozet ne moze da zavrsi ni pecenje u Cacku Čačanske pečenjare su nešto kao naša pojačanja. Ima ih mnogo, ali su loše. 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Petrusev ce kod brace ako bude dolazio u EL. Za Hangu se znalo jos pre dva dana da ce mozda biti spreman za Fener, ali nisam znao da li smem da citiram insajdera koji nije sertifikovan ovde. Sa Harisonom se krenulo u pregovore kada je bio dostupan(ostalo su bile zelje), ali kako je ponudjen nama, ponudjen je svima ostalima, a ipak je Milano malo platezno sposobniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 5 minutes ago, VISOKOLETAC said: a ipak je Milano malo platezno sposobniji. neka je i za iste novce ili malo manje; da pitaš prosečnog amera ili prosečnog mene, da li bi radije u bgd ili milano, obojica bi u milano. djordjo armani ili nebojša čović i tako 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited) 1 minute ago, uini said: neka je i za iste novce ili malo manje; da pitaš prosečnog amera ili prosečnog mene, da li bi radije u bgd ili milano, obojica bi u milano. djordjo armani ili nebojša čović i tako Nikad bolji upis. Meni je trenutno osećaj da bismo i sa 100 miliona budžeta napravili pobačaj. Jer Čović, jer Dozet... Edited November 8, 2023 by John Terry 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Nažalost po nas Prađed, Simke, Dalibor, Stefan, Kuzma i ekipa više vole Čovića nego Đorđa. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited) 5 minutes ago, Sector said: Nažalost po nas Prađed, Simke, Dalibor, Stefan, Kuzma i ekipa više vole Čovića nego Đorđa. Ne vole ni oni nego im je Zvezda jedina opcija. I zato su tu. Edited November 8, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Ne vole ni oni nego im je Zvezda jedina opcija. U zato su tu. sigurno im nije jedina opcija ako izuzmemo kuzmića i donekle lazarevića, s'tim što bi ovaj drugi pronašao neku eurocup ekipu, verovatno za slične novce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 1 minute ago, uini said: sigurno im nije jedina opcija ako izuzmemo kuzmića i donekle lazarevića, s'tim što bi ovaj drugi pronašao neku eurocup ekipu, verovatno za slične novce EL Uini. Jedina opcija da igraju EL je kroz Zvezdu slazes se? Naravno Simon pa i Deda bi mogli naci EC klub ali nece.Zasto?Jer mogu EL kroz Zvezdu da igraju jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Dovescemo centra, a sto se tice pozicije 2, to je to, mislim da nece niko dolaziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 U ostalim klubovima su sve provereni EL igrači, jašta. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 10 minutes ago, stefan1 said: Dovescemo centra, a sto se tice pozicije 2, to je to, mislim da nece niko dolaziti Videli smo da nam to ide dobro - dovodjenje centara, a da nam lose ide dovodjenje svih drugih pozicija, pa smo odlucili da ne menjamo dobitnu formulu 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Just now, bosMan_jr said: Videli smo da nam to ide dobro - dovodjenje centara, a da nam lose ide dovodjenje svih drugih pozicija, pa smo odlucili da ne menjamo dobitnu formulu Pa ti kad pogledas nas roster, samo nam jos centar fali 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 14 minutes ago, uini said: sigurno im nije jedina opcija ako izuzmemo kuzmića i donekle lazarevića, s'tim što bi ovaj drugi pronašao neku eurocup ekipu, verovatno za slične novce Možda neku rukometnu ekipu, košarkašku sigurno ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 5 minutes ago, Kankkunen said: U ostalim klubovima su sve provereni EL igrači, jašta. Nemoj tako, Flaccadori i Strazel su igracine😀 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited) 23 minutes ago, stefan1 said: Dovescemo centra, a sto se tice pozicije 2, to je to, mislim da nece niko dolaziti Bolje onda nikoga da ne dovode, ishod ce biti isti, a ja cu moci ravnodusno da gledam tekme i biram mesto u Areni. Na dva i tri ce uvek bar jedan igrac da bude povredjen, a verovatno ce i duo Teo/Sabazz u nekom delu sezone biti na postedi. Sve u svemu logicno da nam spolja niko ne treba. Na 4. nemamo kvalitet, s spolja ce nedostajati i kvantitet pored toga sto patimonod nekompatibilnosti. No dobro uprava znaeee… Edited November 8, 2023 by Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Mješate babe i žabe. Armani i Monaco sigurno nemaju 10 Flakadorija i Strazela u sastavu, niti su im takvi igrači starteri na bilo kojoj poziciji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 (edited) 28 minutes ago, Don Dusko said: EL Uini. Jedina opcija da igraju EL je kroz Zvezdu slazes se? Naravno Simon pa i Deda bi mogli naci EC klub ali nece.Zasto?Jer mogu EL kroz Zvezdu da igraju jbg. čisto sumnjam da je davidovcu u ovim sezonama karijere prioritet da igra euroleague. pri čemu smo stavili đuture sve igrače koji nam se ne dopadaju ili ne isporučuju šta smo zamislili na jednu gomilicu. marko simonović je nekakav prospect, slične reputacije kao i alan smailagić kada je dolazio u partizan. ilić je potpisao trogodišnji ugovor sa zvezdom u trenutku u kojem je sastav bio neuporedivo tanji. igrač neuporedivo nižeg plafona ali takođe mlad to je jedna grupa, deda je druga vrsta; igrač koji može da nađe ugovor levo i desno, kao uostalom i luka mitrović nisam siguran da ne mogu njih dvojica da igraju el osim kod nas ali sam siguran da mogu da nađu i neke fine ugovore u ambicioznijim eurocup ekipama na sve to kalemimo penzionog kuzmića i lazarevića, koji su kod nas tek ponekada u rotaciji. jeste, oni ne bi mogli da imaju neke bitne uloge i ugovore u nekim drugim klubovima ali ih nemaju ni kod nas Edited November 8, 2023 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 7 minutes ago, Sector said: Mješate babe i žabe. Armani i Monaco sigurno nemaju 10 Flakadorija i Strazela u sastavu, niti su im takvi igrači starteri na bilo kojoj poziciji. A Zvezda ima 10 Lazarevica? U Evropi je bitna stavka biti starter kao u NBA? Milano 1-5 skor🤔 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Tako su se i Dobriću podsmevali, pa ipak može da igra i u drugim EL klubovima. Isro važi i za Luku, imao je letos par ponuda. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Uh kakav argument: Strazel jbt Decko ima samo Jamesa, Okoboa, Kembu i Lojda ispred sebe u rotaciji. Pritom lik ima 20 godina i igra vrlo korektno domace prvenstvo, prosle godine u plej ofu u Francuskoj bio odlican. Ali i da nije, za EL je potpuno nebitan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 6 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A Zvezda ima 10 Lazarevica? U Evropi je bitna stavka biti starter kao u NBA? Milano 1-5 skor🤔 Nema 10 al ima 6-7 komada. Jaka je bitna stavka biti starter ili smatraš da je svejedno igra li Davidovac 25 ili 10 minuta? Milano je očajno otvorio sezonu, mi je tako otvaramo svake godine pa tražimo neku slamku izgovora da se tješimo kako je još neko loš osim nas. Vau, sad mi je lakše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 1 minute ago, Sector said: Nema 10 al ima 6-7 komada. Jaka je bitna stavka biti starter ili smatraš da je svejedno igra li Davidovac 25 ili 10 minuta? Milano je očajno otvorio sezonu, mi je tako otvaramo svake godine pa tražimo neku slamku izgovora da se tješimo kako je još neko loš osim nas. Vau, sad mi je lakše. Zasto je bitno u Evropi biti starter? To neko nepisano pravilo u Evropi za koje ne znam kao u Nba da starteri zavrsavaju utakmice? Sto smo sada presli sa Lazarevica na Davidovca? Imas ispred Lazarevica Hangu i Rokasa na 3 ili smatras da to nije dobro? DeDa igra toliko jer nema ko u smislu da je toliko kvalitetniji od njega jer Ilic i Simonivic to nisu. Mislis da je Sferopulos lud lik pa da ne bi volio da ima Mirotica ili tako nekog na 4? Ajde prvo mi da razmrdamo igraca od 2 miliona da nas udostoji svog prusustva na mecu, sta mislis? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts