Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

On 4/29/2024 at 6:46 PM, Čočo said:

Moje neko mišljenje je da će oba projekta države ili jednog čoveka da se završe 2026.godine. Kasnija budućnost oba kluba će zavisiti od rezultata do te godine sa akcentom na tu godinu. Zašto tako mislim? Prošle godine, sećam se da je predsednik države najavio kako za oko tri godine očekuje oba kluba na F4 Evrolige. Ako uz sve to uzmemo u obzir da postoje indicije da će se 2026.godine F4 održati u Beogradu za dotičnog ne postoji lepši završetak njegove želje, bajke i hira. Nekako mi se i Željkov potpis do 2026.godine takođe uklapa u sve to i taj neki njihov projekat od kada je došao u KKP. Za evropske okvire oni su u mnogo boljoj poziciji nego mi osim ako udbaš ne bude bivši pa se nešto ne promeni u strukturi i funkcionisanju našeg kluba. Sama promena kod nas će biti pozitivna iz više aspekata a prvenstveno nećemo trošiti trenere kao čarape i siguran sam da će nam izbor trenera biti bolji nego sad, a znamo i zašto. Za sada bolje prognoze dajem komšijama jer kod njih se zna ko šta radi i ko je za šta odgovoran. Sa parama plus Željkom i Savićem i već osnovom koju imaju su miljama ispred nas koji sa parama, Čovićem, Dozetom i Vasiljevićem a samim tim i domaćom osnovom i promenom trenera na svakih godinu dana znamo kuda plovi ovaj brod. Nakon 2026.godine ako se ništa ne promeni u našem funkcionisanju, Čović će svakako otići, klub će već biti raskomadan na sitne delove a komšije će do te godine imati dobru zalihu svega da budu iznad nas narednih 10 godina dok se ne rehabilitujemo od stanja koje udbaš ostavlja za sobom. 

 

 

Ja sam u fazonu da ovo besomučno trpanje para ima veze sa Expo 27 i da te pare što klubovi dobijaju ulaze u te milijarde iz budžeta za Expo 27.

 

Očekujem ovo besomučno sipanje do  kraja sezone 2026/27. tako da očekujem i produženje Zocovog ugovora na bar +1 godinu.

 

Kada se završi Expo 27 i kad krene sezon 2027/28, tada možemo očekivati da Nebojša ode iz kluba jer sigurno nije lud sada da ide kada ima najviše love.

Nešto mi ne deluje kao lik koji je alergičan na mnogo love.

 

 

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.68fdd92ff09a355573615636755efd3a.png

 

Dnevna doza prosečnog igrača:

 

Biće ovo jedna teška utakmica  jer je Mega mlada i poletna ekipa željna dokazivanja. Dižu igru cele sezone što su i pokazali u seriji protiv ekipe koja je projektovana za sam vrh.

Mi smo iskoristili ovu pauzu i dobro smo radili na treninzima, neće biti lako sa mladom i agresivnom ekipe Mege,ali ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice obradovaćemo naše verne navijače. 

Ovom prilikom ih pozivam da dodju i da napune halu jer su oni naš 6ti igrač. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, elmulinho said:

Nama je ova ABA jako bitna, moramo svi zajedno kao jedan danas i poslati jasnu poruku: "UPRAVA NAPOLJE!"

Nadam se da će se danas sa,, Uprava napolje" preći na onog ko je glavni i odgovorni urednik svih sranja. Znači na,, Čoviću odlazi". 

Link to comment
Share on other sites

On 4/30/2024 at 11:31 AM, Juan Pablo Montoya said:

 

Ponekad stičem dojam da kontriraš samo da bi kontrirao. Obradović da nema garancije da će imati i novac i da će igrati Evroligu ne bi u aprilu produžio ugovor. Sačekao bi da vidi kakva je situacija.

Nemoj smo naivni.

 

Tako isto si mogao da kazes da Obradovicev dolazak znaci i KKP u EL, pa nije bilo tako.

 

Da EL zeli KKP u svojim redovima, prosto bi im dala A licencu i zavrsila pricu. Ocigledno je da su KKSNS1 i KKSNS2 samo zato sto nije bilo alternative. Sada EL ima alternativu u vidu Valencie (kao clana najjace lige u Evropi), na njima je da odluce sta zele.

 

On 4/30/2024 at 12:47 PM, MarioKempes said:

Slažem se da EL ima moć, samo mislim da nema interes da prekine megalomaniju. Što više bogatih klubova - njima bolje, takva im je filozofija odavno. Zašto bi sada sekli tu granu i odbacivali dva bogataša iz Beograda kad i nemaju neki mnogo bolji izbor. Eventualno Valensija, mada mislim da oni ne mogu dovoljno da pariraju novcem. Tj, šta nam teško da mi uvek damo više:)

 

Da im je takva filozofija, Alba i ASVEL bi odavno igrali FIBA LS, a do pre neku godinu bi gledali 4 kluba iz VTB lige.

 

On 4/30/2024 at 1:11 PM, СтелаРоса said:

Dobio je EL budzet da se proseta kroz EC kao zagrevanje za igranje EL u narednim godinama.

 

Nije dobio EL budzet, da je dobio, prosetao bi se kao sto si i napisao.

 

Imao je Puntera, LeDaya, Lessorta, Smailagica, ali ostatak tima cinili su Madar, Moore, Zagorac, Dangubic i takvi igraci koji ni u Cedeviti ne bi bili posebno primeceni.

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Setite se 2011 said:

Za one koji nisu bili na utakmici sa SC ili nisu videli Teovu reakciju, neka poslušaju ovog "zanimljivog" forumaša.

 Kao i uvek , ja biram podršku igračima 

Dobro, ako cemo iskreno i Teo je njihov, bio mu je prvorodjeni na otvaranju hotela.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Ne znam zašto oni koji ljube dupe Čoviću odvajaju podršku momcima od teranja Čovića? Duga je utakmica. Ima vremena i za pesmu, podršku, aplauz i ovacije momcima ali i za horski,, Čoviću odlazi". Ne brinite, počašćen će biti i večeras, nadam se. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

O čemu pišeš? Da se ćuti dok nam klub funkcioniše na nivou seoskog trećeligaša? Okej ti je da se klub za pedalj nije pomerio od 2016.godine u Evropi? Da svake godine gledamo istu priču gde se svi menjaju, svi su krivi samo jedan čovek nije? Tebi lepo da ti klub vodi nevaspitani udbaški diletant kome nije gušt biti konkurentan u Evropi nego mu je gušt da ide po televizijama i drsko i nevaspitano napada sve neistomišljenike i one koji mu kažu istinu u oči? Ako ti je to okej, onda svakako neću nikad razumeti i biram podršku igračima i teranje otrova iz našeg a ne njegovog kluba. 

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Bravo momci, ozb pristup od 1 minuta i rutinska pobjeda.

Iskoristila se pauza maximalno.

 

Svi su odigrali sjajno a pohvale i za Djurisica sa druge strane, fenomenalna partija. Zelim Miljenovicu brz oporavak.

 

U utorak da se zavrsi posao.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Mora se pohvaliti Rokas koji je imao konačno odlične minute u prvom poluvremenu. Trej i Topić će dosta značiti za finale. Potvrdila mi se teorija da ekipa tečnije i lakše u napadu igra kad ne igra Hanga koga Sferopulos video kao organizatora igre na žalost. Odličnih 40 minuta ekipe bez većih padova u igri, za dobar tempo zaslužna svežina. 

Šteta što nismo dosledni kao navijači. Očas posla se zamažu oči. Jahaće nas udbaš još godinama kad ima za poželeti navijače. 

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Djurisic izlazi na draft sto znaci da nismo u poziciji da mi biramo.

Sto se tice TT lepo sutersko vece ali sve sto je do sada odigrao vise deluje kao rekreativa, videcemo na sta ce liciti kad ga zajase Kaboklo, Smajli ...

 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Nini3112 said:

Hajde sad posle ovakve partije Djurisica,je l stvarno kaparisan ili su to suplje price?

Prava masina mali.

Decko izlazi na draft sto znaci da su sanse da dodje prilično male.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam sta klub muti više sa brojem navijača u hali. Večeras su prijavili 6.200 i ako je očigledno Pionir bio pun...dakle gde su oni videli 2.000 praznih stolica večeras i umesto 8.000 , prijavili 6...

 

Isto tako gomilu puta gde je očigledno da ima manji broj , oni prijave veći, pogotovo kad se igra u areni.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...