Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Немања Недовић, је играч упитног карактера и превеликог талента.

 

Због првог није играо за веће клубове, а због другог се држао на нивоу којем јесте. Талентом је дошао до овог нивоа, самим тим то све говори о њему. Евролигу не играју са том минутажом, идиоти. За нешто више у каријери, требало му нешто што нпр. има Никола Калинић. Ту не мислим на величину муда или слично, већ рад. Калинић је радом и трудом дошао до Фенера и Барселоне, а Недовић Армани, Панатинаикос и Звезда. Једноставно он је и сам неколико пута говорио да је бирао градове у којима се лепо живи. Приоритети су му били други.

 

Немању кроз целу каријеру не само да прати то стаклен играч, него и играч који и током лета не улаже много велики напор. Отуд и његова правдања предходних година, да ако се не снима током лета, то не значи да не тренира. Ово лето је постао ћале, па је имао изговор. Уствари је дошао неспреман на припреме репрезентације, па се на оном припреном турниру распао. Онда су смислили причу о УЛОЗИ која нема покриће. После свега тога, он је каснио и на Звездине припреме, па и ту дошао запуштен. Ко хоће, може лако ове ствари да провери.

 

Изузетно добро користи кумовску ситуацију у клубу.

 

После купа су добили слободне дане. Неки играчи јесу отишли свуда негде, и треба. Али, он је одмах искористио да запуца негде. Уместо он да остане, и залечи све што треба, или мало и истренира ето... Оде он. И онда се деси Макаби, где одједном прескочи.

 

Специфичан је једноставно играч, и ја немам никакве проблеме кошаркашке са њим. Имам велике проблеме са његовим карактером и то што знам да у њега не могу да се уздам. Не тражим ја од њега 30 Партизану, али тражим фокус и концентрацију, а не да му проради ЕГО и каже сам себи ЈА ЋУ. Није био такав играч 15 година професионалне каријере, неће ни сад.

 

Гледати Недовића када упали неки свој мод је прелепо. Шут улази, почне да користи продор, изузетно добро користи таблу последњих неколико година на продорима. Кажем, кошарка је ту, друге ствари можда људима сметају. Нису мањи Звездаши ако то кажу. Недовић је Звездино дете, па треба да му се прећути? Проблем је што се данас и критика сматра као пљување, јер Боже не треба ништа лоше да кажеш свом играчу. Слажем се, не треба, али ја као навијач који клубу, па и том играчу жели добро, понекад не могу да прећутим.

 

Улога коју он жели да има, превелика је за његове тренутне капацитете једноставно. Велики је проблем што имамо два таква играча Теодосић и Недовић, а уз њих је још један бек изузетно лоших физичких карактеристика, Јаго. Само, сада већ улазим у другу тему, начину селектирања... О томе су писали неки летос овде. Па бих завршио са ионако дугачким постом овде.

  • Like 11
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Bad said:

Imaš li možda podatak za Partizan? Može i na ABA topicu

 

Iskreno, nemam volje da izvučem ove podatke i za njih trenutno. Možda neki drugi dan.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da je on spreman i u nikad boljoj formi samo ga mi krijemo da nam bude iznenadjenje za finale,da se protivnik ne pripremi.Pa pogledajte samo koliko je smršao,nikad spremnije nije izgledao.

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Kako Meridian sport saznaje, Jago se vraća na teren za meč sa SC Derbijem! Brazilac će se pojaviti u timu sa zaštitnom maskom.

 

I to nije jedina pozitivna vest danas za Janisa Sferopulosa. Grčki trener će imati priliku da donese odluku koja će biti posebno zanimljiva za navijače Crvene zvezde: Da li uvesti u najboljih 12 i Treja Tompkinsa! Od kada je potpisao ugovor, Amerikanac je van protokola, a sada je prvi put spreman da zaigra i pomogne crveno-belima.

 

Čeka se odluka stručnog štaba.

 

 

Aprilili i od Meridiana? :classic_dry:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, fradler said:

 

Aprilili i od Meridiana? :classic_dry:

Kako Trej u 12 kad još nije imao timski trening sa kontaktom sa ekipom? Ozbiljna sprdačina sa navijačima. A Yago verujem da može u 12. Prošlo je sve kako treba i ima masku. Njega i možemo da očekujemo. 

Link to comment
Share on other sites

Bice lepo ako Topic uopste odigra jos neku utakmicu kod nas pre nego zapali za Amerike. Kad Tompkins bude bacio jednu tripl dabl partiju u finalu KLS protiv FMP-a, mnogima ce biti krivo sto su ga sprdali.

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jel prošla Tea mučnina, zna li se šta?

 

Da nije Jelisaveta u drugom stanju pa presla mucnina i na Tea?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...