Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

29 minutes ago, Petar1995 said:

Vlasnik wd concord west 

 

Vrlo zanimljivo je da ta firma investitor Lux 51, kompleksa zgrada na B. Kosi a ispod zita se prica da su investitori takodje Sasa Popovic i Ostoja :smiley33:

Link to comment
Share on other sites

Ako racunamo novi jednogodisnji ugovor za Teodosica i Lazica i produzenje ugovora sa Rokasom imali bi vec ovaj roster za sledecu sezonu:

 

1: Topic (2027), Teodosic (2025), Jago (2026)

2: Nedovic (2025), Lazic (2025)

3: Rokas (2026), Hanga (2025), Lazarevic (2026)

4: Davidovac (2026), Ilic (2026)

5: Bolomboj (2026), Mitrovic (2025+1), Simonovic (2025)

 

Ako Top ide u NBA sledece sezone svakako moramo da dovedemo novog pleja. Videcemo da li cemo koristiti opciju kod Smarta, rekao bih da na otvorenom trzistu pred pocetak sezone mozemo da dovedemo mnogo boljeg igraca. Ilic sledece sezone mora negde na pozajmicu gde ce imati ozbiljnu minutazu. Minutazom ovde nikako ne mozemo da saznamo da li tu ima potencijala za neku ozbiljniju ulogu ovde. Tako da nam treba za sledecu sezonu eventualno plej, ali svakako bek, krilo i cista cetvorka. Mozda i petica ako od Simonovica nema nista. 

Link to comment
Share on other sites

Кад би неко урадио клип са свим ситуацијама где закуцава Боломбој и где купи скокове да би то трајало преко 10 минута. Заслужио је сваку пару и надам се да је добио бар 50 % више него што је имао у овој сезони. 

 

Овакав играч је фалио ових година у ракету да купи и прикуцава све што може. Омиљени играч у овој сезони и најпозитивније изненађење! Браво Боки. 💪💪

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Izuzetno razlicite rostere imamo mi i Partizan:

1. Svi njihovi visoki mogi da pogode za 3.

2. Visoki su im atleticni (izuzev Frenka), ali su priuceni - vrlo tanki sa centarskom tehnikom i centarskim instinktima.

3. Jedino Kaminski daje dubinu njihovoj igri i neku drugu opasnost po kos protivnika.

4. Svi njihovi niski znaju da vode loptu i mogu da sekundarno kreiraju. Pak, primarna kreacija (narocito za druge) im je upitna jer

5. Nemaju primarnog pleja, sve kombo do komba. Ipak, 4orca njih su zaista visokog individualnog kvaliteta na obe strane terena, djavo igraci.

6. Bekovi prilicno krupni, odnosno nemaju klasicnog minus defanzivca (sem Djuse, ali on ni klupu, a kamo li terner nece videti kad je bitno).

 

Igraju interesantnu, efikasnu kosarku (kako najboljeg napadaci staviti na mesto koje on zeli), ali meni jako ruznu (broj asistencija i protok lopte su im tanki). Ruznu jer im se cesce nego sto sme desava da u prvih 20sek napada ne naprave nikakvu prednost, a onda na individualni kvalitet daju kos/izvuku bacanja.

Defanzivno Obradovic nije skockao Partizan. Da li je problem Obradovic ili visoki igraci i sto su im korektori Ledej i Naneli preoptereceni drugim zadacima - ne bih da nagadjam, ali defanzivno nisu ni blizu onog sto bi po imenima trebalo da pruze.

 

Mi smo u ovom trenutku skockaniji i veceg IQa, ali prostor za rast nam je manji, ako i individualni kvalitet - pa apsolutno razumem sto Grobari nisu obeshrabreni.

Ali dok mi dobijamo male trenerske duele - imamo ozbiljne sanse. Na obe utakmice smo obesmislili Kabokla svicem ofanzivno, a centi su uspevali da zadrze njihove bekove. Kaboklo niti je uspevao dobro da se zagradi, a i kad primi loptu nije uspeva da resi nase trojke ili da ima dobar izlazni pas ako nasa cetvorka skuplja. S druge strane, Frenk sve to ima, ali je u odbrani izuzetno trom, vecito na nicijoj zemlji. Dok god uspevamo da damo vise preko Frenka nego sto primimo mi smo dobri. Ali najbitnije - svicom smo izmestili borbu od spolja ka unutra - sto smo zeleli (uvrnuto deluje, ali nama to odgovara). Sve u svemu - drugi derbi za redom, a Zeljko je iscedio igrace, ali nije resio Sferine enigme.

I duga stvar je sut za tri. Dok oni ostavljaju Lazu i Hangu same, a oni daju trojke - mi smo na konju. Dok oni ne sutiraju preko centara u visokim postocima (bilo trojke, bilo poludistancu), mi smo dobri.

 

I da, iznenadjen sam koliko je ova utakmica njima znacila. I publici, i Zocu, i igracima. Iscedili su se da se vrate. Dobra je sansa da ce ih to u duplom kolu kosatati.

 

A mi? Sto lepsa kosarka, sto manje povreda i sto vise gledanja u buducnost. I spremanje za ABA finale (koje iz hale 100posto necu gledati, pre cu na cirkus Medrano). Al da cu se nervirati, vristati, psovati - pa hocu, ofc. 🙂

  • Like 35
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, oʞɐdoɐu nɾ said:

Izgubiš skoro sve šanse za prolaz dalje - sumorna atmosfera. Nije ni došla utakmica sa Valensijom - euforija, jer prelazni rok počinje. 

 

PR je uvek vrhunac sezone u Cigana. Ove utakmice pre i posle su vise da bi moglo da se kaze "esam ti reko!?". 

  • Like 3
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Pakuj i ovog kriminalca umesto Coksa, verovatno ce manje da pise saopstenja, da se mesa u sastav i da jede govna .

 

To sigurno, ovaj nema vremena za gostovanja na televiziji, a i da ima, ovakvi ne vole da se eksporniraju, više vole da love u...mutnom.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Hroničar985 said:

Ja mislim da su koraci jer je pomerio stajnu nogu pre nego što je izbacio loptu.

U pravu si, ali kod rolinga se to toleriše, odnosno sudije teško mogu u brzini da vide da li je igrač podigao nogu ili se samo rotirao oko nje.

 

Ni ja ne bih svirao korake, a mislim da je Sfero svesno prekinuo kontru.

Edited by Bad
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Mile1 said:

Ovo je samo jedan od signala da je Drcelic usao u klub i da ovo daje neke signale da cemo igrati evroligu i sledece sezone, uz to ide i ponuda novog ugovora za Rokasa. Koliko sam nacuo plan je da se napadne Kalinic kao i Guduric i da cemo imati budzet u rangu sa Partizanom ove sezone

 

Само питање, зар Гудурић нема вишегодишњи уговор са Фенером?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...