Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Atmosfera stvarno fantasticna. Ostao sam bez glasa, ali jbg. 

Ostaje zal, ali stvarno su momci dali sve od sebe. Cak i Smart, neke poene Nedovica otprilike je nadoknadio i to pravo iz aviona. 

A neko je napisao juce i analizirao kako nam 4ka ne treba. Eto, zbog ofanzivnih skokova Monekea smo i izgubili utakmicu. 

I na zalost, kopirane sve prethodne sezone, najbitnije utakmice, gde se lomi sezona, gubimo. 

Sta da se radi. Podrska momcima do kraja, svaku utakmicu u Arenu. 

A Covica neka sram bude! Yago na kraju u suzama, Teo ga tesi. Stvarno je uprava ove momke ostavila na cedilu i to me najvise boli! 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Kankkunen said:

Možemo mi da se bavimo detaljima, tešimo ovim i onim ... da je Luka ubacio bacanja, pa da je Hanga bolje gradio Monekea ... al je krajnji rezultat  90-91   jbg. to je to.

Bolji je pobedio.

 

Htio sam reci da ne pobjedi uvijek bolji, nekada i srecniji a to su ipak veceras bili oni. 

Link to comment
Share on other sites

Svaka cast momcima, odlican mec, veliki je hendikep izostanak 3 beka i to kakva....

Nadam se da se Teo vraca protiv Albe pa da opet zaplesemo...

Mozda i Nedovic protiv Albe, bilo bi dobro da oboje budu tu za derbi...

Svidja mi se Smart, vise energije i stava je pokazao za ovu jednu tekmu nego Sabaz za sve zajedno...

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Cuj nemamo sta da zamerimo? Pa jesmo li pobedili? Masu ofanzivnih skokova su nam pokupili, na kraju i onaj jedan koji je odlučio. Masimo bacanja pri egal meču. Eto za početak to, a to je i presudilo.

A Čovicu imamo itekako šta da zamerimo. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Константин said:


Не може се чак рећи да немамо среће са повредама. Тео гази 37. и након потрошње је нажалост реално да прескаче неке мечеве. Недовић је стакленко читаву каријеру, буквално. Нажалост очекивано за све осим за великог стручњака који је 53 године у кошарци.

 

Vala u pravu si, ako želimo igrati ozbiljna takmičenja i imati dobar rezultat, moramo se ozbiljnije i pripremiti po svim pitanjima.

Link to comment
Share on other sites

Pričati o lošoj sreći i neimanju iste mogu samo oni što su KKCZ počeli pratiti od skoro.

Jer našu sreću je potrošio,uplašio ili pak izlizao naš predsednik kluba zajedno sa svojim privescima koji su na sisi kluba.Sreću je potrošila nesposobna uprava kluba koja je tu istu sreću gulila prekovremenim arčenjem igrača ,lošom selekcijom,preplaćivanjem domaće osnove,isisavanje love usled toga,zakasnelom ili alibi doselwkcijom da primiriš i zavaraš navijačku masu.Tu se sreća izlože iz sezone u sezonu gde ti uvek fali to malo ali se to malo ne zove sreća nego nesposobnost,pilićarenje i kurčenje bez pokrića gazde i njegovih poslušnika.Zato će i ova sezona biti nalik predhodnim.Zato nemamo prava da se pozivamo na lošu sreću .Nemamo pravo jer nam se dešava upravo ono što većina navijača vidi još od prve utakmice,ali sujetni egoista je slep jer misli da je najpametniji i najbolji a ne vidi dalje od svoje palanke gde je jedino bitno da tu bude glavni baja.Ali glavni baja se zaigrao i zatupio u svojoj narcisoidnosti.

Tako da gospodo,nema ovo veze sa srećom nego do gore navedenog.

Sve to plaćaju stručni štab i igrači preko čijih ledja se lome loše selekcije,zakasnele odluke, doselekcija i ostali propusti koji se ispravljaju ili loše ili dobro a prekasno.

Na kraju svaka čast igračima i stručnom štabu bore se i izgaraju koliko mogu i znaju.

Kad se sve sabere od početka sezone do večeras mi smo prevazišli sebe i imamo i više od onog koliko realno zaslužujemo zahvaljujući nwmačima pojma iz vrhuške kluba.

Zato još jednom UPRAVA NAPOLJE!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 6
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Abizolirni said:

Daj na neko od ovih pljuvaca, konkretno napise zbog cega se trenutno pljuje masinac. Cisto da se zna da li da se prikljucim ili ne.... :krstipd4: 

Zato što na poziciji 4 imamo najneatletičniji par u celom takmičenju, koji niti igra odbranu, niti kontroliše skok, a jedan od njih po ko zna koji put u završnici nema snage da pogodi bacanja, a pre toga ni da ubaci 2+1 posle laganog kontakta.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Pod košem smo očajni i to se moglo naslutiti još početkom sezone. Imamo 1 i po upotrebljivog igrača na 4 i 5. Tobi je čist višak, treba dovesti četvorku umesto njega kako bi bar u ABA imali šansu da osvojimo. TOP 10 EL nikad nije bio ni realan gledajući rezultate i igru od početka sezone, na tabeli smo tačno tu gde pripadamo uzimajući u obzir kvalitet rostera i selekciju igrača. Sveropulos radi vrhunski posao, vidi se jasno da nije do njega kao što nije bilo ni do Duška.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Luka 2+1=0 kao u derbiju prosle god, dakle ne slucajno.

Rokas masi 2 bacanja, po ko zna koji put, sto je odavno vec neukusno.

Hanga takodje sa svojim bacanjima.

Dusko se dva puta usrao Covicu u zivot, karma stori.

Baskonija pobedila zasluzeno, mogli su ranije da privedu mec.

Zeleli su pobedu vise i vodjeni pravim majstorima dosli do nje.

Nasim navijacima ostaje da se cude kako to protivnicki bekovi samo nas napune, kako nam se Asvel raduje i  da racunaju kako imamo sanse ovako sakati i nakaradni da se umuvamo u 10. 

Zvezda nije evroligaska ekipa i svercovala se 10 godina u istoj.

Ne mozes biti evroligas samo zato jer si napunio arenu. Puni je i Prijovicka pa je realno niko i nista u svetu muzike.

Vrlo lagano pratim ovaj revijalni deo(posle poraza od Asvela), pa mi sve one mane jos vise izlaze pred oci.

A zamenili smo boljeg trenera-losijim, izgradili smo mentalitet luzera i postali sugurno utociste kojekakvim Davidovcima.

Postali smo tim u kom kosarkas dodje da zabode kes, bez rezultatskog imperativa.

Jago postaje igrac, a plodove ce ubrati neko drugi, ne Zvezda.

Janis uvek moze da nadje alibi u vidu pohlepnog Covica.

Tek slede razocarenja, porazi...ja sam spreman i to odavno.

 

  • Like 9
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Luka je izmislio poene za - 4, pa je asistirao Gidraitisu za trojku na - 1. Šteta je što prije bacanja nije pogodio ono za 2+1. Bio bi bukvalno heroj da smo okrenuli utakmicu i pobijedili. Promašio je oba bacanja što je svakako loše, ali nijesmo izgubili zbog njega nikako. Izgubili smo kad se sve sabere zato što igramo bez dva najbolja beka, što nemamo pravu četvorku i što je Baskonija dobra ekipa koju predvovi jedan od najboljih EL igrača. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Zarco_srb said:

Ali na pocetku drugog poluvremena onaj zagrljaj Duska i Tea... Valjda je svima konacno jasno o glupostima koje su se provlacile 

Toliko gluposti, laži i izmišljotina se ispiše na forumu, strašno ...al to nije kažnjivo.

Bitno je da se ne baviš skautingom i sve OK.

 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Trebalo bi Smartu obezbediti jednog trenera koji ce samo sa njim raditi mesec-dva. Mnogo toga treba da usvoji za kratko vreme, bas se kretao kao po jajima, ali ako ga uspesno prilagodimo evropskoj kosarci dobicemo lepo pojacanje za narednu sezonu.

 

Uz njega zadrzati osnovu ako je moguce, Teo jos jednu godinu da poduci Topa, Yago, Rokas, Bolomboj, Nedovic. Pojacati se pravom kvalitetnom cetvorkom u prajmu, pa neka mu Davidovac bude bekap. 
Dovesti centra kompatibilnog Bolomboju, pa neka Luka bude treci.

 

Sta da vam kazem, nije fora ali: okrecemo se kupu i ABA ligi koju moramo probati nekako da uzmemo inace sumnjam u EL dogodine.

 

Ovogodisnju EL odigrati za cast sto bolje (i za neki dinar), ali treba biti objektivan i reci da su sanse za plejof u domenu teorije. Bice bolje jbga

Edited by bosMan_jr
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Quote

O odlasku iz Crvene zvezde

,,Naš posao je fascinantan. Ne zavisimo od kvaliteta našeg rada, nego od rezultata i poverenja uprave. Žao mi je, bio sam zadovoljan ovde, ali Crvena zvezda igra dobro i drago mi je zbog toga. Kad se vrate Teo i Nedović. Možda jesmo najlošiji u ofanzivnom skoku, ali sa šuterima sa Vanjom, dosta su otvorili teren, morali su da menjaju. Najvažnije kod ofanzivnog skoka je da ideš na ofanzivni skok.”

 

Dusko pomenuo upravu

 

I ne, ne radi se ovde o Dusku vec o tome sto se bas pribojavam da ce opet na kraju sezone otici Sfero a da ce ovi i dalje da nas jašu

 

menjace se 10 igraca a prodavci magle sve jovo na novo

 

 

Edited by srlepajce
  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, TB Told said:

Zato što na poziciji 4 imamo najneatletičniji par u celom takmičenju, koji niti igra odbranu, niti kontroliše skok, a jedan od njih po ko zna koji put u završnici nema snage da pogodi bacanja, a pre toga ni da ubaci 2+1 posle laganog kontakta.

cekaj izvini, ajd molim te snimi ovu svoju stranicu jer ja cu svakako. Sad nam ni pozicija 4 nije dobra. Luka preko noci postaje neki levat i matorac a do ove utakmice se svi kleli u njega i kad on ne igra ka su male sanse da pobjedimo.

Gile je odigrao losu utakmicu ali zar i on nije dizan u nebesa poslije uriniranja partizana. 

 

O cemu se ovdje vise jebote pise i prica.

Mnogi su kao na tomboli. Sad mi je ovaj broj igrac dobar, sad nije.

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...