Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Sahbaz. Nismo nikad imali igraca koji je u tolikom kanalu a s tolikom projektovanom ulogom. Strucni stab, a i on sam ako se izvuce bice bas bas iznenadjenje. Bio je Hollins bas los u napadu, ali je ginuo u odbrani (mada mu je to forte), pa je kasnije i napad (sut) proradio. No on nije ni trebao biti prva violina svakako.

Aj ok sto masi sut, doce to. Lupnu mu bananu na ulazu. Ali nikakva protok lopte sa njim kao organizatorom. Tapka u mestu do 5-6 sekundi do kraja. Konstatno. WTF? Kontali se on uopste sa saigracima? Oni njega? Sta rade oni na treninzima?

 

Odbrana. Ok nije mu forte, kao ni Teu i svi nas napadaju (uspesno!) preko njih. Ali Teo izginu i trudi se, dok Sahbaz ne ostavlja bas takav utisak. Mozda samo tako izgleda, ali tako se cini. Da li je ono bila prica da mu je Dusko vec na pocetku dao zuti karton? 

Sve u svemu ne bih ga otpisao jos. Problem je sto nam treba organizator hitno ako hocemo borbu za Top8. Mozda je on samo koncepcijski los fit za ovaj tim, mozda je samo cultur shock u pitanju, mozda kasni plata...

 

 

Ali kakva je ovo nakaradno sklepan roster. Sa gomilom neupotrebljivih igraca za ovaj nivo.

Covicu i struko, sram vas bilo. Odlazite!

 

 

 

Edited by FireKeeper
Link to comment
Share on other sites

Sabaza je Dusko izabrao pre Thompsona, tako da nije dogovoren mimo znanja trenera, ali je u klubu manje vise postojao konsenzus da je on taj.

 

Sto se sinoc tice, mali doprinos Sabaza bi prelomio utakmicu u nasu korist. I ne mogu da verujem koliko je Tobi mekan. Simpa lik, cima se, stalo mu je, ali Mitrovic je za njega Hulk Hogan, a Kaminski Brok Lesnar.

 

I jos manje mogu da verujem da neko osporava ono sto Teo igra. Lik je i u ovim godinama vrh igrac.

  • Like 34
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Prvo, nadam se da ce EL dobrano kazniti Messinu za ovu izjavu. Ovo je skandal.

 

Drugo, valjda dodje do Sferopulosa ovo koji ce uraditi ono sto je neophodno.

Pa mislim da nemaju osnov po kol ce da ga kazne ali se nadam da ce neka kosarkaska visa sila da odradi posao.

 

Sto kaze Dame u istoj izjavi kanalis svog igraca a uzdizes igraca koji te ispalio na leto i plus ga uvaljujes u problem … Dobicu ban ako kazem sta stvarno mislim ali ljiga klasicna.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Svakako nakon ove izjave treba porazgovarati sa Sabazzom, ako nije srecan ovde moze se napraviti dil da se vrati u Milano, a mi mozemo uzeti odbacenog Pengosa ili nekog drugog igraca pojuriti. Nema smisla drzati decka ako ne moze da se nosi sa pritiskom koji nas dres neminovno nosi. Bez pljuvanja, ljutnje, jednostavno ima igraca koje ovakva sredina morivise i onih kojima sve to ne prija.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, robins said:

Sta je tačno Mesinin greh?

Što otvoreno govori ono sto svi vidimo?

Povređuje nežne dušice članova sindikata igrača EL.

Molim? Ovako se ne ponasa trener iz trece Makedonske lige, a ne Mesina, koji bio trener velikanima kao sto su Benetton, CSKA, Real, pomocnik najvecem treneru u istoriji, Greg Popovic, selektor Italije i sada trener Armanija. Teska Seljacina.

Edited by Pero
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Da li ste vi svi slepi kod očiju koji pljujete Mesinu i ne vidite da nam čovek besplatno pomaže? Umesto da mu se zahvalite, poljubite ruku kada dođe, ne, ljudi ga pljuju. Kao da uzmeš i namažeš govnima onog ko ti kaže da te žena vara, a ti se tek oženio, još nemaš ni dece.

 

Ljudi, ja sam vam pisao još pre nekoliko kola da Nejpir mora da leti. Ovde nema popravke, dečku se ovde ne igra i nema nameru da uradi bilo šta u korist tima, već isključivo u svoju korist, a pored svega da uzme pare. Klub mora da nađe način da ovu saradnju okonča na obostrano zadovoljstvo jer ovako ne ide.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...