Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Ko hoce da veruje u Duska, neka veruje. Ko hoce da se poziva na strpljenje komsija sa Zeljkom prosle sezone, neka se poziva. Ko hoce da i ovde vidi krivicu samo Covica, neka vidi. Kome je povlacenje paralele sa Barcokasom i njegovoh 1:2, neka ih povlaci.

Ko nece da vidi slicnost sa proslosezonskim katastrofama, ne mora da ih vidi.

Neka ga, ima vremena. Sve ce da legne na svoje mesto kad u Arenu dodje Alba.

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Kao sto sam pricao, ne moze da funkcionise ovaj roster niti se kosarka igra na ovaj nacin. Narocito ne evropska.

Bolomboj ne igra uopste pa igra mnogo  itd itd.

Naravno da stojim iza onoga da Dusko nece docekati decembar.

Al coksi koji kaze napadamo final 4, a meni koji nisam u kosarci bilo jasno nakon asvela da ne znamo gde bijemo 😄

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Napržili su se da nas dobiju, a mi smo im samo pomogli. Atletičnija i kvalitetnija ekipa od nas, ali nisu uigrani. Dobili su nas na kvalitet i fizikalije. DeDa, Mitrović i Nejpir - sramotne utakmice. Duško je izgubio kredit totalno, ako ga je i imao. Teorije nema da dobijemo Virtus, a o Partizanu pred njihovim navijačima da ni ne govorim... Jbt ne možemo da uđemo u sezonu kako treba nikako... koga god da dovedemo...

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ubio nas je Shabazz onom sekvencom… Ni Teo nista bolji na kraju

 

Ali ubaciti Luku umesto Bolomboja gde posle te izmene ne znam da li smo uhvatili neki skok vise i ponovo kraj klupe za Simonovica koji je bio upotrebljiv napadacki i u skoku danas mi je neverovatno.

  • Like 9
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Realno niko nije ocekivao da dobijemo neizvesnu zavrsnicu 😂

Klasika, ocajan def. skok i plasljiva/stegnuta igra u napadu. Vrlo verovatno idemo na 1-3 sto je za ovakav roster i hype veoma tanko.

Sve pohvale za Bolomboja, koji je preorao teren i za Simona koji se borio ali mu sudije nisu dozvolile da suucesvuje u igri.

I pored svih igraca koji su dosli i dalje nemamo nekog na koga mozes da se  oslonis kad je stani/pani, kada se lomi mec. Sabaz nije taj, Teo je prosao zenit telo i sut ga ne sluze kao nekad. Nije ovo dobro za sada, mora mnogo bolje bar kod kuce. Pravo razocaranje. 

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Dusko ce da bude bivsi kad izgubi oba derbija. A tad ce biti kasno za bilo kakav rezultat. Bajern ce tako uzdrmane da nas dobije u areni i sezona ode niz vodu kao i svaka pre. Dovesce covic opet nekog novog trenera koji nije selektovao ekipu i sve u krug. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Nele said:

Ali ubaciti Luku umesto Bolomboja gde posle te izmene ne znam da li smo uhvatili neki skok vise i ponovo kraj klupe za Simonovica koji je bio upotrebljiv napadacki i u skoku danas mi je neverovatno.

 

E to je Nele ono sto sam protiv Borca pisao ako bude Luka ispre Joela....

 

Nego sta bi sa lozenjem celog leta i pruzanjem podrske tokom pocetka ove sezone?Zasto se sad vec traze glave?

Budite dosledni.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dosta loše ovo izgleda. Međutim, nije sve do Duškovih izmena. Nismo imali raspoloženog organizatora igre. Teo je makar spojio Bolomboja sa košem u više navrata. Nejpir - baš wtf partija. Kada tako odigra igrač koji bi trebalo da ti bude glavna uzdanica, nije lako to nadomestiti.

 

Edit: ček prvo da se ispuca 10 strana teranja trenera.

Edited by Smrtokapa
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Sve mogu da razumem, stvarno, ali kad se lomi vadis Bolomboja koji nas drzi u igri skokom, i ubacujes Luku koji maltene nije igrao?! Kljucan napad kad nam uzimaju dva off skoka i daju trojku, Muka gleda nemo… Teodosic je u ove tri utakmice direktno primio jedno 50ak poena, ali bez preterivanja. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Mozda smo mi elitna ekipa za nase uslove, ali su ovi elitna ekipa za celu EL, uski krug favorita za osvajanje na kraju. Ne znam, gorak okus nije prava riječ, da citiram pesnika po kome je ceo topic dobio opis, ali, ova trka pacova iz godine u godinu već pomalo i umara, barem nas sredovecne koji smo se nagledali EL-ova...

 

prosto, ne mozemo sebi nikada priustit 5 Shabazza, pa da 4 povuku kada jedan prezupči kao ni rasne srpske strelce u prajmu, tako da, apsurd je potpun- dzabe i novci kojih je nikad vise, kad klubovi- igračke bogatuna i sekcija top sportskih kolektiva sa obrtima u milijardama uvek imaju barem 2x vise... 

 

dzabe i krvava kolena i rudarenje, jer to na terenu znaci jednog Nemanju i Tea manje, a jednog Dedu i Despota  vise sto vodi vec vidjenom trijumfu proseka nad talentom, prostoj fizikaliji nad bozanskim kosarkaskim darom... 

 

Da nema Partizana koji bi naš reset docekao sa osmehom i zaveo dobro poznati rezim lazne dominacije u srpskoj kosarci, cak bih i pozeleo prelazak KKCZ pod Fibu i drasticno rasterecenje budzeta, pa neka te pare zavrse u nekim lokalnim basketaskim sredinama po Srbiji, na nekim programima rada sa mladim snagama...a u Fibi barem mozemo da se  posibamo za evro trofej.. 

 

Dusko, kao i Zoc su penzosi, polako treba da rade mentorski posao ili tako nesto... naravno, kod nas se sada uzimaju masni kešovi, ne pada im na pamet da to urade i to je to... cekaju neki momenat da se veoma dobro placeni stranci poklope pa da zapretimo nekom iz gornjeg doma EL... Zoc docekao april u Beogradu, Dusko ce tesko... 

 

 

Zalgiris mi je teško pao, veceras se prosto videlo da ne mozemo dobiti.. da imamo još 5 Shabaza mozda i bi... 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Issey said:

Atletičnija i kvalitetnija ekipa od nas,

 

Jesu atletičniji, neznam dal su kvalitetniji. No kakogod, dobili nas nisu ni zbog jednog ni zbog drugog. Več zato što su bili čvršči i pre svega pametniji. Kod njih se u igri tačno znalo šta napadaju i kako. Pa jbt, oni su 10 napada za redom tražili samo Dialla i otvarali mu prostor da odnese Tea u koš, jer su znali da u tom matchupu imaju najbolje šanse za poene. Pametna košarka.

 

Na drugoj strani kod nas, mnogo individualizma. Mnogo šuteva za tri poena. I tek poneka smiselna akcija, recimo kad je Teo par puta zavrteo pik sa Bolomboyom. Odvratno igramo u napadu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kada sam video koga smo sve dovodili, znao sam da će sezona biti katastrofalna. Neki su se ložili i napadali F4. Eto vam sad. Pod hitno smeniti Duška, isplatiti minimum 4 igrača i poslati ih kući. Dovesti 4 kvalitetna igrača ako mislimo bilo šta da uradimo. Ispucati max kvotu od 20 i teraj dalje. Jbg, kad Čović ne ume, onda ne ume. To je prosto tako. I on da podnese ostavku. Odmah.

Послато са 23021RAA2Y помоћу Тапатока

  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Sve, sve, ali da pleju ispadaju lopte, da ih u kontri baca u publiku...

Igrac od 2 miliona je prakticno imao nikakav ucinak u 2 utakmice (u stvari, imao je, svojim mizernim procentom i nikakvom organizacijom igre je bukvalno protivnicima doneo pobede).

Izvodjenje Bolomboja koji je skupljao skokove i uvodjenje Luke, da ponovo zavrsava utakmicu, a sve kad su nam  odbrana i skok preko potrebni je zlocin protiv ekipe, pa i navijaca.

Pored, na papiru, dva vrhunska pleja, mi najbolje izgledamo na terenu kad igru organizuje Nedović (ili bar najsmislenije).

Drzanje Davidovca koji nista dobro uradio nije, i uvodjenje Ilića na minut...jbg, ipak je do trenera, koji izgleda ni sam ne zna sta hoce.

Zvezda bukvalno negde oko 35-og minuta prestaje da postoji na terenu.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Najvise mi smeta to sto tonemo polako celu cetvrtu cetvrtinu i svi vide kako ce da se zavrsi ali nema nikakve reakcije. Nema reakcije ni igraca, ni klupe, a samim tim ni navijaca kojima treba nesto da ih zapali. I to nije novost sa Ivanovicem, brdo utakmica izgubljeno bez borbe, bez krvi. Kao neka NBA igra, bezdusno sve, boli ih patka da se cimaju, idu sutra u Italiju da isto tako hlade patku.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...