Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Kronostime said:

"To sa tvoje profilne slike" je uticalo na to da Guduric i Kalinic budu vrhunski EL igraci i prvaci iste - malo postovanja samo zbog toga, nije naodmet.

:default_coffee:

Гудурић није првак ње био, Калина је био репрезентативац и пре Звезде а не Фенера и Жељка.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Petar1995 said:

Jel to 1x da si napisao tekst a nisi objavio neku smesnu sliku 😃

Petre, ime dedino, neke stvari moras sam da naucis u zivotu....

MV5BYzQ1MGEzY2ItYmY2Zi00M2RjLTk1ZTctYmU4

:default_coffee:

2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Гудурић није првак ње био, Калина је био репрезентативац и пре Звезде а не Фенера и Жељка.

:classic_biggrin:

Posted

Ja se nadam da moj tim neće ispustiti priliku da večeras napravi iznenadjenje i oprosti se od EL takmičarskom partijom koja ako donese pobedu može nam u finale ABA dovesti izranjavan, istrošen i duplo razočaraniji Partizan ispadanjem u plej-in seriji ili u prvom kolu. Za oba rezultata ne sleduje ni zahvalnica pa sam pre za dodatnu advantedz pored domaćeg terena.

Posted
9 minutes ago, Wingwalker said:

Ja se nadam da moj tim neće ispustiti priliku da večeras napravi iznenadjenje i oprosti se od EL takmičarskom partijom koja ako donese pobedu može nam u finale ABA dovesti izranjavan, istrošen i duplo razočaraniji Partizan ispadanjem u plej-in seriji ili u prvom kolu. Za oba rezultata ne sleduje ni zahvalnica pa sam pre za dodatnu advantedz pored domaćeg terena.

giphy.gif?w=1200&ssl=1

Posted

Danas je jedinstven dan i treba ostati ubeležen kad će za Zvezdu da pobedi više navijati navijači Partizana dok će procenat onih koji navijaju da Zvezda izgubi, ipak biti na strani navijača Zvezde. 😄

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

:classic_biggrin:

Ovo svaki pošten čovek mora da izrecituje u po dana i noći, kao Oče Naš i Bogorodice djevo. Može posluži u životu. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Danas je jedinstven dan i treba ostati ubeležen kad će za Zvezdu da pobedi više navijati navijači Partizana dok će procenat onih koji navijaju da Zvezda izgubi, ipak biti na strani navijača Zvezde. 😄

Niko nece navijati da Zvezda izgubi ali necemo pravit dramu ako se to desi. Jednostavno igramo protiv paklenog protivnika, u gostima, kog nikad nismo dobili na strani. 

Cak i kad smo bili blizu dobiti uspjeli sko da zaseremo, sjetimo se bacanja Kaline.

• Like 1
Posted

Koja blamcina. Nekad stvarno snazno pozelim da nas isutiraju iz evrolige. Bar na nekoliko sezona dok se ova galerija jezivih pojava na svim nivoima kluba ne rascisti i padne u zaborav.

Sanse, ali sanse nema da ovaj zanemocali, impotentni, besmisleni roster uzme abu. 

• Like 6
Posted
Just now, fradler said:

Koja blamcina. Nekad stvarno snazno pozelim da nas isutiraju iz evrolige. Bar na nekoliko sezona dok se ova galerija jezivih pojava na svim nivoima kluba ne rascisti i padne u zaborav.

Sanse, ali sanse nema da ovaj zanemocali, impotentni, besmisleni roster uzme abu. 

potpuno se slazem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...