Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Ja sam prvi za kritiku kad je to potrebno ali setite se gde smo bili 2011... kad nas je Nebojsa preuzeo. Najtrofejniji predsednik u istoriji kluba, jedini covek koji ume da pliva u ovom mulju a to je ocigledno potrebno... Nisam siguran da je pametno dovoditi nekog drugog na njegovo mesto u ovom trenutku kad drzava sipa pare u Partizan sa Najvecim Srbinom... Bolje je sacekati jer pitanje je ko bi bolje vodio na njegovom mestu. Opet kazem ja sam prvi u redu za kritiku realno taj ugovor Davidovcu k**** ne valja npr pa onda Mitrovic itd... Od srpskih igraca ja bi voleo Gudurica i Stefana Jovica da bude bekap Teodosicu koji realno moze jos da igra... Moze i Dobric. Pa da dogodine boze daj zdravlja napadnemo top 8 EL ipak smo mi srpski klub.. 

Koga si ovo citirala?

Posted
2 hours ago, Don Dusko said:
  Hide contents

Scenario: Nereseno, Efes ima poslednji napad, promasuju i u skoku Lazarevic nekako odbija loptu u nas kos.

Realnije od ovoga mi je da je 2pac ziv, zemlja ravna...

Posted
17 minutes ago, Crni said:

Koga si ovo citirala?

Spoiler

Nikog konkretno. Prve 3-4 rečenice su pojedini pisali ovde, a malo sam dodala ja (ovo u vezi igrača). 

• Ha-ha 13
Posted
10 hours ago, СтелаРоса said:

Covic gostovao na K1 kod Kalinica i Popa, javio se neki gledalac i rekao da ga on i drustvo zovu "teča" iz milosti. Moj predlog je ako zelite da ga i mi tako ovde zovemo, bas mi je kul.

Neki ga zovu i "kume". :classic_biggrin:

26t263I.gif

Posted
20 minutes ago, srlepajce said:

Ovo nije ni smesno vise. Ovo je tragedija teska. Teo magija, teo bog. Covic legenda, Nedovic doktor, Mitar Ajnstajn. Sledece godine samo dodati Apica, Ristica, Plavsica, Djurisica, Dobrica i mozda jos nekog centra, Raduljica kida u Marusiju. Eventualno jednu gotovu el zvezdu u teskom padu za zamazivanje ociju i vozi jos jedan krug. Ponovo je Covic legenda, Teo madjija itd itd. MA DOKLE BRE VISE.

• Like 3
Posted (edited)
49 minutes ago, deez nuts. said:

Ja molim igrace Zvezde da izgube sutra trojkom u poslednjoj sekundi sa pola terena preko 3 ruke ako mogu,

Ako ne mogu, onda neki drugi put, kad budu mogli.

To moze samo sutra i samo ako tom trojkom bude -1 na kraju za Efes.

On other news: Izgleda da smo previse ludovali. Ulazi nam Barca u igraca...

https://x.com/DAlessandro_LU/status/1777998555917017147

Edited by drakon1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
8 minutes ago, drakon1 said:

To moze samo sutra i samo ako tom trojkom bude -1 na kraju za Efes.

On other news: Izgleda da smo previse ludovali. Ulazi nam Barca u igraca...

https://x.com/DAlessandro_LU/status/1777998555917017147

Njegov odlazak u Barsu zavisi od Kalinića. Sve su jači signali da će Kalinić kod nas. Zato nećemo produžiti Rokasa. U tom slučaju Odzeleje ide u Barsu. Mi ćemo na kraju da izvisimo za Kalinića i izgubiti Rokasa a doći će Dobrić kao prvo krilo sa pričom da nije bilo bolje opcije na tržištu. 

Edited by Čočo
  • Like 12
  • Ha-ha 10
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Srećan Trej svima koji slave. Mađioničar. Za jednu utakmicu dobio tri ugovora. 🔥

Edited by Čočo
  • Ha-ha 20
Posted

Dobro ljudi, ako smatrate da je Odzelej bio nas na osnovu nekog random insajdera...

Just now, Čočo said:

Srećan Trej svima koji slave. Mađioničar za jednu utakmicu dobio tri ugovora. 🔥

:18: 

Posted

Ja koliko znam Kalinic nije psihicki bolesnik, tako da sansa da dodje u cirkus frankenstajn i najblamantniji tim u istoriji El je ravna nuli.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
2 minutes ago, Topgun said:

Ja koliko znam Kalinic nije psihicki bolesnik, tako da sansa da dodje u cirkus frankenstajn i najblamantniji tim u istoriji El je ravna nuli.

Ne mrači

• Like 6
Posted
3 minutes ago, Topgun said:

Realno, brat nije bas ni zdrav, tako da je mogucnost sasvim realna 👌

• Like 9
  • Love 1
  • Ha-ha 5
Posted
30 minutes ago, Topgun said:

Ovo nije ni smesno vise. Ovo je tragedija teska. Teo magija, teo bog. Covic legenda, Nedovic doktor, Mitar Ajnstajn. Sledece godine samo dodati Apica, Ristica, Plavsica, Djurisica, Dobrica i mozda jos nekog centra, Raduljica kida u Marusiju. Eventualno jednu gotovu el zvezdu u teskom padu za zamazivanje ociju i vozi jos jedan krug. Ponovo je Covic legenda, Teo madjija itd itd. MA DOKLE BRE VISE.

Naravno da je Teo i magija i Bog i Otac košarke i u ovim godinama i obe ruke dižem da odigra još jednu sezonu u Zvezdi. Za ostalo se slažem sa tobom.

• Like 5
Posted

Uzeli kup,prvi u aba ligi,nismo prošli u euro ligi,al eto nije ni Partizan(nadam se da se sutra nećemo nešto glupirati) i kod nas samo crnilo na temi,i i dalje za komšije pozitivno,bili su u igri 3-4 kola duže od nas,a da ne spominjem da su imali i veći budzet..al bitno da je kod nas crno sve..

• Like 3
Posted
12 minutes ago, mille plateaux said:

Realno, brat nije bas ni zdrav, tako da je mogucnost sasvim realna 👌

Jeste legenda malo lud, ali je dovoljno zdrav da onaj put objavi sta treba pred izbore. Tako da u mojim ocima je itekako psihicki zdrav. Tako da ne vidim opciju da dodje u cirkus frankenstajn colorado medrano.

9 minutes ago, Kankkunen said:

Ovde je to poželjno, što više pljuvačine to bolje ... bruka od teme. :smiley26:

A sta tacno treba da bude, s obzirom sta je Covic napravio od kluba ? 

Posted

Nikakvog mracenja nema kod mene samo zdravorazumsko razmisljanje. Dovoljno je Covic zamracio sve vec, da mnogi nista ne vide. Pomracenje sunca je napravio totalno, ali je kreirao i svoj imaginarijum i bacio koske u koje ljudi veruju. Al dobro zivimo u DeMoKrAtIji pa ljudi imaju izbor svoj...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...