Crni Posted April 9 Share Posted April 9 1 hour ago, DameTime said: Ja sam prvi za kritiku kad je to potrebno ali setite se gde smo bili 2011... kad nas je Nebojsa preuzeo. Najtrofejniji predsednik u istoriji kluba, jedini covek koji ume da pliva u ovom mulju a to je ocigledno potrebno... Nisam siguran da je pametno dovoditi nekog drugog na njegovo mesto u ovom trenutku kad drzava sipa pare u Partizan sa Najvecim Srbinom... Bolje je sacekati jer pitanje je ko bi bolje vodio na njegovom mestu. Opet kazem ja sam prvi u redu za kritiku realno taj ugovor Davidovcu k**** ne valja npr pa onda Mitrovic itd... Od srpskih igraca ja bi voleo Gudurica i Stefana Jovica da bude bekap Teodosicu koji realno moze jos da igra... Moze i Dobric. Pa da dogodine boze daj zdravlja napadnemo top 8 EL ipak smo mi srpski klub.. Koga si ovo citirala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 9 Share Posted April 9 2 hours ago, Don Dusko said: Hide contents Scenario: Nereseno, Efes ima poslednji napad, promasuju i u skoku Lazarevic nekako odbija loptu u nas kos. Realnije od ovoga mi je da je 2pac ziv, zemlja ravna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 9 Share Posted April 9 17 minutes ago, Crni said: Koga si ovo citirala? Spoiler Nikog konkretno. Prve 3-4 rečenice su pojedini pisali ovde, a malo sam dodala ja (ovo u vezi igrača). 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 10 Share Posted April 10 10 hours ago, СтелаРоса said: Covic gostovao na K1 kod Kalinica i Popa, javio se neki gledalac i rekao da ga on i drustvo zovu "teča" iz milosti. Moj predlog je ako zelite da ga i mi tako ovde zovemo, bas mi je kul. Neki ga zovu i "kume". Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted April 10 Share Posted April 10 Bravo mali! 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 10 Share Posted April 10 Ja molim igrace Zvezde da izgube sutra trojkom u poslednjoj sekundi sa pola terena preko 3 ruke ako mogu, Ako ne mogu, onda neki drugi put, kad budu mogli. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 10 Share Posted April 10 U Istanbulu bez Davidovca i Lazarevića. Naši se baš naoštrili da dobiju taj meč. 😅 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 10 Share Posted April 10 Sad bas gledam vest. Ne valja ovo, uzdao sam se u partiju zivota Despota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 10 Share Posted April 10 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 10 Share Posted April 10 32 minutes ago, Čočo said: U Istanbulu bez Davidovca i Lazarevića. Naši se baš naoštrili da dobiju taj meč. 😅 Nek se spremi Efes, stize kaznena ekspedicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted April 10 Share Posted April 10 20 minutes ago, srlepajce said: Ovo nije ni smesno vise. Ovo je tragedija teska. Teo magija, teo bog. Covic legenda, Nedovic doktor, Mitar Ajnstajn. Sledece godine samo dodati Apica, Ristica, Plavsica, Djurisica, Dobrica i mozda jos nekog centra, Raduljica kida u Marusiju. Eventualno jednu gotovu el zvezdu u teskom padu za zamazivanje ociju i vozi jos jedan krug. Ponovo je Covic legenda, Teo madjija itd itd. MA DOKLE BRE VISE. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 10 Share Posted April 10 (edited) 49 minutes ago, deez nuts. said: Ja molim igrace Zvezde da izgube sutra trojkom u poslednjoj sekundi sa pola terena preko 3 ruke ako mogu, Ako ne mogu, onda neki drugi put, kad budu mogli. To moze samo sutra i samo ako tom trojkom bude -1 na kraju za Efes. On other news: Izgleda da smo previse ludovali. Ulazi nam Barca u igraca... https://x.com/DAlessandro_LU/status/1777998555917017147 Edited April 10 by drakon1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 10 Share Posted April 10 (edited) 8 minutes ago, drakon1 said: To moze samo sutra i samo ako tom trojkom bude -1 na kraju za Efes. On other news: Izgleda da smo previse ludovali. Ulazi nam Barca u igraca... https://x.com/DAlessandro_LU/status/1777998555917017147 Njegov odlazak u Barsu zavisi od Kalinića. Sve su jači signali da će Kalinić kod nas. Zato nećemo produžiti Rokasa. U tom slučaju Odzeleje ide u Barsu. Mi ćemo na kraju da izvisimo za Kalinića i izgubiti Rokasa a doći će Dobrić kao prvo krilo sa pričom da nije bilo bolje opcije na tržištu. Edited April 10 by Čočo 12 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 10 Share Posted April 10 (edited) Srećan Trej svima koji slave. Mađioničar. Za jednu utakmicu dobio tri ugovora. 🔥 Edited April 10 by Čočo 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 10 Share Posted April 10 Dobro ljudi, ako smatrate da je Odzelej bio nas na osnovu nekog random insajdera... Just now, Čočo said: Srećan Trej svima koji slave. Mađioničar za jednu utakmicu dobio tri ugovora. 🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted April 10 Share Posted April 10 (edited) Jel moze ovako nesto 🙂 https://twitter.com/AlessandroMagg4/status/1777999288452178028 Edited April 10 by pilif88 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted April 10 Share Posted April 10 Што се тиче сутрашње утамице у Истанбулу, држим се старе наше изреке: "Да комшији цркне крава". 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted April 10 Share Posted April 10 Ja koliko znam Kalinic nije psihicki bolesnik, tako da sansa da dodje u cirkus frankenstajn i najblamantniji tim u istoriji El je ravna nuli. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvezdale Posted April 10 Share Posted April 10 2 minutes ago, Topgun said: Ja koliko znam Kalinic nije psihicki bolesnik, tako da sansa da dodje u cirkus frankenstajn i najblamantniji tim u istoriji El je ravna nuli. Ne mrači 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted April 10 Share Posted April 10 3 minutes ago, Topgun said: Ja koliko znam Kalinic nije psihicki bolesnik, tako da sansa da dodje u cirkus frankenstajn i najblamantniji tim u istoriji El je ravna nuli. Realno, brat nije bas ni zdrav, tako da je mogucnost sasvim realna 👌 9 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hroničar985 Posted April 10 Share Posted April 10 30 minutes ago, Topgun said: Ovo nije ni smesno vise. Ovo je tragedija teska. Teo magija, teo bog. Covic legenda, Nedovic doktor, Mitar Ajnstajn. Sledece godine samo dodati Apica, Ristica, Plavsica, Djurisica, Dobrica i mozda jos nekog centra, Raduljica kida u Marusiju. Eventualno jednu gotovu el zvezdu u teskom padu za zamazivanje ociju i vozi jos jedan krug. Ponovo je Covic legenda, Teo madjija itd itd. MA DOKLE BRE VISE. Naravno da je Teo i magija i Bog i Otac košarke i u ovim godinama i obe ruke dižem da odigra još jednu sezonu u Zvezdi. Za ostalo se slažem sa tobom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 10 Share Posted April 10 3 minutes ago, zvezdale said: Ne mrači Ovde je to poželjno, što više pljuvačine to bolje ... bruka od teme. 4 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinisa85 Posted April 10 Share Posted April 10 Uzeli kup,prvi u aba ligi,nismo prošli u euro ligi,al eto nije ni Partizan(nadam se da se sutra nećemo nešto glupirati) i kod nas samo crnilo na temi,i i dalje za komšije pozitivno,bili su u igri 3-4 kola duže od nas,a da ne spominjem da su imali i veći budzet..al bitno da je kod nas crno sve.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted April 10 Share Posted April 10 12 minutes ago, mille plateaux said: Realno, brat nije bas ni zdrav, tako da je mogucnost sasvim realna 👌 Jeste legenda malo lud, ali je dovoljno zdrav da onaj put objavi sta treba pred izbore. Tako da u mojim ocima je itekako psihicki zdrav. Tako da ne vidim opciju da dodje u cirkus frankenstajn colorado medrano. 9 minutes ago, Kankkunen said: Ovde je to poželjno, što više pljuvačine to bolje ... bruka od teme. A sta tacno treba da bude, s obzirom sta je Covic napravio od kluba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted April 10 Share Posted April 10 Nikakvog mracenja nema kod mene samo zdravorazumsko razmisljanje. Dovoljno je Covic zamracio sve vec, da mnogi nista ne vide. Pomracenje sunca je napravio totalno, ali je kreirao i svoj imaginarijum i bacio koske u koje ljudi veruju. Al dobro zivimo u DeMoKrAtIji pa ljudi imaju izbor svoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts