Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

51 minutes ago, Čočo said:

Top je još u fazi rehabilitacije. Uopšte nije bila naivna situacija i kako je on uspeo da prođe bez operacije samo Bog zna. Terapije su uspele, izbegnuta je operacija i to je najbitnije za sada. Sa operacijom bi bila završena sezona za njega a i verovatno ne bi ni od NBA bilo ništa ove godine. Ovako, kad ga je već Bog pogledao ne treba žuriti. Čović je u onom potkastu rekao da će biti spreman za plej of ABA lige ( kraj marta najranije) i ja bih se složio sa tom odlukom da se ne forsira do tada jer nam sad svakako i ne treba za EL koju smo već završili a i imamo obezbeđeno prvo mesto u ABA ligi. A s obzirom da Čoviću ništa ne verujem poslao sam pitanje i čekam odgovor za od prilike vreme povratka na teren. 

Upravo ovo. Sve i da je spreman, nema potrebe da se rizikuje i bolje da ga cuvamo za play off, uostalom kao i Tea. 

Yago neka bude nosioc i da stekne sto vise iskustva i samopouzdanja. 

• Like 1

12 hours ago, Petar1995 said:

Tobi 20 pts i 12 skokova protiv Izreala 😁

Izgleda da je njemu mentalno poprilično breme igranje u Zvezdi. To mi je nekako najbliže objašnjenje zašto igra ispod očekivanja u našem dresu. 

Ne mistifikujte - igrao je protiv Tomera Ginata (koji je zapravo pristojan EC igrac, ali krilni centar), Itaja Segeva i Nimroda Levija, a u njegovoj ekipi se sve vrti oko Klemena i njega... Tobi je imao jake partije ove godine u ABA, a kada se sve presabere to je ta neka prica... Preslab za kikboks, prejak za rokenrol. Bukvalno preslab, jer da u EL i ima napadacki ucinak - odbrana mu je takva da ga ne mozemo drzati na parketu, narocito kada se ima u vidu nasa bekovska linija. Nazalost, Tobi nam je sveden na igraca za specijal ili ako bas ne mozemo da otcepimo napad (ne krivicom trenera, da se razumemo)...

• Like 23
  • Thanks 1
  • WOW 1

30 minutes ago, Sinisa85 said:

Lako se to sve dogovori,sve zavisi koliko će Fener biti zadovoljan njegovom igrom,to jest Jaskevičius ukoliko ostane..

Гудурић је у Евролиги ове сезоне под Итудисом одиграо 10 утакмица и у њима је био на просеку:

11.3п, 3ск, 2.6ас

Под Шарасом је одиграо 13 утакмица на ком је просек:

6.3п, 2.3ск, 1.8ас

Тако да уопште не би било изненађење да Фенер пристане на обештећење ако се нешто драстично не промени у току сезоне.

4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Гудурић је у Евролиги ове сезоне под Итудисом одиграо 10 утакмица и у њима је био на просеку:

11.3п, 3ск, 2.6ас

Под Шарасом је одиграо 13 утакмица на ком је просек:

6.3п, 2.3ск, 1.8ас

Тако да уопште не би било изненађење да Фенер пристане на обештећење ако се нешто драстично не промени у току сезоне.

Čak ne mora biti ni obeštećenje,samo mi preuzmemo platu,to u slučaju da oni žele drugog igrača da s njim nisu zadovoljni..

13 hours ago, božija noga said:

Koga zanima da ide

Ne bih preporucio ova 2 konkretna putovanja. U oba grada sam bio gledajuci teniske turnire, ne Zvezdu, pa se ogradjujem od dozivljaja u hali za ova konkretna gostovanja.

Nica je prelep grad, ali za nepun dan ne moze da se makne iz Nice, a u blizini su i Kan, Monako pa i Eze i Menton. Ne postoji sansa da se obidju.

Madrid je slicna prica, jer nije grad gde postoji par atrakcija u najstrozem centru (Rim style minus Vatikan), vec je preveliki: Santiago je na jednom delu, Prado drugom, korida trecem itd.

Ova Zvezdina charter-organizovana putovanja jesu, uprkos ceni, super stvar za npr. Vitoriju, Bolonju, Valensiju, Viljnus pa i Milano gde za 24h mozes da, uz tekmu i prevoz do hale (sto u Milanu znaci, jer je hala daleko), vidis gro najlepsih stvari i osetis grad, ali za Madrid i Monako su bas waste of money.

Subjektivni dozivljaj.

• Like 7
  • Thanks 1

Mene ne bi cudilo da i ako ode iz Barse, ne ode iz Spanije.

Povratak u Valensiju, ukoliko ovi ostanu u EL, bi bio skroz logican.

Po njegovim izjavama, vezano za reprezentaciju ali i uopste, jasno je da Kalina ima nameru da sebi produzi karijeru i naplati se kako valja.

Povratak u Zvezdu potire sve to, jer bi verovatno opet peglao na velikoj minutazi i imao veliki usage, ona prethodna sezona kod nas mu je definitivno skratila jednu godinu karijere.

Jedine dve stvari koje bi mogle da nam idu u prilog su njegova luda glava i nasa ludacka resenost da (pre)platimo domace igrace.

U ovoj konkretnoj situaciji, to bi i te kako mogao da svarim.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...