Урош19 Posted February 17 Share Posted February 17 Život bi mi bio za 75% besmisleniji da nije Teokratije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17 Share Posted February 17 Al Bolomboj skoro celo drugo poluvreme odigrao, neverovatna fizička sprema. 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 17 Share Posted February 17 Just now, Dobar Los Milos said: Ledej obara Nedu, i prilazi da mu pomogne da ustane. Da ne bude da ne vidimo i normalne stvari. Čekala sam kad će neko ovo da prokomentariše 🥹 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 17 Share Posted February 17 13 32 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 17 Share Posted February 17 Vesni Covic urucen cek na 1.330.000 RSD zbog pobede u hibridnom ratu protiv KKP 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 17 Share Posted February 17 3 minutes ago, fradler said: A sto bismo gledali proslavu, kad mozemo slusati vrsnu analizu trenera Zlatibora i pijanog Vladea Na areni 2 je sve vreme snimak iz hale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 17 Share Posted February 17 Kup je naš rekoh još pre podne😃 dobar meč smo odigrali, svako je dao neki doprinos da se osvoji trofej.Jeste Teo mozak ovog tima ali ovo što Bolomboj pokazuje u dresu Zvezde zaslužuje već sad da ga uvrstimo u legende kluba. Čovek igra bez zamene takoreći, i dominira i u odbrani i u napadu. I nikad grimasa da je umoran, ljut, nervozan ili nezadovoljan. Svaka čast na svemu što je dosad pokazao u Zvezdi 40 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17 Share Posted February 17 Željko zove svoje igrače nazad i da ispoštuju do kraja ceremoniju. To radi i Panter. Bravo! 40 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čočo Posted February 17 Popular Post Share Posted February 17 ,, I kažem ti ja to tako, ja sam na njih petoricu, dižem se za tri sa osam metara i gasim im svaku nadu". 🔥❤️ 7 6 46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 17 Share Posted February 17 Svi su tu, samo Tompkinsare nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 17 Share Posted February 17 Da li će biti dovoljno medalja za ceo stručni štab i igrače? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, Volter said: Željko zove svoje igrače nazad i da ispoštuju do kraja ceremoniju. To radi i Panter. Bravo! Tako to rade veliki šampioni što Zeljko jeste. To je pravi primer svima. Ovo je na kraju krajeva samo sport. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted February 17 Share Posted February 17 Zagrljaj Milenka Topića i Miloša momenat večeri. Toliko dobrote, gospoštine, zvezdaštva, rasplakaše me. Najlepši je osećaj kada si zvezdaš ❤️ Hvala momci, Sfero sagapo! 13 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 17 Share Posted February 17 Mnogo jaka situacija kad Janis ubacuje Lazarevica da odigra odbranu sad pred kraj. I krene Avramovic, obidje ga kao da je cunj (bukvalno bih ga ja vise namucio) i ode na levi ulaz (ma nije moguce...) i polozi. U kadru Lazarevic sa facom - "dobro sam odradio ovo". Sad mi smesno, mada tad i nije bilo. Ruku na srce, Lazarevic bolje cuva vise i jace igrace (i mogao je on na Ledeja mozda), ali svakako... 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 17 Share Posted February 17 Pozdrav iz Niša! Kup je NAŠ!!! Ole ole ole ole Teo Teo!!! 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bad Posted February 17 Popular Post Share Posted February 17 Sa X 9 56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 17 Share Posted February 17 Niš Niš Niš 18000 bate saće vi'š! Hvala Teu i Bokiju sto i pod temperaturom i jednom nogom u grobu, nocas sam lagan ko balerina. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted February 17 Share Posted February 17 3 minutes ago, No name said: Tako to rade veliki šampioni što Zeljko jeste. To je pravi primer svima. Ovo je na kraju krajeva samo sport. To je trebao da radi od početka kada je došao,mada ni sada nije kasno da krene da se ponaša kako treba jedan takav trener. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 17 Share Posted February 17 Iznudjena 3 bacanja prije ovoga i ova trojka su po meni okrenula u potpunosti momentum. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 17 Share Posted February 17 8 minutes ago, Čočo said: ,, I kažem ti ja to tako, ja sam na njih petoricu, dižem se za tri sa osam metara i gasim im svaku nadu". 🔥❤️ Ugasio nadu kao tu cigaru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 17 Share Posted February 17 Gidra naravno za svaku pohvalu. Bukvalno je vukao u napadu poenterski kad je bilo gusto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 17 Share Posted February 17 Nakaradno smo sklopljeni, ali bas ne odgovaramo Partizanu. Bukvalno tri derbija uspevamo da ih neutralisemo i da uprkos neizvesnim zavrsnicama - pobedimo. Nakon onako dva izgubljena derbija na pocetku sezone, gde smo onaj jedan trebali da dobijemo, na osnovu priakzanog, posle toga tri utakmice gde smo bili poprilicno bolji rival. Super uvertira za ono sto nas ceka u ABA. Ne sumnjam da ce Partizan biti u peaku tad, ali ne secam se kad smo poslednji put dobili tri derbija zaredom. 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 17 Share Posted February 17 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Iznudjena 3 bacanja prije ovoga i ova trojka su po meni okrenula u potpunosti momentum. 3 4 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 17 Share Posted February 17 Just now, Markoss said: Nakaradno smo sklopljeni, ali bas ne odgovaramo Partizanu. Bukvalno tri derbija uspevamo da ih neutralisemo i da uprkos neizvesnim zavrsnicama - pobedimo. Nakon onako dva izgubljena derbija na pocetku sezone, gde smo onaj jedan trebali da dobijemo, na osnovu priakzanog, posle toga tri utakmice gde smo bili poprilicno bolji rival. Super uvertira za ono sto nas ceka u ABA. Ne sumnjam da ce Partizan biti u peaku tad, ali ne secam se kad smo poslednji put dobili tri derbija zaredom. Neće dobiti ni jedan do kraja. 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, Markoss said: uprkos neizvesnim zavrsnicama - pobedimo Ima i do toga da su oni ocajni sto se tice toga. Cak gori i od nas ako bi se tako moglo reci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts