Čočo Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 3 minutes ago, Del Piero said: Ja imam dobar osecaj za Barselonu i mislim da cemo dobiti. Pod uslovom da Teo moze da igra, kako je covek u 2 minuta okrenuo utakmicu protiv Valensije, ono je neverovatno. Dok nije usao bio je hrkljus, 11:12 cetvrtina, onda ulazi Teo na parket i televizor mi je opet u boji. Barsa ima 4-7 u gostima, uz poprilicno lagana 3 vezana poraza. Cak ih je i Efes rasturio. Bice kompletniji sada, ali daleko su od nekog bauka na strani. Prva utakmica je bila egal do poslednjeg minuta i bili smo nikad blize da skinemo mrak u Blaugrani, iako smo ocajno sutirali trojke. Taj mec je bio jedan od boljih kada je u pitanju igranje Luke na 4 jer je on bio fenomenalan, a secam se da smo ih i u skoku unistili taj mec. Mada su nas zatrpali njihovi visoki, pre svega Jabari i Willy. Red je i da ih dobijemo konacno. Imamo 10 vezanih poraza, a u dosta utakmica smo bili blizu, ali nekako uvek prevagne na njihovu stranu. Poslednja pobeda nam je u Alimpijevoj sezoni kada ih je Rochestie maltretirao u Pioniru, a Seraphin se uplasio da ce mu se krov dvorane srusiti na glavu. Ja očekujem pobedu 10+ razlike. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Just now, John Terry said: Što neko ne pita Janisa o pojačanjima, nismo odavno... Čuli su da se šuška, pa ajde ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 3 9 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 45 minutes ago, BojanaCZV said: Koliko timova ima EL licencu? Mislim da nema Zvezda, Partizan, Virtus i Valensija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 https://nova.rs/sport/kosarka/dzavonte-smart-tragicna-prica-otac-smrt-ubistvo-misterija/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 (edited) 7 minutes ago, Kankkunen said: Kakav kontuzovani trzaj glave Đilespija nakon šuta. Miša uvalio ljutu valjevku 😁 Edited February 1, 2024 by Molina23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 On 1/30/2024 at 2:36 PM, NMX said: Monaco solidno meri patku 👀 2 4 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 NA ovom snimku sa treninga vidi se ociti napredak kod Gilespija. Prilikom posaja za tri poena pogodio je jednu trojku, dva puta obruc i jednom Gidrinu loptu... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Iz Monaka moji, znaš ti dobro koji. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 1 hour ago, Mile1 said: Trebalo bi da stigne neko, ali nemam ime Predsednik dovodi pojacanja, i posle ne valja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 28 minutes ago, NMX said: I naravno Dzej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 1 hour ago, John Terry said: Što neko ne pita Janisa o pojačanjima, nismo odavno... Ja predlazem da taj zadatak obavi gospodin Rajko. Po mogucnosti kao 6. pitanje zaredom na konferenciji za stampu posle tesno izgubljene utakmice sa Barcelonom (pu-pu). To bi bio spektakl (ne utakmica nego konferencija). 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 1, 2024 Author Share Posted February 1, 2024 1 hour ago, Del Piero said: Dok nije usao bio je hrkljus, 11:12 cetvrtina, onda ulazi Teo na parket i televizor mi je opet u boji. Nisam video da je neko napisao na topiku posle Valensije da je primio injekciju da bi igrao i da je to trazio na sopstvenu odgovornost. ovo^ koncept napier-teokratija je bio razarajuce dobar, trebalo je da devastiramo sve el ekipe sa plejmejkerske pozicije x 40mins ali avaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 (edited) Koliko razumem udeo šuta za tri tj pokušaja i ukupnog šuta iz igre. Za januar samo u EL. Edited February 1, 2024 by božija noga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Sutra nam sudi Fernando Rocha. Kakvo je vase misljenje o njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Joga bonito 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 2 minutes ago, Petar1995 said: Sutra nam sudi Fernando Rocha. Kakvo je vase misljenje o njemu? Nema Javora, Pukla i ostalih jadranskih ... sudija i nema Paternika.. Odlicno! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneSto01 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 21 minutes ago, Petar1995 said: Sutra nam sudi Fernando Rocha. Kakvo je vase misljenje o njemu? Derbi pocetkom januara je odsudio vrhunski, da ponovi performans sutra i svi srecni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Odlična atmosfera u ekipi + vezane dobre igre i pobede + svi zdravi + krcata Arena. Nema razloga za brigu. 🔥💪❤️ 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Za slavu Crvene Zvezde, za nase pobede! HRABRO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 1 hour ago, Čočo said: Odlična atmosfera u ekipi + vezane dobre igre i pobede + svi zdravi + krcata Arena. Nema razloga za brigu. 🔥💪❤️ Preveliki si optimista. Paklena je ekipa Barse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Hmmm, jedan produžio a drugi... izgleda sledeći. 🍀 Just now, Miki28 Teoljub said: Preveliki si optimista. Paklena je ekipa Barse Biće teško. Oni jesu pakleni. Ali kad su u gostima može se igrati protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 isto sam pomislio 😏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Izvukli su nam se u Barsi, kad smo mi bili gori a oni bolji nego sad, sad je pay day..Da i mi vežemo više dobrih tekmi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts