božija noga Posted January 12 Share Posted January 12 11 minutes ago, srlepajce said: Gabrijel izgleda Znači Prlina uboo zrno. Maxbet je prvi pustio za Venjena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 12 Share Posted January 12 Gabriel vs Bentil,sto nam je bolji fit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted January 12 Share Posted January 12 Ако су извор Прлина и онај Вук са твитера онда Гебријел сто посто не долази 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 12 Share Posted January 12 Steta za Higginsa, pre svega zbog njega samog, vrv je ovo kraj. Ali i za nas, ne treba nam jos jedna Derek Braun situacija u kojoj bi se jos vise ukopali. Mogli bi da se aktiviraju ponovo za Herisonom/Hiliiardom, da pokusaju i po nekim EC ekipama, ima tamo da se probere sto-sta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted January 12 Share Posted January 12 5 minutes ago, Nik1991 said: Gabriel vs Bentil,sto nam je bolji fit? Prvi je centar, a drugi je četvorka. Iskreno ja sam za obojicu, Gabriel je bolji od Tobija i Gilespija, dok je Bentil mnogo bolji od Dede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, DijametralnoSuprotan said: Steta za Higginsa, pre svega zbog njega samog, vrv je ovo kraj. Ali i za nas, ne treba nam jos jedna Derek Braun situacija u kojoj bi se jos vise ukopali. Mogli bi da se aktiviraju ponovo za Herisonom/Hiliiardom, da pokusaju i po nekim EC ekipama, ima tamo da se probere sto-sta. kukao je sfero ec/liga sampioni klubovi ne pustaju igrace cak ni za obestecenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 12 Share Posted January 12 7 minutes ago, Nik1991 said: Gabriel vs Bentil,sto nam je bolji fit? Jel bolje da nosis Adidas ili Abidas? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted January 12 Share Posted January 12 Da se ne zaboravi da su naši mudraci navodno imali Šveda, Hilijarda i Prepeliča ispred nosa i oni su se nisu odlučili ni za jednog od njih, a sada nam je preko potreban bek. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, Crni said: Jel bolje da nosis Adidas ili Abidas? Stvarno ga nisam pratio ali vidim da vecina foruma kaze da je vise 5.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoki_dd Posted January 12 Share Posted January 12 5 minutes ago, Bruda said: Prvi je centar, a drugi je četvorka. Iskreno ja sam za obojicu, Gabriel je bolji od Tobija i Gilespija, dok je Bentil mnogo bolji od Dede. Gabrijela su već upisali na wikipediji https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wenyen_Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, zoki_dd said: Gabrijela su već upisali na wikipediji https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wenyen_Gabriel zoki_savić Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 12 Share Posted January 12 Meni je žao Higinsa. Znajući koga bi mogli ovi dunsteri da dovedu, Kori bi i na jednoj nozi i pola ledja doneo kvalitet. Ovako, jebali smo ježa nekim anonimusom iz G lige verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12 Share Posted January 12 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 6 minutes ago, zoki_dd said: Gabrijela su već upisali na wikipediji https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wenyen_Gabriel Evo sad sam ja stavio da je potpisao kod mene za Jagodinu, toliko je relevantna vikipedija Edited January 12 by Mirage93 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 Gabrijela su već upisali na wikipedijihttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Wenyen_GabrielZovite Ginisa da pribeleži da je u sezoni 2023/24 jedan EL tim potpisao ukupno 6 centara:Kuz, Simke, Tobi, Boki, Dizzy i Gabi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoki_dd Posted January 12 Share Posted January 12 1 minute ago, Wingwalker said: Onda već uigrava pika sa Teom. Zovite Ginisa da pribeleži da je u sezoni 2023/24 jedan tim potpisao ukupno 6 centara: Kuz, Simke, Tobi, Boki, Dizzy i Vinogradar Cijelu karijeru je igrao četvorku osim zadnje je igrao centra. To valjda zavisi od tima gdje igra kakve su potrebe. Po konstituciji i kretnjama je četvorka samo ne znam da li ima šut. Koliko ja znam i ne baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Fora kod Dozeta i Čovića je što traže jednog po jednog igrača. Nikad nemaju alternativu. Što znači ako smo tražili Higinsa i on ne dođe kod nas zbog kojeg god razloga, to znači da oni moraju opet da traže pojačanje i eto nama beka za jedno 2,3 meseca. Edited January 12 by Čočo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, zoki_dd said: Cijelu karijeru je igrao četvorku osim zadnje je igrao centra. To valjda zavisi od tima gdje igra kakve su potrebe. Po konstituciji i kretnjama je četvorka samo ne znam da li ima šut. Koliko ja znam i ne baš. Ni prva ni poslednja cetvorka sa slabijim sutom. Neka dodje samo, lako ce razuveriti neverne Tome. Inace smo dobri skakacki, sa njim bi dobili na ofanzivnom skoku. A i odlican primer da uporedite razliku u "pismenosti" izmedju njega i Gilespija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 12 Share Posted January 12 3 minutes ago, Don Dusko said: Izvor? Pecaros napisao povrsinu Juznog Sudana 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 12 Share Posted January 12 5 minutes ago, Čočo said: Fora kod Dozeta i Čovića je što traže jednog po jednog igrača. Nikad nemaju alternativu. Što znači ako smo tražili Higinsa i on ne dođe kod nas zbog kojeg god razloga, to znači da oni moraju opet da traže pojačanje i eto nama beka za jedno 2,3 meseca. Mislim da je realnije da je bajata vest oko Higinsa nego da smo za pola dana odlucili da ga opet dovedemo i da opet ne prodje pregled. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 12 Share Posted January 12 Biće to sve ok, struka je na tržištu, bez brige 3 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 3 minutes ago, Crni said: Ni prva ni poslednja cetvorka sa slabijim sutom. Neka dodje samo, lako ce razuveriti neverne Tome. Inace smo dobri skakacki, sa njim bi dobili na ofanzivnom skoku. A i odlican primer da uporedite razliku u "pismenosti" izmedju njega i Gilespija. Još jedan Luka Mitrović operisan od bilo čega van reketa samo sa boljim telom i skokom i nižim BBIQ. Edited January 12 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 12 Share Posted January 12 20 minutes ago, Mirage93 said: Evo sad sam ja stavio da je potpisao kod mene za Jagodinu, toliko je relevantna vikipedija Jos ja gledam ko je ovaj, nije valjda da smo toliko ocajni da trazimo pojacanja u Jagodini 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted January 12 Share Posted January 12 Za ovog Gabriela su pisali jos pre dva dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 12 Share Posted January 12 Cijelu karijeru je igrao četvorku osim zadnje je igrao centra. To valjda zavisi od tima gdje igra kakve su potrebe. Po konstituciji i kretnjama je četvorka samo ne znam da li ima šut. Koliko ja znam i ne baš.Gebrijel je cist centar, na sp se videlo da čak i na 5 ne može da širi, nije ni išao u pop koliko se sećam, npr protiv nas tu je barem mogao imati prostor protiv Milutinova...On može braniti obe pozicije bez problema, ali u napadu na 4 bi bio ala Mitrovic bez lucidnosti.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts