CuaTheTime Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 7 hours ago, Miki28 Teoljub said: Nemanja Nedovic do Reala: 12 utakmica 13.9 ppg/1.9 rpg/3.2 apg Za 2 poena 36/68 52,9% Za 3 poena 23/59 38,9% Slobodna bacanja 26/30 86,9% Real/Makabi/Panata 7.3 ppg/1 rpg/0.6 apg Za 2 poena 5/12 41,6% Za 3 poena 2/9 22% Slobodna bacanja 6/6 100% Aba do Studentskog centra koji je propustio 8 utakmica 13 ppg/1.5 ppg/4.5 apg Za 2 poena 21/36 58,3% Za 3 poena 15/45 33,3% Slobodna bacanja 17/21 80.9% Split/Igokea 10ppg/1.5 rpg/4 apg Za 2 poena 4/8 50% Z a 3 poena 3/12 25% Slobodna bacanja 3/3 Protiv Albe je imao 20 poena, 1 skok, 5 asistencija uz sut iz igre 4/5 za 2, 4/7 za 3. Narednih 5 meceva u 11 dana je odigrao lose. U losoj je formi ali naravno, treba pljuvati jos jace jer se to cekalo skoro 2.5 mjeseca i 20 utakmica. Po statistici izgleda da je Jago dobar igrac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 31, 2023 Author Share Posted December 31, 2023 niko jos nije pozeleo PFa od deda mraza? sve najbolje u novoj godini ili makar solidno bolje od prosle🍉 20 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operater Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 1 hour ago, Čočo said: Ima jačeg menadzera. Koliko znam Simonu je Miško a Iliću je Oktagon. Ma nije to, jednostavno mnogo veci ugovor i veci talenat. A i bolji igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Sve najlepse u novoj godini vam zelim,puno zdravlja na prvom mestu a sve ostalo samo dodje. Da se vise radujemo u ovoj godini😁 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 2 hours ago, zemljoradnik said: Ako je to razlog, nek ide u q. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Nije to razlog. Razlog je što je Simon pokazivao mnogo veći potencijal od Dalibora i nadaju se da može da bude bolji, da napreduje. Druga je stvar što on od početka sezone igra očajno, pa smo sad svi pametni i merimo ih po Ilićeva 4 minuta na +30 za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 5 minutes ago, MarioKempes said: Nije to razlog. Razlog je što je Simon pokazivao mnogo veći potencijal od Dalibora i nadaju se da može da bude bolji, da napreduje. Druga je stvar što on od početka sezone igra očajno, pa smo sad svi pametni i merimo ih po Ilićeva 4 minuta na +30 za nas. Možemo i po ona 4 minuta koje je Simonović imao protiv Panatinakosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 (edited) 1 hour ago, TB Told said: Možemo i po ona 4 minuta koje je Simonović imao protiv Panatinakosa. 1 hour ago, MarioKempes said: Nije to razlog. Razlog je što je Simon pokazivao mnogo veći potencijal od Dalibora i nadaju se da može da bude bolji, da napreduje. Druga je stvar što on od početka sezone igra očajno, pa smo sad svi pametni i merimo ih po Ilićeva 4 minuta na +30 za nas. Ilić je i u EL imao malu ali zapaženu rolu. Igrao je samo 6 utakmica i 6min u proseku i ima veći indeks korisnosti (1.8) od Simonovića koji je igrao 11 utakmica i 7min u proseku sa indeksom od 1.2. Siguran sam da je isto toliko utakmica imao Dalibor da bi bio još korisniji. Naročito što je u prvih nekoliko kola Ilić pokazivao samopouzdanje koje Simonović može da sanja trenutno. Edited December 31, 2023 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 2 1 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Jel ima statistika koliko je poena primljeno preko Nedovica ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 (edited) Drugarice ciganke i drugovi cigani, neka vam je zdrava i srecna Nova godina, uz mnogo lepih momenata na svim poljima. Sto se nase Zvezde tice, ni najveci optimista ne moze reci da nas cekaju radost i uspesi. Jbg tako je to sa dr Nebojsom za volanom, autobus ide nizbrdo... Edited December 31, 2023 by Manoly 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Lajno sebi želim da mi Zvezda ne remeti mnogo moj pejsmejker i slabo srce u novoj godini. Vama takođe sve dobro u životima i da što više analiziramo i debatujemo o igračima. Dok igraju za nas naši su i deo zadovoljštine. Da nas ispod jelke sačeka jedan divan odlazak. Po mom sudu je dosta. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Srecan Nova godina svim Ciganima sveta! 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Srecna Vam Nova godina i da ste mi svi zivi i zdravi, da bude sto vise pobjeda i sto manje negative na ovoj temi💪 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Srecna Vam Nova godina i da ste mi svi živi i zdravi, da bude što više pobeda i što manje razloga za negativu na ovoj temi. 😂 Voli vas Čočo! ❤️ 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 1 Share Posted January 1 Zivi bili! 🍻 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) https://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2023&mm=12&nav_category=91&nav_id=2458459 Prošla su tri-četiri meseca od kad sam došao, sigurno mogu da budem zadovljan kako je do sad sezona protekla Sta bi bilo da je nezadovoljan?🤔 Edited January 1 by NikeAir 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 1 Share Posted January 1 Deste srecna nova godina ❤️ 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 1 Share Posted January 1 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1871737/Bruna-Kabokla-kontaktirala-Zvezda-pre-Partizana.html?utm_source=edi&utm_medium=referral+&utm_campaign=edi&fbclid=IwAR27v9vOZbfszApoJRmK-yMnI8uKtFerKfmhCLHl_0rLsFRYO7kdlVfTMmQ Kaboklo izjavio da je imao i našu ponudu nakon svetskog prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 1 Share Posted January 1 I ja sam kao klinac sa 14 godina odbio Partizan al me Zvezda nije zvala posle 🥲 Fudbal je u pitanju bio 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 1 Share Posted January 1 Srećna i uspešna nova na svim područjima te puno zdravlja i ljubavi 🥂. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 1 Share Posted January 1 17 hours ago, Dalmos said: Ma nije to, jednostavno mnogo veci ugovor i veci talenat. A i bolji igrac. Na poziciji 4 na kojoj ga koriste, Ilic je bog kosarke za Simonovica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 1 Share Posted January 1 Srecna Novo godina i puno zdravlja vam zelim u 2024! 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 1 Share Posted January 1 Srećna nova godina svima. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Neka vam ova godina donese neophodne promene, koje će doprineti da klub napreduje. Edited January 1 by DameTime 5 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted January 1 Share Posted January 1 Srecna nam Nova godina! Neka nam donese radosti vezane za nas voljeni KK. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts