VISOKOLETAC Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Topic, Hanga, Gedraitis, Mitrovic, Bolomboj. Ozbiljno krupna petorka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, fradler said: Jul 2023: 1. plej Nejpir 2. plej Teo 3. plej Yago 4. plej Topic Januar 2024: 1. plej Teo 2. plej Topic 3. plej Yago. Sfero & Cigani: Prvo, razlika je u tome što nama nije došao Napier nego Langston Hall sa Shabazzovom maskom. Drugo, Teo igra bolje nego što je iko očekivao, ja prvi, tako da za sada izgleda mnogo više kao legit startni plej nego veteranski back up. Treće, Topić nakon Mege i dominacije u ABA ligi nije isti igrač kao Topić letos koji od seniorske košarke ima OKK Beograd. Četvrto, Hangu Sfero očito vidi kao sekundarnog ballhandlera i plejmejkera, nešto što je on igrao tokom karijere i pre Zvezde. Peto, ja se nadam da ćemo dovesti neku četvorku ali ova stavka mi je skroz klimava. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Prvo, razlika je u tome što nama nije došao Napier nego Langston Hall sa Shabazzovom maskom. Drugo, Teo igra bolje nego što je iko očekivao, ja prvi, tako da za sada izgleda mnogo više kao legit startni plej nego veteranski back up. Treće, Topić nakon Mege i dominacije u ABA ligi nije isti igrač kao Topić letos koji od seniorske košarke ima OKK Beograd. Četvrto, Hangu Sfero očito vidi kao sekundarnog ballhandlera i plejmejkera, nešto što je on igrao tokom karijere i pre Zvezde. Peto, ja se nadam da ćemo dovesti neku četvorku ali ova stavka mi je skroz klimava. Sudeci po izjavi Sferopulosa od sinoc, to je to sto se tice rostera. Mada, on je to izjavljivao i pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 13 minutes ago, Zarco_srb said: Sudeci po izjavi Sferopulosa od sinoc, to je to sto se tice rostera. Mada, on je to izjavljivao i pre kao da se on tu nešto pita pa je bitno šta je izjavio, zna se ko sastavlja ekipu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 16 minutes ago, Zarco_srb said: Sudeci po izjavi Sferopulosa od sinoc, to je to sto se tice rostera. Mada, on je to izjavljivao i pre Ja ipak mislim, da to izjavljuje neko drugi, samo je izjava izašla iz njegovih (Sferopulosovih) usta ... Edited December 27, 2023 by Piksi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 17 minutes ago, Zarco_srb said: Sudeci po izjavi Sferopulosa od sinoc, to je to sto se tice rostera. Mada, on je to izjavljivao i pre Uopste ne treba pridavati znacaj tim izjavama. Stize jos jedan igrac😉 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Uopste ne treba pridavati znacaj tim izjavama. Stize jos jedan igrac😉 Drugim rečima, prvi nam trener ekipe pojma nema šta priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Players left Season 2023/24 Stefan Marković (retired) Luca Vildoza (Panathinaikos) Hassan Martin (Shimane Susanoo Magic) John Holland (Hapoel Tel Aviv) Benjamin Bentil Ognjen Dobrić (Virtus Bologna) Facundo Campazzo (Real Madrid) Filip Petrušev (Philadelphia 76ers) Nikola Ivanović (PBC Runa) Nikola Topić (Mega MIS) Miroslav Raduljica Shabazz Napier Ognjen Kuzmić (FMP Soccerbet) Players arrived Season 2023/24 Dejan Davidovac (CSKA Moscow) Marko Simonović (Chicago Bulls) Miloš Teodosić (Virtus Bologna) Adam Hanga (Real Madrid) Mike Tobey (Barcelona) Joel Bolomboy (Olympiacos) Rokas Giedraitis (Baskonia) Shabazz Napier (Olimpia Milan) Yago dos Santos (ratiopharm Ulm) Nikola Topić (OKK Belgrade) Nemanja Bjelica (Fenerbahce) Freddie Gillespie (Bayern Munich) Ko će bre da odgovara za ovu zajebanciju!!!??? Najjače što je Topić uspeo da ode i dodje iste sezone hahahah 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Теодосић, Топић Недовић, Ханга Рокас, Лазић Митровић Боломбој, Тоби Ја и даље не схватам потребу многих играча, који су ту, а коштају нас фину количину пара. Када се буде ломило и требало, ми ћемо играти са ових 9. И то нам је што нам је. Ово је и ростер за Куп, уз Давидовца, Лазаревића и Илића. Шта је сада тачно улога Јага? Он терена видети неће. Сваки секунд који проведе на уштрб Николе Топића је... да се не изражавам. Не пишем много и често, али волим да читам... па да не попијем банану. Edited December 27, 2023 by BB7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Iritantna mu je priča od prvog dana,izgleda da priča ono što drugi zeli da priča,ali možda mi to sve umišljamo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 minute ago, BB7 said: Шта је сада тачно улога Јага? Он терена видети неће. Naravno da će da igra, ABA ligu će igrati kao drugi, Evroligu kao treći plej. Topić će u ABA biti starter. Teo će mahom da odmara ABA ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ne znam kako bismo rasporedili minute sve i da dođe ta četvorka. PF Mitrović, penzos, Simon C Bolomboy, Tobey, Fredi Rokadom Kuz-Fredi je samo povećana gužva jer Kuz nije igrao. Potrebni su još neki odlasci tako sumnjam da će doći još neko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 6 minutes ago, Piksi said: Drugim rečima, prvi nam trener ekipe pojma nema šta priča. 4 minutes ago, Taki said: Iritantna mu je priča od prvog dana,izgleda da priča ono što drugi zeli da priča,ali možda mi to sve umišljamo.. Eto. Dosao je na red i trener 3 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Naravno da će da igra, ABA ligu će igrati kao drugi, Evroligu kao treći plej. Topić će u ABA biti starter. Teo će mahom da odmara ABA ligu. Не могу да се сложим, јер ми и без Јага, са Топићем 25 минута у АБА, можемо да покрпимо тих 15 минута на 1 доста квалитетно са Недовићем и Хангом. Уосталом, ја бих Теодосића скидао сваку. Сада крећу утакмице, и доста је битно остати у ритму. Понекад више значи да одиграш и 5-10 минута, него ништа. Теодосић после Цедевите у Арени, слабо играо. Недовић сада после Студентског, не може убацити. Звучи глупо, али испаднеш из ритма. Он је човек у годинама, охлади се мотор, па док опет упали. 🙂 Овако држиш на 2500 обртаја, аутопут, и лагано. Када се отвори ситуација, мало јаче притиснеш гас као Макаби и то је то. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 10 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Eto. Dosao je na red i trener Pa kako došao na red, kad ti kažeš bezveze slušati trenera, nema pojma .... Vidi, ja bi prvi voleo da bar jednom zaličimo na normalan klub pa da ostavimo trenera da radi.. samo što to kod nas nešto baš i ne ide. Nekako sam pod utiskom da su svi treneri našem dr mr robotike nužno zlo i da bi on najradije, da i nemamo trenera i da sve sam odlučuje.. ali... ko će onda da ispašta kad zagusti. Nadam se da shvaćaš 👍 Edited December 27, 2023 by Piksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 37 minutes ago, Zarco_srb said: Sudeci po izjavi Sferopulosa od sinoc, to je to sto se tice rostera. Mada, on je to izjavljivao i pre Pa nece valjda trener da sastavlja roster Covicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 12 minutes ago, propolis said: Players left Season 2023/24 Stefan Marković (retired) ok Luca Vildoza (Panathinaikos) top Hassan Martin (Shimane Susanoo Magic) top John Holland (Hapoel Tel Aviv) top Benjamin Bentil top Ognjen Dobrić (Virtus Bologna) vrijeme je bilo Facundo Campazzo (Real Madrid) steta Filip Petrušev (Philadelphia 76ers) steta Nikola Ivanović (PBC Runa) top Nikola Topić (Mega MIS) ocekivano Miroslav Raduljica top Shabazz Napier vrh Ognjen Kuzmić (FMP Soccerbet) top Players arrived Season 2023/24 Dejan Davidovac (CSKA Moscow) ok Marko Simonović (Chicago Bulls) lose Miloš Teodosić (Virtus Bologna) top Adam Hanga (Real Madrid) odlicno Mike Tobey (Barcelona) lose mada ide na bolje Joel Bolomboy (Olympiacos) top Rokas Giedraitis (Baskonia) ok Shabazz Napier (Olimpia Milan) najveci promasaj ikada Yago dos Santos (ratiopharm Ulm) solidno Nikola Topić (OKK Belgrade) odlicno Nemanja Bjelica (Fenerbahce) promasaj Freddie Gillespie (Bayern Munich) vidjecemo Ko će bre da odgovara za ovu zajebanciju!!!??? Najjače što je Topić uspeo da ode i dodje iste sezone hahahah 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Jako bitna utakmica sutra ali bice bas jako teski slaviti,Atamana tamo bas znaju da poguraju sudije Jago sto manje minuta sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Nije da zelim da mračim, ali bas ne vidim ni 5 posto šansi da sutra nekako dobijemo. Isto i protiv fenera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Volio bih da na ljeto budžet bude plafon 5 milki. Ništa slabiji tim nećemo imati niti ćemo biti slabije plasirani u EL ako je budemo igrali. Nama više para ne znači ništa, samo ih rasipamo na kombinacije i mediokritete. Takav budžet jedva pokriva ove što imamo na ugovoru i naredne sezone: Nedaru, Mitra, Dedu, Yaga, Ilića, Lazu, Lazarevića i Kuzovu franšizu i Bolomboj ako ga guja ujede da produži saradnju.Pet cigli i to bez prvog i drugog pleja, prvog krila i četvorke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, Zarco_srb said: Nije da zelim da mračim, ali bas ne vidim ni 5 posto šansi da sutra nekako dobijemo. Isto i protiv fenera Sto ne vidis? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2023 Author Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sto ne vidis? dovoljno je da postignemo više poena od njih, nije sad neka teška astronomija 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 10 minutes ago, Zarco_srb said: Nije da zelim da mračim, ali bas ne vidim ni 5 posto šansi da sutra nekako dobijemo. Isto i protiv fenera Ovo je definicija mračenja. Mračenje ne bi bilo kada bi nekako objasnio svoje mišljenje. Ja mislim da je ono "svaka je utakmica za sebe" 100% tačna i da ne postoji nikakav način da predvidimo šta će biti. Favoriti nismo, naravno, ali šanse itekako imamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 minute ago, uini said: dovoljno je da postignemo više poena od njih, nije sad neka teška astronomija Pa bas je to problem. Slukas, Nunn, Vildoza vs Teo, Yago, Nedovic...Lessor, Mitoglu, Balcerovski vs Bolomboj, Tobi, Mitrovic. Poziciju 4 necu ni da komentarisem. Sahrana bez popa. Ali, nadam se da gresim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Недовић: Нисам видео да је неко некога трпео и подржавао као што смо ми Шабаза Мислим да смо се регруписали и зближили откад је Шабаз отишао - навео је Немања Vidi ovog što svaljuje krivicu na jednog igrača i što je najgore onog koji je otišao,fuuuuj. Zna se iz čije kuhinje to dolazi,a možda i iz dnevnog boravka uz kaficu.🤣🤣🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts