Borca Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 1 hour ago, No name said: Večeras zagrevanje za duplo kolo u EL. Što se tiče EL mi ako zelimo bolji plasman jednostavno moramo dobiti bar jednu u gostima u ovom duplom kolu. Ne zna se gde ce biti teže, da li u Atini ili Istanbulu, ali jednostavno moramo poceti da dobijamo gostovanja. Sad koliko je to realno,uzimajuci u obzir da recimo nismo u duplom kolu uspeli da dobijemo na Španskoj turneji Valensiju i Baskoniju. Kod nas se sve radi sa zakašnjenjem. I prosle godine je dosao Vildoza na 1/6...pa onda Kampaco. Sad opet stize pojačanje kad je vrag skoro odneo šalu. Partizan recimo dobije nas dva puta za redom i jasno trazi pojacanje, dok mi i pored poraza i jasne vidljivosti da nam treba pojacanje, cutimo i kao sve je u redu. Sezona uopšte ne ide u dobrom smeru. Pojedine pobede koje ce se desavati bice dovoljne toliko da se ne potone, i da se da neka nada. Svaki put pravimo iste greske , i kasno shvatamo da smo pogresili. Naredne nedelje nije dulo kolo u Evroligi, vec samo utakmica u Atini. Posle Nove godine je duplo kolo. 2. Janauara Fenerbahce u gostima, pa 4. Januara Partizan kod kuce. Pa nedelja posle te opet duplo kolo i to obe u gostima, prvo Asvel, a onda Armani. Edited December 24, 2023 by Borca 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 1 hour ago, Pacino said: Pa gdje si ti Dame, nema te, bas sam nesto razmisljao, jbt. bas dugo nema Dame, a ne bih rekao da je banovina u pitanju. Da se nije nesto dogodilo. Sve okej? Ne mogu da provalim da li se zajebavaš ili ne Bila sam u banovini dvaes dana, ali hvala na interesovanju. Sve je u redu, sem što mi svi idu na onu stvar. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Sve je u redu, sem što mi svi idu na onu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 32 minutes ago, DameTime said: Ne mogu da provalim da li se zajebavaš ili ne Bila sam u banovini dvaes dana, ali hvala na interesovanju. Sve je u redu, sem što mi svi idu na onu stvar. Ti to nešto često po Banovini 😁 Tko te ljuti. 2 hours ago, Wingwalker said: Arhivirajte klošara. Košao nas je milion evra, pojeo kilo džierice, titrali smo ga pola sezone a iza sebe nije ostavio ništa vredno pomena. Moram jače od mene. Piše na Instagram da je bio najbolji igrač u pobedi Milana nad Vareseom sa 16 poena 6/8 iz igre. A jes nas sve pravio budalama. Vise ga ne spomenem na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Kajl Gaj je izvesno nase novo pojacanje, moze li neko od upucenih po koju rec o doticnom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 2 minutes ago, Benito said: Kajl Gaj je izvesno nase novo pojacanje, moze li neko od upucenih po koju rec o doticnom? Brutalan suter. Prosle god je Realu strpao 5 6 trojki na jednom mecu. Prezadovoljan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 8 minutes ago, Benito said: Kajl Gaj je izvesno nase novo pojacanje, moze li neko od upucenih po koju rec o doticnom? Skraćen, tek se adaptira na EL kao i Yago, slaba odbrana, u napadu sličan Beronu. Sve u svemu ništa šta nama treba na ovaj roster. Njemu ako ne ide šut druge koristi od njega nemaš. Ako mu ide onda...Tako da veliki i nepotreban rizik. Edited December 24, 2023 by Čočo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Guy je poprilicno undersized bek, koji je los u odbrani, fizicki inferioran i ne preterano dobar u kreaciji sa loptom, posebno ne za saigrace. Uopste nam ne treba i zato ocekujem da ce vrlo brzo potpisati. 7 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 5 minutes ago, Del Piero said: Guy je poprilicno undersized bek, koji je los u odbrani, fizicki inferioran i ne preterano dobar u kreaciji sa loptom, posebno ne za saigrace. Uopste nam ne treba i zato ocekujem da ce vrlo brzo potpisati. Da se molimo da pogađa 4,5 trojke po meču. To nam jedino ostaje. A videli smo šta dobijemo inače naspram naših očekivanja. Sve suprotno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Posle deselekcije svima ce biti jasno da cemo biti u top 8 otpozadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 2 minutes ago, suptil said: Posle deselekcije svima ce biti jasno da cemo biti u top 8 otpozadi. Pa to je dobro znači granica play in, 11ti, 10ti. 😄 Edited December 24, 2023 by Čočo 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 24 minutes ago, bodo said: Ti to nešto često po Banovini 😁 Tko te ljuti. Ljuti me ceo svet, tj. nepravda u njemu. Vodolije znaju 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 15 minutes ago, Čočo said: Skraćen, tek se adaptira na EL kao i Yago, slaba odbrana, u napadu sličan Beronu. Sve u svemu ništa šta nama treba na ovaj roster. Njemu ako ne ide šut druge koristi od njega nemaš. Ako mu ide onda...Tako da veliki i nepotreban rizik. Ima li trokorak ili samo sipa spolja? 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 1 minute ago, Čvarkov said: Ima li trokorak ili samo sipa spolja? Zna i na trokorak da ide. Ali ne stalno samo u finalima. 😅 Edited December 24, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 5 minutes ago, Čvarkov said: Ima li trokorak ili samo sipa spolja? Dao Baskoniji 9 trojki samo u jednom meču. Od kada smo to gadljivi na dobre šutere. A kako vidim i dobro se kreče iz blokova te šutira i van balansa. Edited December 24, 2023 by bodo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Ljuti me ceo svet, tj. nepravda u njemu. Vodolije znaju Bitan ti je podznak, evo ja sam vodolija pa me nista ne ljuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Kyle Guy je novi Kevin Punter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 3 minutes ago, bodo said: Dao Baskoniji 9 trojki samo u jednom meču. Od kada smo to gadljivi na dobre šuter. A kako vidim i dobro se kreče iz blokova te šutira i van balansa. Dobar šuter uvek dobro dodje, problem je loša odbrana i nejač na spoljnim pozicijama, to imamo u izobilju. Edited December 24, 2023 by Čvarkov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Dobar šuter uvek dobro dodje, problem je loša odbrana i nejjač na spoljnim pozicijama, to imamo u izobilju. Pa netko treba i da zatrpa protivnika. Eno ga Punter baš veliki defanzivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Sa Gajl Gajem se penjemo na 100 projektovanih poena, koje cemo davati u svakoj 6-toj utakmici. Genijalno. Just now, bodo said: Pa netko treba i da zatrpa protivnika. Eno ga Punter baš veliki defanzivac. Da ali mi pravimo ekipu gde u teoriji svako moze da zatrtpa protivnika a u realnosti se to ne desava cesto a i ako se desi, mnogo vise preko njih zatrpaju nas. Panter pored sebe ima Ledeja, Kabokla, Tuckera.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 А одакле то да ће уопште доћи? Има ли неки озбиљнији извор од оног Грофа са твитера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: А одакле то да ће уопште доћи? Има ли неки озбиљнији извор од оног Грофа са твитера? Meridian cg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 3 minutes ago, DejoLazaKalina said: Sa Gajl Gajem se penjemo na 100 projektovanih poena, koje cemo davati u svakoj 6-toj utakmici. Genijalno. Da ali mi pravimo ekipu gde u teoriji svako moze da zatrtpa protivnika a u realnosti se to ne desava cesto a i ako se desi, mnogo vise preko njih zatrpaju nas. Panter pored sebe ima Ledeja, Kabokla, Tuckera.. Pa imat će i Guy Hangu, Lazića, Bolomboya i Fredija Edited December 24, 2023 by bodo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 1 minute ago, Petar1995 said: Meridian cg Има ли линк неки? Не видим на сајту ни нашем ни њиховом, ни на инстаграму такође. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 4 minutes ago, bodo said: Pa netko treba i da zatrpa protivnika. Eno ga Punter baš veliki defanzivac. Punter je u top3 napadaca u Evroligi. Ako ce Guy da ima njegove poene i procente onda neka dodje slobodno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts