forumko topic Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 44 skoka i 23 asistencije i poraz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wayne Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 1 29 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Neverovatno koliko nam često u toku utakmice stane mozak i pravimo gluposti. Jago ne pravi faul na centru i oni prave seriju 6:0, Mitroviću Satoranski krade loptu i onda nogom pravi faul za namernu. Janis dobija tehničku u finišu i onda opet Mitar ulazi preko linije iako zna da u poslednja 2 minuta nema opomene od sudije već se automatski dobija tehnička. Teu svaka čast, ali kvari utisak kad zagusti, tada brlja, mada retko kad je i pogađao kroz karijeru u takvim trenucima. Od Nedovića je to očekivano, imali smo nadu u Nejpira da bi on mogao biti taj, ali on je momak pogubljen. Jebeš i ovo kad stalno moramo se tešiti porazima na jednu loptu. Dok mi krenemo da dobijamo takve utakmice voz za top8 ode. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Kako mozes da ih imas kada onakav Faul na Nedi nisu svirali... One dve tehnicke skandal. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Šabazu jos veceras dati otkaz i dovesti bilo koga. Mogu da zamislim kako njegovo sranje koje toliko kosta gledaju ostali igraci, koliko lude. Njegova igra je kancer kao za teren, tako i za svlacionicu. Cime smo zasluzili ovakvo sudjenje. Ono sto bih rekao i sa koji drugim sudjenjem bih poredio bi odmah spakovalo ban. Igracima kapa dole, kao i Grku. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 44 skoka. Ne znam da li im je iko ikad odnio ovoliko skokova. steta za los sut za 3 i opet smo na jednoj lopti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 1 minute ago, Wayne said: Zadavih se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 (edited) 3 minutes ago, Wayne said: Sunce ti jebem kalajisano. Edited November 10, 2023 by Abizolirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Sfero večeras položio ispit po mom mišljenju. Pokazao da može da pronadje neka rešenja i sa ovim frankenštajn rosterom. Iskristalisali su se neki nosioci u njegovom sistemu i sad ima osnovu sa kojom može nešto da napravi. Legitimno je pitanje šta dalje sa Shabazzom i Tobeyem. Ja sam za strpljenje, ali ono kada je ubacio Kuzmića, ne obečava što se tiče Tobeyevog statusa. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 5 poraza svaki na do dve lopte razlike. Ja Sabaza ne bih (jos) terao. Em mora jebeno mora da proigra, em Teo ne moze jos dugo ovako i u kontinuitetu, em (najvaznije) nema nicega na trzistu sto je dovoljan kvalitet za prvog pleja. Bez dva najbolja defanzivca spolja, bez ucinka najboljeg igraca, na terenu gde nikada nismo.dobili, vratili se od -17 i imali napade da povedemo. Sa ovom igrom pada Fener. Sudije nek se napuse bas 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Ne može se igrati napad da uzmeš loptu i zaletiš se da šutneš, ovo važi za sva tri naša beka. Jednostavno nema trenera koji njih može da zauzda i disciplinuje ih. Uz sve to naš pregovarački kapacitet u EL je nula i jahaće nas i protiv Albe i Asvela ne samo protiv velike Barse. Pomirimo se da će biti još ovakvih poraza uz po koju pobedu kući da ne budemo baš ubedljivo zadnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 3 minutes ago, Wayne said: Ovo je sramno. Bas se pitam kako saigraci reaguju kad vide ovakav bol u kur.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Zadavih se Ne bi mi bilo smesno ni da je ovo Partizanov igrac u finalu evrolige protiv nas. Ovo je tuzno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Zadavih se Ovo Stimac i Vepar radili nisu, bukvalno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Just now, L' Imperatore said: Sfero večeras položio ispit po mom mišljenju. Pokazao da može da pronadje neka rešenja i sa ovim frankenštajn rosterom. Iskristalisali su se neki nosioci u njegovom sistemu i sad ima osnovu sa kojom može nešto da napravi. Legitimno je pitanje šta dalje sa Shabazzom i Tobeyem. Ja sam za strpljenje, ali ono kada je ubacio Kuzmića, ne obečava što se tiče Tobeyevog statusa. Iskreno, mene je kupio pa makar sa svojom frizurom. Ako nista, uvjek se mogu nasmijati kad ga pogledam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 4 minutes ago, Wayne said: Ovo kada sam vidio, gledao sam tekmu (iako sam rekao sebi da necu) selektivno. Nerealno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Najgori glavni igrač na bekovskim pozicijama od Dzeroda Hendersona (ne računajući Luka Drca period). Ne pamtim da je neko igrao gluplje u dresu Crvene Zvezde od Petrića 96' godine koji je bio desni bek. U rukometu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Molim moderatore da iskuliraju sto se tice zastite sudija, kao da iste nisu zasticene i papreno placene, a konstantno prave sranja. Sto se tice kom komsija i sudjenja na nasoj temi, to je ok, ali ovde da imaju zastitu npr polse kriminalnih odluka, zasto bi? Sudije su uticale i to ne treba gurati pod tepih. Nenoalno je praviti se lud i ne videti faul nad Nedovicem. Ne zelim da ovaj forum ode u totalitarizam. Ko god da krade treba ga obeleziti, oznaciti, targetirati... Sto se tice nas, nismo zasluzili pibedu, mislim da je izvucen maksimum od ovoga sto raspolazemo, ne treba se ljutiti na igrace iako je to u lajvu nemoguce, ali dani mrmota su neminovnost. Krava koja da mnogo mleka i ritne kofu, gledamo vec ko zna koji put. Pojava Kuzmica, Sabaz i Tobi koji kao da zele da uzmu kintu i zapale sto dalje i kad ti nominalno igras bez prvog pleja i prve petice, tesko je ocekivati nesto vise od fenjera. Sto je najcrnje nema ni prvu dvojku, ni cetvorku...ali imas blesave navijace koji ce iznova kidati zivce i gristi nokte, nadajuci se boljem. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Ovo je sramno. Bas se pitam kako saigraci reaguju kad vide ovakav bol u kur.. https://streamable.com/0hqevj 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 (edited) Imali smo odličnu šansu da uzmemo utakmicu, ali smo tri vezana napada za preokret odigrali katastrofalno. Iako smo odigrali dobro i nadskakali Barselonu, na kraju ovaj poraz može djelovati loše za ekipu sa psihološke strane. Navlačimo luzerski mentalitet, jer ne znamo da odigramo kad se lomi. Edited November 10, 2023 by Wake in Fright 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Jedva čekam prelazni rok ljeta 2024. Toliko uživam u ovoj ekipi. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Nama skok jedino funkcionise a za to smo se najvise plasili 😁 Odbrana nam je jeziva, jezivija nego sto sam ocekivao. Protivnik bukvalno je dovoljno da odigra pick i nama se sve raspadne pa ili dobiju lake poene iz reketa ili otvoren sut za 3. I preuzimamo i kad treba i kad ne treba bas ocajno za gledanje. Napad cas delujemo kao Spursi sa pocetka prosle decenije a cas kao da prvi put loptu uzeli u ruke. Strpljenje za Shabazza vise nemam da mu se zahvalimo lepo i dovesti neka 3 igraca pa da ih uigravamo za sledecu sezonu polako. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Šabaz baci trojku k'o da igra "kamena sa ramena". Ko je njegov menadžer? Izgleda mi kao da se smatra višom klasom u odnosu na naš klub pa kao puca mu kurac..Neka kazna, hlađenje, bilo šta..Živo me zanima kako se ponaša na treninzima ali i van njih, ima li kontakt sa saigračima.. E sad, vidim da ovdje ima baš dosta ljudi koji znaju košarku, razumiju se u mrtve detalje. Bukvalno svi do jednog su rekli da je tim nakaradno sastavljen, da igrači nisu komplementarni jedni sa drugima itd. Kako je onda jebeno moguće da to ne vide ljudi koji od te iste košarke žive 30-40 godina i koji trenutno žive od nje radeći posao koji rade?! Osim da su imali plan da namjerno sjebu ekipu, ja ne vidim drugu logiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Neka ovo ovde, nema potrebe da bilo šta dodajem. 23 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 2 minutes ago, Sector said: Jedva čekam prelazni rok ljeta 2024. Toliko uživam u ovoj ekipi. Forumski stručnjaci da zaćute sa predlaganjem pojačanja, koga god su priželjkivali taj je ispao ćorak i ništa nije doprineo KKCZ. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts