Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted

Ovo oko Kema Birca mi je ono... surreal... kapiram da je coach dobar sa njim, ali koj ce nam moj nesto sto imamo u Bolomboyu vec. Birch je kvalitetniji igrac ali slican tip. Elem, po meni je bolje ako je moguce osposobiti Bjelicu i dovesti beka, ali ko mene pita...

• Like 1
Posted (edited)

Derbi sutra mnogo bitniji nego Evroligaški. Sa pobedom imamo domaći teren u ABA ligi gotovo u dzepu. A znamo koliko znači domaći teren. 

Drugo, svesni su i naši da smo u četvrtak ispustili pobedu na neverovatno glup način. Pobeda sutra donosi ogroman bust samopouzdanja a u četvrtak protiv Bajerna da se u potpunosti dignemo. 

Za sutra nam ne treba mnogo da bi ostvarili pobedu. Pokazali smo u četvrtak da možemo baš dobro da šljakamo i u napadu i odbrani. Sa onakvom igrom u drugoj i trećoj četvrtini ne bi mogao niko da nas dobije. Znači sutra nam treba konstantnost u igri u svim četvrtinama i da se na meču pojavi makar jedan od dua Teo/Šabaz. Kao što u jednom od prethodnih upisa sam rekao, sutra u derbi ulazim sa većim optimizmom nego u četvrtak. A verujem i da naši momci isto. 💪

Edited by Čočo
  • Like 13
  • Ha-ha 3
Posted
22 minutes ago, John Terry said:

Ovo oko Kema Birca mi je ono... surreal... kapiram da je coach dobar sa njim, ali koj ce nam moj nesto sto imamo u Bolomboyu vec. Birch je kvalitetniji igrac ali slican tip. Elem, po meni je bolje ako je moguce osposobiti Bjelicu i dovesti beka, ali ko mene pita...

Pre će moj komša da oživi njegov reno 4 koji je na klocnama nekih 20tak godina nego li mi Bjelicu.

• Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 7
Posted
3 minutes ago, propolis said:

Pre će moj komša da oživi njegov reno 4 koji je na klocnama nekih 20tak godina nego li mi Bjelicu.

Svejedno, dovodjenje novog centra nam nece resiti problem. 

Nama treba neki bek i to je to. Cak i muceni Lazarevic je korisniji na 4.

Posted

Mi ne možemo nešto bolje da odigramo nego u četvrtak. Fali nam glavni bek, fali nam Lazić za odbranu, mada kad Hanga onako uhapsi Pantera onda ne znam koliko je tu i Lazić potreban. I naravno da nam fali četvorka. Tu najviše patimo. Siguran sam da će opet biti varijanti koje uključuju naše centre na parketu zajedno. 

• Like 4
Posted (edited)
39 minutes ago, Brat od Korneta said:

Poslase me administracija na sluzbeni put, nisam pratio desavanja u klubu poslednjih 15 dana. Sta ima novo?

Ma ništa specijalno, izgubili neizvesne završnice protiv Žalgirisa, Monaka, Virtusa i Partizana. Oterali smo trenera, Nedović i Lazić se povredili, Simon dobio virus, deo navijača se navukao na Rivotril

Edited by Fromthecorner
  • Like 1
  • Ha-ha 8
Posted

Panata je sa skorom 1-4 protiv Baskonie, jednog od dva najslabija tima ovog dela sezone, imala 8K navijača u hali.

Bajern da se dobije pa makar im zagubili prtljag na Tesli i zbunili skandiranjem:
"Čo-ki ra-us".

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Mole se igraci kosarkaskog kluba Crvena Zvezda, da pobede veceras.

Do sada sam se i dobro drzala, ali mislim da drugaciji ishod, moje veliko malo crveno-belo srce ne bi lako podnelo.

Iskreno,

BojanaCZV

Edited by BojanaCZV
  • Like 14
  • Love 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted

Bicemo sigurno na dobitku posle vecerasnje utakmice, kada komisije za pozitivne stvari krene da izvlaci sta je bilo dobro na utakmici i da svoju procenu kada cemo dobiti konacno

• Ha-ha 1
Posted

Termin prava poslastica, 20h. Taman da se završi u 23h.

Iskreno nemam nikakav naboj, za razliku od derbija u EL. Liga koju niko i ne prati sem navijača CZ i KKP.

Ali bi valjalo dobiti zbog samopouzdanja. Mi na 30.10.2023. imamo okruglo 0 pobjeda protiv ozbiljnijih timova, računajući i pripremni period. 

• Like 12
Posted

Ja bih stalno kao cover sliku stavljao facu Avramovića kada pogleda sudiju nakon što ga je Teodosić poslao na dezignirano mesto mu. Ta faca nema cenu.

2 hours ago, BojanaCZV said:

Mole se igraci kosarkaskog kluba Crvena Zvezda, da pobede veceras.

Do sada sam se i dobro drzala, ali mislim da drugaciji ishod, moje veliko malo crveno-belo srce ne bi lako podnelo.

Iskreno,

BojanaCZV

Samo da ne uđu sa -15 u drugu četvrtinu i biće ok.

• Like 1
Posted (edited)

Očekujem večeras kao i uvek kad se igra sa njimau ABA ligi jedan dobar brlog,mislim na ponašanje aktera domaćina ,kao i celog folklora

i na kraju šlag na tortu suđenja.

Verujem da će ova trojka u narandžastom ići linijom manjeg otpora,suditi i preki pogled,da će biti jedno 60 bacanja na utakmici

gde će glavni i upečatljivi akteri iste biti upravo "narandžasti".

Retko koji derbi da se igrao a da nije bilo ovih pojava koji ti ogade košarku i samu utakmicu.

Očekujem suštu suprotnost što se navedenoh stvari tiče od utakmice od pre par dana u EL,gde je utakmica,suđenje,neizvesnost

bila na maksimumu.

Očekujem našu pobedu ,da se pojave oni što prošlu utakmicu nisu.

Prošli derbi je pokazao,bar meni, da Grk radi dobar posao,mislim da ide u dobrom smeru,i da ćemo izgledati vremenom sve bolje i bolje.

Pobeda nam praktično osigurava prvo mesto,mada je rano i na tu temu pričati.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...