Kankkunen Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 9 minutes ago, robespierre said: Misliš li da ne bi pristali da odigra sezonu u Zvezdi da je ekipa koncipirana tako da bude drugi plej iza Šabaza? Ne, nije bilo nikakve šanse ... Klub je tad napao Miška uptavo zbog toga, preko insajdera ... evo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Nisam upratio, pregledao sam par zadnjih strana nema nista, ako neko moze da da info. Zna li se jeli Nedovic povredjen, tj. Da li ce igrati na naredna dva derbija? Sta se opet spominje Bjelica jeli to negdje vidjen sa ekipom oper ili ljudi lupaju/nagadjaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 29 minutes ago, Sector said: Jedan Saša Obradović je napravio instant rezultat u Monacu a pored njega imaš još mnogo primjera gdje su rezultati došli vrlo brzo. Naravno da je potrebno određeno vrijeme ali nigdje ne piše koliko. jedan sasa obradovic je najpre ispao u 1/4 finalu 2-3 & izgubio titulu u francuskoj, pa tek dogodine napravio "instant" uspeh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Kaze sfero, hvala Dusku, ostavio mi je dobar tim. 😄😄😄 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) 9 minutes ago, Nellthe said: Nisam upratio, pregledao sam par zadnjih strana nema nista, ako neko moze da da info. Zna li se jeli Nedovic povredjen, tj. Da li ce igrati na naredna dva derbija? Ne zna se, bio je na tribinama sasvim normalno. Vrvt se nece znati do srijede ili cetvrtka. Ja mislim da ce igrati "Ima jak udarac u rebro (Lazić prim. aut), ali reći će nam doktori koliko je ozbiljno. Marko je imao virus, ali mislim da će biti spreman već sutra. Nedović je na terapijama", kazao je Sferopulos. 9 minutes ago, Nellthe said: Sta se opet spominje Bjelica jeli to negdje vidjen sa ekipom oper ili ljudi lupaju/nagadjaju? Ma zajebavaju se Edited October 23, 2023 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 7 minutes ago, uini said: jedan sasa obradovic je najpre ispao u 1/4 finalu 2-3 & izgubio titulu u francuskoj, pa tek dogodine napravio "instant" uspeh Top8 sa timom koji je debitovao u EL i to majstorica sa Olimpijakosom. To je i Željko uradio sa KKP prošle sezone. Sa kvalitetnim i dobro posloženim rosterom sa vrlo brzo može napraviti solidan rezultat. Sa NČ selekcijom ne pomažu treneri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Just now, Sector said: Top8 sa timom koji je debitovao u EL i to majstorica sa Olimpijakosom. To je i Željko uradio sa KKP prošle sezone. aha, i izgubio prvenstvo a i ta serija je bila vidjena da se dobije u nekom trenutku; prevod: u zvezdi bi ostao najdalje tri kola sledece sezone, kao sto i jeste, hue hue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Sferopulos sigurno priča ovo zbog psihologije. Želi da motiviše sve igrače koji su trenutno tu, da im stavi do znanja da su bitni i da vjeruje u njih. Čisto sumnjam da neće dovesti nekog igrača. Vremenom će i on, ako već nije, vidjeti gdje škripi i tražiti jednog ili dva igrača. Meni je nezamislivo odigrati sezonu bez makar jedne pristojne četvorke. 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Svaki put se ložim na pobedu u derbiju ali sad stvarno mislim da će nas nakantati. Nisu ni oni u nekoj ekstra formi ali su samo u trećoj čet protiv Olija pokazali više nego mi od početka sezone do danas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 E zbog ovoga je Topic u Megi. Koliko bi vas sad njega pljuvalo na ovoj izgubljenoj lopti na kraju?! 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Trivun legenda. 3 6 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Udario sakat na bogalja. To su sledeća dva derbija 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Nismo samo mi sakrili karte danas pred derbi. Evo i komšije ih sakriše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Vise vrijedi ovaj mec Topicu nego pola sezone u Zvezdi. Izgubljena lopta i uzasan sut na kraju u zadnjih 30 sekundi utakmice ali iz ovoga se uci i stice iskustvo. Cekam da vidim sta ce naci sada kod nas zamjerku dezurni? Vrvt kako nam ovaj poraz ne ide na ruku, Partizan ce se konsolidovati, cuvali se za nas, nakantace nas itd itd. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Samo da kazem odigrao je Top odlicnu utakmicu protiv Partizana.. Al jbg ko bi se toga secao posle te izgubljene lopte?Lepa skola za njega. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 А колико би тек пљувало тренера да у првих 10 утакмица сезоне има поразе од Студената и Меге... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dropkick Murphys Posted October 23, 2023 Popular Post Share Posted October 23, 2023 Bravo za Sferopulosa, već je napravio prednost u odnosu na komšije. 5 4 43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: E zbog ovoga je Topic u Megi. Koliko bi vas sad njega pljuvalo na ovoj izgubljenoj lopti na kraju?! Kako sramotno igraju 3 playa u Zvezdi,greh je kritikovati Topica koji je Kajri Irving licno za svu trojicu 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 3 minutes ago, alokin said: Udario sakat na bogalja. To su sledeća dva derbija Derbi od zla oca i jos gore matere.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 3 minutes ago, Čočo said: Nismo samo mi sakrili karte danas pred derbi. Evo i komšije ih sakriše. Kakve karte, nema tu nikakvih tajni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Trifun vise uradio za CZ ove sezone nego 70 posto naseg rostera. Ovaj kiks Partizana moze sutra da bude bitan kao nasa Cibona prosle godine. Mada kako i mi delujemo, bice ovde kikseva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Trifun vise uradio za CZ ove sezone nego 70 posto naseg rostera. Ovaj kiks Partizana moze sutra da bude bitan kao nasa Cibona prosle godine. Mada kako i mi delujemo, bice ovde kikseva Na 4-0 smo uz 3 lose nase partije. Jedino smo ugazili CedOli. Partizan je prosle godine izvlacio ove utakmice, sjetimo se samo Splita. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) Да је Зезда играла вечерас са Мегом изгубила би. Edited October 23, 2023 by suptil 10 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 3 minutes ago, suptil said: Да је Зезда играла вечерас са Мегом изгубила би. Eto šta ti je 50 godina u košarci, tačno čovek zna pred koju utakmicu da menja trenera. 2 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 7 minutes ago, Урош19 said: Eto šta ti je 50 godina u košarci, tačno čovek zna pred koju utakmicu da menja trenera. Gazda ukinuo bonove za menzu ovim nesrecnim strancima i pustili nas 😛 #zatostonamsemoze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts