Igor_ Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Grk sa sobom dovodi jednom pomocnika, Duskovi ostaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, Igor_ said: Grk sa sobom dovodi jednom pomocnika, Duskovi ostaju. A Tobi, jel ostaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 4 minutes ago, suptil said: A Tobi, jel ostaje? Ne. Tobi ide a Birch verovatno dolazi. Zna se da je Sferopulos trener koji obozava jake i skocne centre te cemo mnogo vise gledati(moje misljenje) centarski tandem Bolomboj - Birch a Mitra na 4 sa Simonovicem. Davidovcu nazalost ne vidim mesto trenutno, mozda me razuveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Mitar, Simonovic i Davidovac na 4 neka me neko ubije 18 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Kakav pocetak sezone. Sveopsti haos. Nije mi ni do cega. Sfairopoulosu sve najbolje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Otpuštaju najkvalitetnijeg centra jer je verovatno treći najplaćeniji igrač iza Šabaza i kumašina, a nekako mora mora da se izmisli kinta za doselekciju. Jezivo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Nadam se da će Janis povući i svog druga Milana Tomića sa sobom. Da li u ulozi asistenta, skauta, čega god. Treba nam takva 1/1 košarkaška glava kao hleb nasušni. A uz to i naša ciganštura do krvi. Malo da osveži sportski sektor od Dozeta i sličnih mlakonja i poltrončina. Srećno i podrška Buzukiju, udbaš odjebi! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Vec sat vremena kako je trener a jos nismo saznali koliku platu ima Sferopulos 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Nama treba da predsednik kluba ode iz kluba 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 7 hours ago, goldberg said: Plavsic za dos Santosa: Ne secam se da je za predsednikovog sina tako pisao, sto je steta jer bi citat sasvim pogodio sustinu u tom slucaju. Kasno Marko na Kosovo stize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 3 minutes ago, bosMan_jr said: Mitar, Simonovic i Davidovac na 4 neka me neko ubije Imao je razgovor sa Bjelicom, možda se i on priključi ... verujem da da će tako i biti. 2 5 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 8 minutes ago, stefan1 said: Ne. Tobi ide a Birch verovatno dolazi. Zna se da je Sferopulos trener koji obozava jake i skocne centre te cemo mnogo vise gledati(moje misljenje) centarski tandem Bolomboj - Birch a Mitra na 4 sa Simonovicem. Davidovcu nazalost ne vidim mesto trenutno, mozda me razuveri Nisam tebe pitao. Ali kad si se javio kako to da dovodimo defanzivnog trenera, Mozaart ga tako definise. Zasto je to tako? To je pitanje za tebe, kad si se vec javio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Totalno neozbiljno i haoticno, bas onako Covicevski. Mislim da Cova nije vise neprikoskoven u KK ali uspeva da krizama i sranjima odrzava svoj uticaj u klubu. Hvala mu za sve ali vreme je za nove vetrove, moderno organizovan klub, profesionalci na svakoj poziciji, a ne rodjaci i tebrice, da se uloge i odgovornosti jasno raspodele i svako odgovara za svoj deo. Pre svega predsednik sa gospodskim manirima i veliki znalac na mestu sportskog direktora. Dosta je bilo gazda Covke vreme je za penziju a povedi i Dozeta sa sobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 6 minutes ago, bosMan_jr said: Mitar, Simonovic i Davidovac na 4 Mitar ne moze biti 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Ali , neverovatno, sta je uprava i struka radila citavo leto, pa sada moraju sve iznova. Otpustaj, dovodi, menjaj, rotiraj, pravi novi tim u hodu, novi centar, bek, krilni centar itd itd. Novi trener, novi principi, a odgovornosti za upravu BEZ. Nimalo, njente, nista, Covic je uvek upravu za sve. Ni trunke samokritike ni odgovornosti da preuzme za bilo sta. Svi su drugi krivi. Ali, ono sto navijaci Zvezde vole, to je produzeni prelazni rok, treneri, pojacanja, to be continued. Edited October 22, 2023 by Ljubitelj baklave 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Vidim ispisalo se 20 strana od sinoc... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Sad ce na predstavljanju trenera reci nesto za Duska kao za Sasu i "bonus za kup" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Just now, Ljubitelj baklave said: Ali, ono sto navijaci zvezde vole, to je produzeni prelazni rok, treneri, pojacanja, to be continued. Kad vec postoji miholjsko leto sto ne bi i miholjski prelazni rok 😄 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Meni nije jasno kako ozbiljni treneri poput Radonjica, Obradovica, Ivanovica i evo sada Sferopulosa pristaju da rade sa Covicem. Zar tim trenerima nema ko da kaze "e ne idite tamo predsednik im je lud, dovodi i namece igrace po sopstvenim zeljama, mulja, petlja, laze, vara, bolje nadjite neki drugi klub". 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, CuaTheTime said: Mitar ne moze biti 4 A po meni ni Simonović 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 6 minutes ago, Molina23 said: Nadam se da će Janis povući i svog druga Milana Tomića sa sobom. Da li u ulozi asistenta, skauta, čega god. Treba nam takva 1/1 košarkaška glava kao hleb nasušni. A uz to i naša ciganštura do krvi. Malo da osveži sportski sektor od Dozeta i sličnih mlakonja i poltrončina. Video sam ga u stručnom štabu nekog EL tima, čini mi se Mesininom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Otpustanje Tobija bi bilo jadno na toliko nivoa. Nije to neki klinac preko bare pa da ne znas kako igra, bukvalno svi znaju njegove vrline i mane i ako ne znas da ga iskoristis i uklopis sam si kriv. Uz to je momak na mestu, dobar za svlacionicu. Klasicni Covicevi potezi koji ti ogade klub. 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Imao je razgovor sa Bjelicom, možda se i on priključi ... verujem da da će tako i biti. Ako dodje Beli posle svega bas cu se razocarati. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Где има да се гледа та конференција у 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Vise ima smisla dovesti krstenu cetvorku, a Simonovica pomeriti na 5. Bolomboj-Simon-Luka, nije nista spektakularno ali nije ni lose. Ako moze Smailagic uspesno da igra na 5, moze onda i Simonovic koji je i visi i tezi od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts