Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

Заиста након синоћњег пораза прво што ми је пало напамет је да је тренер “цар”. Да ти са 66 година легнеш на руду и прогуташ Ћокијевски прелазни рок (овог пута са много пара)-значи само да ниси за велика дјела. Жалосно је и јадно заиста да се након 1-3 прича о смјени тренера, али 2 дербија који следе у ЕЛ и Аба ће све разоткрити код тренера, или ће повезати конце и објаснити да може или ће се ово неназирање било каквог система претворити у циркус. Дакле без обзира на све добар моментум,  све остало је демагогија…

• Like 1

Ja sam svakako team Dusko sto tice ove situacije sa Bjelicom i Teom, ako je tacna, a verujem da jeste.

Cuj ti to, ispovredjivani polurekreativac ce da pomogne iskustvom, ali pod uslovom da dobije postedu na treninzima. Pa je cak i dobije, ali pretera sa zajebavanjem i ulazi u fizicki sukob sa covekom od 70 godina. A onda i drugi penzos staje na njegovu stranu, jer i njemu vise odgovara zajebavanje nego treniranje.

Naravno, sve je to zakuvao Coki svojim tipicnim kancerogenim delanjem.

• Like 17

7 minutes ago, Milos 3.14 said:

U egalu smo bili zbog ofanzivnog skoka i velikog broja ukradenih. 

Prvo poluvreme smo gubili 11 razlike, a šutirali smo trojke 1/14 , oni 7/14.

Sa ovako lošim procentima za tri pobeđuju ekipe koje šutnu 10-15 trojki po meču i koje su drugačije koncipirane

sa 30% se desava, kada su ekipe snazne defanzivno i pretvaraju tranziciju u poene; sa 24% cak i takve ekipe nisam video da dobijaju, osim ako im je povoljan matchup, tj da ekipa prekoputa takodje kamenjari

• Like 2

1 minute ago, fradler said:

Ja sam svakako team Dusko sto tice ove situacije sa Bjelicom i Teom, ako je tacna, a verujem da jeste.

Cuj ti to, ispovredjivani polurekreativac ce da pomogne iskustvom, ali pod uslovom da dobije postedu na treninzima. Pa je cak i dobije, ali pretera sa zajebavanjem i ulazi u fizicki sukob sa covekom od 70 godina. A onda i drugi penzos staje na njegovu stranu, jer i njemu vise odgovara zajebavanje nego treniranje.

Naravno, sve je to zakuvao Coki svojim tipicnim kancerogenim delanjem.

2 meca u Aba ligi:

18:46 min

22:37 min

4 meca u EL:

14:37 min

25:28 min

17:55 min

25:16 min

Posto ocigledno prisustvujes trenizima molim te podijeli sa nama dogodovstine i zajebavanje posto je ovo minutaza prime Tea iz Cska

• Like 5

3 minutes ago, fradler said:

ja iskreno ne verujem da je tacna, posto teo ima vaznu ulogu (previse vaznu ali znamo zasto), dushko i on cesto i dobro komuniciraju na tajmu, teo se trudi, bez obzira sto izgine

sigurno mu je, ukoliko se bas tako desilo, bilo krivo, jer mu je bjelica visedecenijski ortak ali sve od pocetka sezone ne govori u prilog ovoj prici.

• Like 13

I da, Dusko ne treba da dobije sut kartu sada vec priliku da vidimo u narednih 5-6 meceva da li moze da izvuce ekipu iz ovoga. 

Ja bih ga pustio do sledeceg duplog kola u EL kada imamo Fener i Oly.

Prije toga u EL @Partizan, Bayern, @Barcelona i onda Fener, @Oly.

Tu ima i duele u Aba sa @FMP, @Partizan i Buducnost tako da sasvim dovoljno meceva pa da vidimo sta moze i koliko moze.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 10

24 minutes ago, Sector said:

1-3 je katastrofa s obzirom na raspored. Igra još gora od tog skora.

Sad ide derbi u gostima, mizerne šanse, pa kući Bayern koji se mora dobiti i tu će biti veliki pritisak a vjerovatno tmurna atmosfera u Areni jer je hajp već nestao. A onda idu ovi najjači timovi....

Sezonu završavamo tradicionalno u Decembru, onda ide doselekcija čisto da se popravi utisak do kraja sezone.

Nije mračenje već najrealniji scenario u ovom momentu i na osnovu višegodišnjeg uzorka.

Plus ce retko ko spominjati Kalemegdan u junu.

Da li mi je zao Duška? Uopste ne. Iskusan je, znao je gde dolazi, znao je ko gazduje u klubu u koji za fine novce treba da radi. Znao je kakve su ambicije kluba, znao je za paralele koje ce se odmah postavljati sa Zeljkom i KKP... Dobio je novce da sastavlja klub po svojoj volji? Ako je Covic selektovao igrace, mogao je odmah da se ogradi, sazove medije, sve objasni i ode. Legenda je, svi bi ga razumeli i podržali. A para je valjda zaradio dovoljno, nisu ga valjda samo one sprečile sa kaze da je problem u Covicu, ako jeste.

• Like 2

kad resite nekoga da zagovnjate sto vise u ovom slucaju Duska red je bar da ne izvlscite samo naslove eminentnih medija

nigde nije rekao da je zadovoljan igrom (iako su to naslovi srpskog tabloidnog novinarstva) vec da je zadovoljan kako je ekipa ulozila borbu i konsolidovala se da udje u egal utakmicu

da je odlucio utakmicu los sut za tri nije novost i to svi vidimo

• Like 14
  • Thanks 2

36 minutes ago, L' Imperatore said:

Ne kažem da je sve ok, ali priča je šuplja na nekoliko mesta. Recimo ovo gore. Kako je on mogao da izgubi svlačionicu zbog bezobrazluka Bjelice? Pa ako je bio on u pravu, a ne Bjelica i Teodosić, zašto bi se ostali igrači pridružili tom buntu. Nije mi jasno.

A od samog starta je jasno da je prihvatio kompromise, za koje su mnogi predvideli da če mu zakomplikovati sezonu i na kraju doči glave. A trenutno stvari idu u tom smeru.

A sad ako je išta od ovoga istina, naj nejasniji mi je ovde Bjelica. Koji se sa ovim postavio u ketegoriju zajedno sa Kešeljem i Raduljicom. A možda čak i ispod Raduljice, jer se ovaj čak bunio što ne igra jer misli  da može da pomogne. Dok je ovaj hteo malo rekreativno da pripali koju trojku, ali da se ne znoji mnogo na treninzima. Ono, wtf?! Pa radije odma reci, ej došo sam po svojih 300k, sedim ispod koša i ne računajte mnogo na mene.

Naravno, ovo sve pišem sa rezervom, jer mi je priča dosta neverovatna.

Kako je izgubio svlačionicu to je pitanje za trenera. Ali očigledno je da u timu ništa ne miriše. A Bjelica je ovim postupkom pao mnogo dublje od Raduljice. Ogromno razočarenje. 

Just now, Čočo said:

Kako je izgubio svlačionicu to je pitanje za trenera. Ali očigledno je da u timu ništa ne miriše. A Bjelica je ovim postupkom pao mnogo dublje od Raduljice. Ogromno razočarenje. 

kada trener izgubi svlacionicu, igraci imaju nejebavajuci stav na terenu & puste tekmu da ode, cim predje minus 10ak; ne bushi se trener tako sto masis otvorene suteve tri tekme redom, to bi bio neki marvel next level shit.

• Like 6

Pero Antic, Keselj, Raduljica, Bjelica, Teo...hocemo li ikada naučiti lekciju o "veteranima". Sujeta i ego rastu s godinama, a fizička sprema opada rapidno.

Meni se ova priča uklapa u bodi lengvidž aktera, nije samo do promašenih trojki i zicera, ovako spolja gledano ima tu većih problema.

Putujući cirkus Nebojša Čovića...uživajte još malo

• Like 6
  • Thanks 2

Da smo uboli 2 od ko zna koliko otvorenih trojki, mi bi sinoc i onako losi(pre svega ne losi vec katastroflani u 1/4) pobedili, a onda bi danas umesto price o tuci na treningu, pricali kako cemo da dobijemo u 2 derbija komsije,jer smo dve klase iznad njih.

Ipak, 2 trice nisu usle, nasi se sibaju izmedju sebe na treningu, gubimo oba derbija, teramo repatog nemaca pojma, krecemo lagano diskusiju o novom treneru, i doselekciji tima,posle kog bam se opet vracaju nase za F4

• Like 1

9 minutes ago, uini said:

kada trener izgubi svlacionicu, igraci imaju nejebavajuci stav na terenu & puste tekmu da ode, cim predje minus 10ak; ne bushi se trener tako sto masis otvorene suteve tri tekme redom, to bi bio neki marvel next level shit.

Pogledaj još jednom prošlogodišnji meč sa Zadrom u Beogradu. Meni taj meč podseća na ovo šta mi sada igramo. A taj meč je sinonim za bušenje jednog trenera. A kvalitet ekipa dva univerzuma. 

• Like 1

10 minutes ago, berti said:

Ako je Covic selektovao igrace, mogao je odmah da se ogradi, sazove medije, sve objasni i ode. Legenda je, svi bi ga razumeli i podržali. A para je valjda zaradio dovoljno, nisu ga valjda samo one sprečile sa kaze da je problem u Covicu, ako jeste.

Ako mu je kad je dolazio obećana autonomija u radu, a onda preko leta dovođeni igrači ''kompromisno'' zbog čega bi tačno to uradio? Znači dogovoriš se sa menadžmentom firme u kojoj si zaposlen jedno, oni urade drugačije, i ti treba da im olakšaš tako što ćeš da im oprostiš gomiletinu para da bi ispravljali brljotine koje su sami napravili? Treba da naplati sve do poslednjeg evra, dok je Zvezda vođena kao porodični feud ne zaslužuje drugačiji tretman.

• Like 5

11 hours ago, nunilo said:

U moru negativnih stvari primecujem jos jednu a to je da Bolomboy cesto preuzima/switchuje, cak ni ne brani on to toliko lose spolja nego kad iskoci dole nema nikog ko bi mogao da stiti i skoci, ne znam da li to Dusko trazi od njega (deluje mi da da) ili ne ali mislim da to nije pametno.

Montejunas to par puta iskoristio.

7 minutes ago, uini said:

Tačno tako, nije sinoć bilo manjka želje. Fizičke nemoći i gluposti je bilo na pretek, ali se borilo za pobedu do kraja.

To naravno ne znači da je sve u svlačionici bajno. Igrači ne igraju samo za trenera, igraju za klub, za svoje saigrače, za sebe na kraju krajeva, zato što su takmičari.

4 minutes ago, dzakala said:

Da smo uboli 2 od ko zna koliko otvorenih trojki, mi bi sinoc i onako losi(pre svega ne losi vec katastroflani u 1/4) pobedili, a onda bi danas umesto price o tuci na treningu, pricali kako cemo da dobijemo u 2 derbija komsije,jer smo dve klase iznad njih.

Ipak, 2 trice nisu usle, nasi se sibaju izmedju sebe na treningu, gubimo oba derbija, teramo repatog nemaca pojma, krecemo lagano diskusiju o novom treneru, i doselekciji tima,posle kog bam se opet vracaju nase za F4

Utisak je bio jako loš pre svega zbog prve četvrtine. Onako nešto bedno i pogubljeno dugo nisam video, i nema veze sa šutom za tri. Na žalost nisu uspeli da nadoknade.

• Like 2
  • Thanks 1

Dušku je pružena šansa da završi prošlu sezonu, uprkos lošim odlukama, koje su direktno uticale da izgubimo odlučujuće utakmice u borbi za plej of. Takođe, dato mu je poverenje i ogroman budžet da sastavi tim po svom ukusu. Kako sad te priče da su mu nametani igrači? Pisaste da je Duško govorio gazdi “ili on, ili ja”. Ja imam strpljenja za još 2-3 utakmice, nažalost, od toga su 2 derbiji i nisam optimista da može da podigne ekipu (videti pod Alba, Bajern, Žalgiris, Pao mečeve prošle sezone)

1 minute ago, Čočo said:

Pogledaj još jednom prošlogodišnji meč sa Zadrom u Beogradu. Meni taj meč podseća na ovo šta mi sada igramo. A taj meč je sinonim za bušenje jednog trenera. A kvalitet ekipa dva univerzuma. 

ma vidi, nemam sta da gledam tekmu protiv zadra, imamo tekme koje se igraju sada, ovo ne izgleda kao bushenje, prosto zato sto se igraci trude. majkl dzordan ne moze namerno da promasuje suteve, tako da mislim da ove ekskluzivne rumor vesti idu u prilog samo obima koji traze neki veci razlog od pukog promasivanja otvirejih suteva;

nemoguce da smo tol'ko losi u sutu, mora biti neka zavera

• Like 5
  • Thanks 1

Ајде сачекајте бар децембар са смењивањем тренера сасвим је нормално да тренутно најлошије изгледамо ми и Панатинаикос јер смо са скроз новим екипама. Радоњић је једини тренер у Звезди који је добио време није смењен након Цибоне иако смо сви ми стручњаци тада хтели да оде.

• Like 5
  • Love 1

9 hours ago, Čočo said:

Evo i mene, stigao sa koncerta i vala baš sam uživao. I vidim da mi je bila odlična odluka što sam propustio ovaj meč. Ali i bez gledanja njega imam nekoliko stvari za reći. 

Većini ovde za utehu Duško će uskoro biti bivši. Pitanje je samo vremena. Pogubio je konce i svlačionicu. A ovo što gledamo je klasično,, bušenje" od strane tima kome je preko glave ovo kroz šta prolaze i kroz šta su morali da prođu. Do danas, kada sam dobio 1/1 informaciju šta se sve izdešavalo oko tima mislio sam da je samo ovo početak, novi tim i da je potrebno vreme da se sve posloži. A onda su krenuli ovi porazi na neverovatan način gde smo izgledali kao da se ekipa juče okupila. Nisam imao logično objašnjenje za ovo kako igramo, do danas. 

Tim ne veruje više Dušku i to ne zbog njegovih trenerskih sposobnosti već karaktera. Čovek koji ima 70 godina i dozvoli sebi da ulazi u fizički obračun sa igračem, pred celom ekipom, nije mu mesto u svlačionici. Ni treneru, ni igraču. Ovo šta se desilo nije samo Duškova krivica, da se razumemo. Sa svojih 70.godina ispao je naivan jer je verovao Čoviću. 

Bjelica je doveden na Čovićevu inicijativu i to smo svi ovde znali, kao i Teodosić, s tim što je Duško sa obojicom obavio razgovor o onome šta on od njih očekuje i šta oni od njega da očekuju. Tu dolazimo do jedne jako ružne situacije. Koja je igraču sa takvim imenom u košarci kao što je Bjelica, ne priliči. Dupetom je zatvorio i upropastio sve što je imao u očima svih Zvezdaša. Naime, dogovor Bjelice i Duška je bio takav da je Bjelica nudio iskustvo ali da je očekivao jedan vid poštede od Duška zbog godina i istorije povreda. U vidu treninga i opterećenja. I sve je to dobio. Ali nonšalantnost koju je pokazivao na treninzima i pokušaji da se probiju Duškove granice su dovele do fizičkog obračuna između njih kada mu je Duško predočio da tako više ne može. Igrači su se umešali i sprečili veći problem. Teodosić je stao na Bjeličinu stranu i od tog trenutka nije razgovarao narednih 10 dana sa Duškom. Onaj koji je sve zabiberio svojim dugogodišnjim menadzerisanjem (čitaj Čović) je donekle izgladio situaciju. Bjelica je sklonjen iz tima a Teo je spustio gard prema Dušku. Klub je još pre izvesnog vremena rekao da će izaći sa pravim informacijama ali do danas to nisu uradili. A šta i da kažu? Šta da slažu? 

Danas je već kasno. Duško je zbog svog karaktera i slepog verovanja Čoviću kao i bezobrazluka Bjelice izgubio svlačionicu. 

Zamismite tu scenu u kojoj igrači koja se,, bori za F4 EL" prisustvuje ovom cirkusu?! Šabaz, Hanga, Giedraitis, Toby i svi ostali koji su bili deo velikih timova i projekta u svojoj karijeri dođu u novi klub i ovo ih zatekne. 

Njima je preko glave ova atmosfera koja vlada u timu. Sve će se ovo završiti uskoro smenom Duška kako bi tim konačno prodisao. Kažem tim a ne klub jer dok klub vodi Čović disaće na škrge. 

U ove igrače verujem uz malu doselekciju, kvalitetnog trenera i zdravu atmosferu, jer ova ekipa i pored svega može dosta da uradi.

P.S.Dobio sam savete da ovo ne delim. Ali ipak, trebamo znati i ne zavaravati se nekim pričama i nadama. Da je dobro nije dobro. Da će biti bolje, biće. 

Znači ,  kao nagradu sto je se "starca" D.I  spasao batina od pomahnitalog Bjelice, Teo je kao nagradu dobio da igra cca 20ak minuta po utakmici. Posebno jer nisu "pricali" 10 dana :classic_laugh:

Nikada, nigde nije došlo do konflikta/svadje/rasprave izmedju igraca&trenera, igraca&igraca te su Tobi/Sabaz/Hanga itd po prvi put u svojoj karijeri prisustvovali tim scenama.

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...