ćušpajz Posted October 18, 2023 Author Share Posted October 18, 2023 1 minute ago, Cavani said: Koncepcijski je problem ako imas drugog pleja koji igra skoro 20 minita i ne prilazi kosu a uz to nemas unutrasnju igru. ma jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 5 minutes ago, Smrtokapa said: Apsolutno ne kažem da Duško nije mogao bolje, ali Bolomboj je imao i veliku potrošnju (jer se borio kao lav) i ne možeš da očekuješ da bi on mogao da odigra mnogo više vremena, a da pritom zadrži taj intenzitet i produktivnost. Uostalom, u ma kom trenutku da ga je Duško izveo, kukalo bi se zato što ga je baš tad izveo. Famozna četvorka je jbg problem, pa je eto Davidovac ovoga puta bio taj koji krpi, a slažem se da je bio jako loš - sem toga što pominješ, u napadu je u više navrata propuštao da uzme otvorene i dobre šuteve pa su se ti napadi završavali tako što je Teo šutirao preko ruke ili Hanga sa pola terena. Ali alternative su Simonović i Ilić. Simon je bio napunjen faulovima, a da je Ilić igrao 20 minuta, pljuvao bi se Duško jer Ilić igra 20 minuta. Ja i kažem da je Ivanović kriv za katastrofalan raspored minuta na centru, S obzirom na pokazano Bolomboj je morao da počne treću i izađe par minuta pre kraja da se odmori. A i posle te izmene je trebalo da se vrati posle dva minuta, ne da Mitrović završava utakmicu. Ivanović pre svega ne treba da bude kukavica, Ilić bi bio daleko korisniji od Davidovca u drugom poluvremenu večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, Kiflice said: Da li je neko od vas,ko je gledao preko TV-a,video njegov komentar kada je Ivanovic napravio defanzivnu izmenu i uveo Lazarevica umesto njega? Meni je izgledalo kao da sa nekim raspravlja o mogučim scenarijima u nastavku te utakmice. mislim da je rekao: "Ako odbranimo ovaj napad...". Nakon toga je kadar promenjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Što se tiče kontinuiteta, makar to imamo. Mitrović, Lazić, Lazarević, Kuzmić, Davidovac su cijelog života u CZ. 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, Kiflice said: Nas ce Teodosic i njegovo ponasanje kostati mnogo zivaca. Ne zameram ja njemu sut koji uzme kada se svi plase,ne zameram mu ni to sto ce nekada prodati loptu u pokusaju za asistencijom,zameram mu samo i iskljuciov odnos prema igri i nepostovanje saigraca. Da li je neko od vas,ko je gledao preko TV-a,video njegov komentar kada je Ivanovic napravio defanzivnu izmenu i uveo Lazarevica umesto njega? jasno sam procitao sa usana rec tiket 😆 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Just now, L' Imperatore said: Meni je izgledalo kao da sa nekim raspravlja o mogučim scenarijima u nastavku te utakmice. mislim da je rekao: "Ako odbranimo ovaj napad...". Nakon toga je kadar promenjen. Upravo to. U fazonu 'sta cemo bez mene ako ovo odbranimo?' Onako odvratno i dzukacki. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 1 minute ago, Kiflice said: Upravo to. U fazonu 'sta cemo bez mene ako ovo odbranimo?' Onako odvratno i dzukacki. Možda. iskreno, nisam uspeo da provalim u kom "tonu" je izrečeno, pa ne bi da grešim dušu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Just now, L' Imperatore said: Možda. iskreno, nisam uspeo da provalim u kom "tonu" je izrečeno, pa ne bi da grešim dušu Mozda gresim i ja,ali poznavajuci njegovu glavu,skoro sam siguram da je u tom 'tonu'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, Kiflice said: Upravo to. U fazonu 'sta cemo bez mene ako ovo odbranimo?' Onako odvratno i dzukacki. I ovde se preteruje, sasvim je legitimno pitanje šta raditi ako ne bude prilike za izmenu. Teodosić je imao veliku želju i pružao je podršku svim igračima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Bio sam u Areni i glavni utisak su mi navijači iza koša, oni kao da gledaju neku drugu utkamcu baš ih briga šta se dešava, te pevaju neku uspavanku 10min bez prestanka, te onda 80% arene zvizdi napadu Monaka oni pevaju, naprave najbolju atmosferu kad je tajmaut sve kontra. Kao da ih ne zanima, bitno je da se oni lepo provedu a utakmica ko utakmica. Drugi utisak je nejpir koji se ne uklapa u tim, par puta se desilo da dok prima loptu 5sec ništa ne radi, dok mu Nedović istrčava iz bloka ovaj ga ni ne gleda. Igra kao preko one stvari isto kao protiv Žalgirisa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Jedino je Bolomboj parirao njihovom atleticizmu,a nije bio na terenu zadnja 3 minuta. Inače je bio naš najbolji igrač. Takodje u rotaciji nakon prve i druge postave umesto da vrati prvu on ubacuje Lazarevića i Ilića 😂😂 Nedovića i Hangu je kasno vraćao u drugom poluvremenu. Baš dosta propusta,a ova floskula nova ekipa i svi su novi je bedna jer je on učestvovao u pravljenju ekipe i promenio je 23 igrača ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Just now, TB Told said: I ovde se preteruje, sasvim je legitimno pitanje šta raditi ako ne bude prilike za izmenu. Teodosić je imao veliku želju i pružao je podršku svim igračima. Slazem se,pod uslovom da je isti odbranio nesto od pocetka sezone. Ovako,99% njega napadaju,on 4 licne,na -4 i 2.10 do kraja. Posle svega sto je defanzivno pokazao,a i ofanzivno Boga mi,jedna od retkih stvari koju veceras ne zameram Ivanovicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Tek kad odu Mitrovic, Davidovac, Kuzmic, Ilic, Lazarevic i ostali domaci polutani koji igraju za masne pare a ne vrede pisljivog boba tek tad mozemo da pricamo o nekom iskoraku. Ali da odu STVARNO! A ne da se vracaju posle jedne sezone jer nisu ni za Evrokup a jedino ovde mogu da uzimaju dobru lovu uz pricu nasa deca, domaci igraci osecaju Zvezdu i slicne guposti. O kakvom crnom iskoraku mi da pricamo kad nama pored terena sedi Kuzmic sa 300.000 godisnje! A nece videti terena. Kad se vrate Rusi sledece sezone u Evroligu mi cemo lagano da cepamo Evokup sa Slaskom, Londonom i slicnima. Realno za bolje i nismo. U prethodnih 6-7 godina svake sezone pravimo gresku duplo vecu nego sezonu pre toga. Iz sezone u sezonu kao da se trudimo da sto vise sami sebe ukopamo. A onda sledi dobro poznato objasnjenje bocni udari, partizan nam kriv, itd itd 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Dusku leze svakog prvog u mesecu ozbiljna kinta, svako od nas bi bio nasmejan a ne on. Steta za ovaj budzet, mogla je skroz dobra ekipa da se sklopi. Je l' @Guru ne prati vise KK ili je resio samo da ne pise? Zanima me kako nas vidi ovih par utakmica i da li tu ima mozda nekog potencijala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Jel toliko tesko da cepas basket sa 7-8 dobrih igraca, tri prosecna domaca i jedan klinac (Topic). Koji ce nam moj fudbalski tim sa 17 igraca. P na tih 5 dodatnih i bespotrebnih je potroseno preko 2 miliona. Grobari prosle sezone zamalo odose na F4 sa 7-8 igraca koji igraju celu sezonu 30 minuta. Ali ne, eto mi znamo najbolje. Mi smo jedini tim koji ima isti broj igraca na klupi i pored klupe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Sve sto treba da znate o nasem treneru je nadimak iz hale - Bajden 1 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ne znam da li nas je James nekad ovako unistio... Zatrpao trojkama, a posle povratnim loptama nakon skupljene odbrane. Najvise od svega plasi bezidejnost u napadu kad igra Šabaz. Samo se prangijaju 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Od početka sezone se govori da je nakaradno sklopljena unutrašnja linija i sad sve dolazi na naplatu. Imamo 7 visokih igrača a jedan koristan. I taj jedan igra 15min. Mi smo do sada na gotovo svim utakmicama više imali šut za 3 nego za 2. Igra u reketu ne postoji. Povezanost spoljnih sa igračima u reketu ne postoji( a imamo Teodosića i Šabaza kao igrače koji dobro znaju da podele asistenciju). Doveden prvi centar koji igra po 5min po utakmici. Mi jedino šta imamo do sada je skok i šut za tri. Od toga živimo i od toga umiremo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, NikolaTest said: Ne znam da li nas je James nekad ovako unistio... Zatrpao trojkama, a posle povratnim loptama nakon skupljene odbrane. Najvise od svega plasi bezidejnost u napadu kad igra Šabaz. Samo se prangijaju 3. Ubio je nas je i prosle sezone u Pioniru samo sva sreca pa je bio jedini raspolozen i lagano smo ih dobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Sale je danas razneo Duska. Los uvod u jezivo tezak raspored. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Nije dobro, teško je... Ali biće bolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, NikolaTest said: Ne znam da li nas je James nekad ovako unistio... Zatrpao trojkama, a posle povratnim loptama nakon skupljene odbrane. Najvise od svega plasi bezidejnost u napadu kad igra Šabaz. Samo se prangijaju 3. Mislim da bi se drugacija odbrana igrala da je Lazic bio tu. Siguran sam da bi manje pomaganja bilo jer je on jedini koji moze da ga isprati koliko-toliko. U prethodnim utakmicama protiv nas je bio na 20+ ali ni blizu nije razigravao ekipu kao veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) 4 minutes ago, Kiflice said: Mislim da bi se drugacija odbrana igrala da je Lazic bio tu. Siguran sam da bi manje pomaganja bilo jer je on jedini koji moze da ga isprati koliko-toliko. U prethodnim utakmicama protiv nas je bio na 20+ ali ni blizu nije razigravao ekipu kao veceras. jos jedan dokaz da nismo znali sta hocemo, tj na koji nacin ga branimo. ako je dogovor da se brani 1 na 1 bez puno pomaganja, kako dopustimo 11 asistencija? Ili 19 poena ako smo se toliko oslanjali na pomoc. Daj da mu oduzmemo jedno Edited October 18, 2023 by Admiral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, Admiral said: jos jedan dokaz da nismo znali sta hocemo, tj na koji nacin ga branimo. ako je dogovor da se brani 1 na 1 bez puno pomaganja, kako dopustimo 11 asistencija? Ili 19 poena ako smo se toliko oslanjali na pomoc. Daj da mu oduzmemo jedno Slazem se,zbog toga sam i napisao sta sam napisao. Jedino je Lazic taj koji moze da ga svede na 'prihvatljiv' broj poena u igri 1na1 i da ga davi i umara celu utakmicu. Kada njega nema,dobijes sta dobijes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Jedino što imam reći je da je Bolomboj trebao početi treću i uopšteno imati veću minutažu i da je Duško mogao probati sa Hangom na 1 s obzirom da su ova dvojica bila u raspadu od početka utakmice. Biće bolje, duga je sezona i tek je treće kolo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts