Dzonii Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Malo skrecem sa teme, zanima me jel neko koristio evroligin paket za gledanje utakmkca. Znam da je bilo par postova o tome na transfer temi, ali ko ce to da nadje... Interesuje me jel ne koci i jel moze nekako preko laptopa ili fona da se pusti na TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) 12 minutes ago, Dzonii said: Malo skrecem sa teme, zanima me jel neko koristio evroligin paket za gledanje utakmkca. Znam da je bilo par postova o tome na transfer temi, ali ko ce to da nadje... Interesuje me jel ne koci i jel moze nekako preko laptopa ili fona da se pusti na TV? Meni je možda prvu utakmicu nešto malo bagovao sve ostale je bio odličan prenos. Odlični komentatori. I možes da povežeš telefon sa TVom. I ove godine ću opet uzeti. I nije ni skupo. Mislim da sad ima akcija za nekih 2800 imaš celu sezonu EL i EC da se gleda. Edited October 3, 2023 by Čočo 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) 26 minutes ago, Dzonii said: Malo skrecem sa teme, zanima me jel neko koristio evroligin paket za gledanje utakmkca. Znam da je bilo par postova o tome na transfer temi, ali ko ce to da nadje... Interesuje me jel ne koci i jel moze nekako preko laptopa ili fona da se pusti na TV? Ja uzeo prvi put, javim ti veceras dal koci kad krene EC. Mislim da za android tv, ima apliakcija njihova. Imas u topiku Euroliga prelazni rok objasnjenja, zakaceno kao prvi post. Edited October 3, 2023 by Igor_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 45 minutes ago, Igor_ said: Ja uzeo prvi put, javim ti veceras dal koci kad krene EC. Mislim da za android tv, ima apliakcija njihova. Imas u topiku Euroliga prelazni rok objasnjenja, zakaceno kao prvi post. Jel mogu da se utakmice vracaju unazad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) 1 hour ago, Dzonii said: Malo skrecem sa teme, zanima me jel neko koristio evroligin paket za gledanje utakmkca. Znam da je bilo par postova o tome na transfer temi, ali ko ce to da nadje... Interesuje me jel ne koci i jel moze nekako preko laptopa ili fona da se pusti na TV? Ja sam imao prosle sezone i bas sam bio zadovoljan. Ne koci, radi lepo, povezes laptop na tv i gledas. Nema reklama, strani komentator, mozes pustiti vise tekmi u isto vreme. Mislim da se bas isplati uzeti za celu sezonu. 10 minutes ago, Stefi88 said: Jel mogu da se utakmice vracaju unazad? Mogu Edited October 3, 2023 by Zvezdan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 https://kkcrvenazvezda.rs/2023/10/03/budite-uz-crvenu-zvezdu-u-kaunasu/?fbclid=IwAR0jFdaNVdHKEDuF3OwtQm_bBdu51ZhdBu4tS4bJK4nJb8-Xbq4Qx8Gyuf4 Quote KK Crvena Zvezda Meridianbet već na startu nove sezone pripremio je u saradnji sa “Champions Travelom” još jedno lepo putovanje i priliku da svi koji to žele, bodre crveno-bele u važnoj i (prvoj gostujućoj) velikoj evroligaškoj utakmici. KK Crvena Zvezda i Champions Travel organizuju čarter Iet i dvodnevni aranžman u Kaunas gde će se narednog petka odigrati meč 2.kola Evrolige između domaćeg Žalgirisa i KK Crvena Zvezda Meridianbet. Cena putovanja uključuje: čarter let na relaciji Beograd-Kaunas-Beograd, aerodromske takse, 1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu, (doručak – švedski sto) sa produženim boravkom u sobama do 17,30h, transferi od aerodroma do hotela, od hotela do sportske hale kao i od sportske hale do aerodroma, ulaznicu za utakmicu, boravišnu taksu i troškove organizacije putovanja. Kontakt: Boban Šćepanović (063 306 356) #kkcz #WeAreTheTeam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 1 hour ago, Čočo said: Meni je možda prvu utakmicu nešto malo bagovao sve ostale je bio odličan prenos. Odlični komentatori. I možes da povežeš telefon sa TVom. I ove godine ću opet uzeti. I nije ni skupo. Mislim da sad ima akcija za nekih 2800 imaš celu sezonu EL i EC da se gleda. 1 hour ago, Igor_ said: Ja uzeo prvi put, javim ti veceras dal koci kad krene EC. Mislim da za android tv, ima apliakcija njihova. Imas u topiku Euroliga prelazni rok objasnjenja, zakaceno kao prvi post. 28 minutes ago, Zvezdan said: Ja sam imao prosle sezone i bas sam bio zadovoljan. Ne koci, radi lepo, povezes laptop na tv i gledas. Nema reklama, strani komentator, mozes pustiti vise tekmi u isto vreme. Mislim da se bas isplati uzeti za celu sezonu. Mogu Hvala vam 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Beli vidim registrovan za aba Nije imao broj sada ima 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Što bi veliki navijač Partizana Mirko Topalović rekao: "A sad malo ona". Sad malo mi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Kad se sad Beli vrati iz penzije i pokaže šta zna. 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 https://instagram.com/stories/crvenazvezdakk/3205546230283396118?utm_source=ig_story_item_share&igshid=M2MyMzgzODVlNw== Parket već postavljen 😂 na treningu svi osim Belog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 49 minutes ago, srlepajce said: Beli vidim registrovan za aba Nije imao broj sada ima Ako izglade nesporazum super, ali se meni cini da nema sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 3, 2023 Author Share Posted October 3, 2023 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ako izglade nesporazum super, ali se meni cini da nema sanse. oko cega je nesporazum na kraju balade? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 35 minutes ago, Stanko1997 said: https://instagram.com/stories/crvenazvezdakk/3205546230283396118?utm_source=ig_story_item_share&igshid=M2MyMzgzODVlNw== Parket već postavljen 😂 na treningu svi osim Belog. Moze slika za nas obicne smrtnike bez instagrama... 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaspass Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Offtopic: Jel zna mozda neko gde se preuzima ona lukoil & kkcz kartica sto stoji u brosuri sto se dobiju uz sezonsku i koji su uopste benefiti nje?😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 pa ja bas ne mogu da poverujem da Beli trazi neku vecu ulogu svakako bih voleo da nije rec o povredi pre svega zbog Belog 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Pa lepoto!!! 😍 Ne sećam se kad sam ovoliko jedva čekao utakmicu. Hoće li taj četvrtak više. 😍 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 11 minutes ago, Stefi88 said: Moze slika za nas obicne smrtnike bez instagrama... 😁 Evo snimak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 9 minutes ago, simaspass said: Offtopic: Jel zna mozda neko gde se preuzima ona lukoil & kkcz kartica sto stoji u brosuri sto se dobiju uz sezonsku i koji su uopste benefiti nje?😅 za preuzimanje ne znam a za benefite pise da je sjajan popust na gorivo sto vrv znaci 4 posto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Inače, pred četvrtak se skoro sve zna: svi spremni osim Belog, teško da može bolji protivnik na otvaranju EL, puna Arena (ostala samo počasna mesta), novi stručni konsultant (Milutin Aleksić), rekao bih dosta jaka euforija, samo se ne zna ko je komentator. 😂 Darko na produženom odmoru, Ilija u Atini na derbiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 6 minutes ago, Stanko1997 said: samo se ne zna ko je komentator. 😂 Darko na produženom odmoru, Ilija u Atini na derbiju. Ma ja ocekujem Darka u cetvrtak, odmorio je do sad valjda 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 4 minutes ago, necke said: Ma ja ocekujem Darka u cetvrtak, odmorio je do sad valjda 😄 Nadam se. Ne bi valjalo da opet bez njega otvaramo sezonu. 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 1 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 7 minutes ago, Sokmeniki said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) Hoće li biti puštene u četvrtak u prodaju karte na blagajni Arene, da ne dolazim džabe iz BiH ako neće biti? Edited October 3, 2023 by Howie Roseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts