Miki28 Teoljub Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Bas sramno izdanje Kaline - ove trojke na kraju. Na sta brat lici, katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Koliko je los Vildosa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Atamana ce najuriti do nove godine. U to sam ubedjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 PAO rastavljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 14 minutes ago, Don Dusko said: Koliko je los Vildosa. Sta mu je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 12 minutes ago, Sector said: PAO rastavljen. neka neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: Sta mu je? Ne moze nista na terenu da uradi. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Ovaj dosudjeni faul Jokubaitisu je jedna od najsramnijih odluka u dosadasnjem delu EL. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Vili daleko od neke sile, mislio sam da ce biti dominantniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 10 minutes ago, fradler said: Vili daleko od neke sile, mislio sam da ce biti dominantniji. Juancho takođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 (edited) Partizanu da nije ovoliko bedan defanzivni skok vodio bi 5-6 razlike komotno. Edited October 17, 2023 by Nele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Mislio sam da je Grimau katalonski Vlada Jo. Tanak uzorak ali uzeo brejk na 2 ekstremno teska terena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Koliko uzivam u raspadu PAO-a. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 2 minutes ago, Losmi17 said: Mislio sam da je Grimau katalonski Vlada Jo. Tanak uzorak ali uzeo brejk na 2 ekstremno teska terena. I Ergin dobro krenuo. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Ima li neko statistiku koliko je Barsa dala poena iz drugih sansi? Ovako odokativno bi reko 25+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Kako je Douzer vratio Kalinu na fabricka Bas mocno izgleda na momente, ali ne deluje kao tip koji ce da povuce kad treba, kao sto je to jako cesto radio Egzum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 2 minutes ago, Nele said: Ima li neko statistiku koliko je Barsa dala poena iz drugih sansi? Ovako odokativno bi reko 25+ 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Kako su se Madar i Lesor zajebali što su otišli iz Partizana... To kažem kao zvezdaš. Ne znam što kritikujete Kalinića dao je ključnu trojku za plus 10 na kraju druge četvrtine. Podelio 5 asistencija i imao je neke nerezonske poteze ali sve u svemu sasvim okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 13 minutes ago, alokin said: Kako su se Madar i Lesor zajebali što su otišli iz Partizana... To kažem kao zvezdaš. Ne znam što kritikujete Kalinića dao je ključnu trojku za plus 10 na kraju druge četvrtine. Podelio 5 asistencija i imao je neke nerezonske poteze ali sve u svemu sasvim okej Зашто се Мадар зајебао? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 26 minutes ago, Don Dusko said: Koliko uzivam u raspadu PAO-a. Usao Devil u tebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 9 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Зашто се Мадар зајебао? Da je ostao u Partizanu sada bi bio startni plej sigurno, treća godina sa Željkom i uigranost sa timom, ovako Partizan doveo Jaramza koji na početku sezone em ne igra em je loš. Tako da mislim da je ostao bila bi win win situacija i za njega i za Partizan. Ovako u Feneru čini mi se da nije u prvom planu, danas tek ušao pred kraj druge četvrtine ili na početku treće koliko sam mogao da ispratim preko rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Barselona trenutno igra najlepšu košarku. Grimau početnik a vodi ekipu i stav pored terena kao da ima desetine godina trenerske karijere. Velika karijera pred njim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 I ja sam iznenađen kako Barsa izgleda za sad. Videćemo još tokom sezone, ali stvarno igraju lepo i jednostavno. Očekivao sam raspad posle farse sa Mirotom i odlaskom Šarasa, a oni deluju bolje. Grimau nije dunster definitivno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Ne zna se čiji je defanzivni skok katastrašniji na početku sezone, naš ili komšijski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 23 minutes ago, alokin said: Da je ostao u Partizanu sada bi bio startni plej sigurno, treća godina sa Željkom i uigranost sa timom, ovako Partizan doveo Jaramza koji na početku sezone em ne igra em je loš. Tako da mislim da je ostao bila bi win win situacija i za njega i za Partizan. Ovako u Feneru čini mi se da nije u prvom planu, danas tek ušao pred kraj druge četvrtine ili na početku treće koliko sam mogao da ispratim preko rezultata Мали је узорак још али тренутно у Фенеру има већу минутажу него у Партизану прошле сезоне, ајде и Нето је повређен, али у Партизану ни сада не би добио просек од 20+ минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts