bosMan_jr Posted January 6 Share Posted January 6 30 minutes ago, Losmi17 said: Sledece nedelje duplo kolo u Oaki, i tu ocekujem da se zacementiramo u top4. I dalje ne igramo dovoljno dobro, stucamo, ali ipak je i novi tim u pitanju. Jos kad nam se vrati najbolje krilo Evrope... #atamania #dimitris #gogreens Vidi ga Devil, mislio sam da je trajno banovan 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 6 Share Posted January 6 Necemo da se vredjamo, ja sam izrazito protiv svih devilovih stavova. On nije navijac kluba vec Dejana Radonjica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6 Share Posted January 6 Po meni Evroliga postaje previše kompetitivna. Razumem ja "Every game matters" ali gotovo 50% tekmi je pravi rat za svaku loptu, od početka do kraja. I onda na to dolazi prevelik broj duplih kola, pa još između domaće lige. Mislim da ekipe nisu sposobne da izguraju čitave sezone, sa 80+ utakmica, od kojih će imati 10 laganih poraza, 10 laganih pobeda, sve ostalo pogibija na terenu. Ne čudi me što sve više ekipa gleda da proširi fond igrača. Npr Virtus koji je i ovako bio fino popunjen, sada doveli Žižića i Lomaša, sa čime dolaze do brojke od 14 iskusnih igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 6 Share Posted January 6 Elie Okobo privremeno suspendovan navodno zbog sukoba sa jednim saigracem posle utakmice protiv Olimpijakosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted January 6 Share Posted January 6 Situacija s Musom na Real - Efes je urađena prema pravilima. S obzirom da nisu inicijalno ništa svirali nego naknadno gledali radi mogućeg physical altercationa protokol je takav kakav je i s te strane je sve čisto. Drugi par cipela je zašto je pravilo takvo kakvo je (prošle sezone je bilo obrnuto, od ove se EL prilagodila FIBA pravilima pa se više ne poništava ništa). Njihova greška je što inicijalno nisu imali odluku (barem faul u napadu) i onda bi se poslije moglo gledati više toga. Ovako bez odluke samo ono što sam spomenuo gore. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 6 Share Posted January 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted January 6 Share Posted January 6 Dešaun Thomas u Asvelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 6 Author Share Posted January 6 1 hour ago, realno *w said: Po meni Evroliga postaje previše kompetitivna. Razumem ja "Every game matters" ali gotovo 50% tekmi je pravi rat za svaku loptu, od početka do kraja. I onda na to dolazi prevelik broj duplih kola, pa još između domaće lige. Mislim da ekipe nisu sposobne da izguraju čitave sezone, sa 80+ utakmica, od kojih će imati 10 laganih poraza, 10 laganih pobeda, sve ostalo pogibija na terenu. Ne čudi me što sve više ekipa gleda da proširi fond igrača. Npr Virtus koji je i ovako bio fino popunjen, sada doveli Žižića i Lomaša, sa čime dolaze do brojke od 14 iskusnih igrača. Pa zar nije to bila želja svih, da gledamo što kompetitivnije takmičenje? Moja je svakako bila i baš uživam u EL ove godine. Virtus je reagovao na povrede, ostali su samo sa Dunstonom na centru nakon povreda Mickeya i Cacoka (koji će odsustvovati nekoliko meseci minimum) pa su zato doveli Žižića. Lomaš je nebitan i jeftin igrač malo da prošire rotaciju nakon povrede Dobrića i odlaska Smitha, verovatno neka Banchieva kombinacija iz reprezentacije Letonije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6 Share Posted January 6 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa zar nije to bila želja svih, da gledamo što kompetitivnije takmičenje? Moja je svakako bila i baš uživam u EL ove godine. Virtus je reagovao na povrede, ostali su samo sa Dunstonom na centru nakon povreda Mickeya i Cacoka (koji će odsustvovati nekoliko meseci minimum) pa su zato doveli Žižića. Lomaš je nebitan i jeftin igrač malo da prošire rotaciju nakon povrede Dobrića i odlaska Smitha, verovatno neka Banchieva kombinacija iz reprezentacije Letonije. Apsolutno da, samo mislim da je kalendar pretrpan. Imali smo SP, pa EL+domaća takmičenja, posle imamo OI. Ubacili su plejin, čime će držati u igri bar 12-13 klubova do samog kraja. Proći će i ovo Ukrajini, vratiće se Rusi sa 2 ekipe, to će tek biti ludilo. Što se Virtusa tiče, zaboravih za povredu Kakoka. Miki im se uskoro vraća. Lomaš im dolazi čisto da poveća broj igrača u rotaciji, ne treba im tu neki game changer. Inače, igrao prvu polusezonu sa Outuruom iz Efesa, koji je isto tako doveden da popuni reket, a ispade ozbiljno pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 6 Share Posted January 6 https://basketnews.com/news-199869-tony-parker-attacks-gianmarco-pozzecco-im-very-very-disappointed.html Ako je verovati Parkeru, problem je bio sto Poceko nije hteo da fura klince vec je hteo suzenu rotaciju od 8-9 igraca gde bi uglavnom veterani igrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 6 Share Posted January 6 Kaj je ovo, deja vu sa Zvezdanom Mitrovicem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 7 Share Posted January 7 Real 8 Virtus 4 Barca 3 Fener, Monaco, Pao 2 Partizan 1 Basconia, Bayern, Macabi, Oly 0 Valensija, Efes, CZV -1 Armani -2 Zalgiris -3 Alba, Asvel -7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 7 Share Posted January 7 Od ovakve gospode treba učiti. 17 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted January 7 Share Posted January 7 4 hours ago, krzna said: Real 8 Virtus 4 Barca 3 Fener, Monaco, Pao 2 Partizan 1 Basconia, Bayern, Macabi, Oly 0 Valensija, Efes, CZV -1 Armani -2 Zalgiris -3 Alba, Asvel -7 Šta je ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) 39 minutes ago, paxxx said: Šta je ovo? Verovatno razlika izmedju broja pobeda u gostima i broja poraza kući. Edited January 7 by Čvarkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 7 Share Posted January 7 Srecan rodjendan najvecem treneru, gosn Ergin Atamanu. U maju u Berlinu! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 7 Share Posted January 7 Žurka iznenađenja za Atamana Ataman: Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted January 7 Share Posted January 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 7 Share Posted January 7 sad sam pogledao ovaj snimak sa sudijske kamere. Ovo je ekstra. Konstantno sam se pitao sta li pricaju sa sudijama... kad ono, pola konverzacije, sprdnja 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 7 Share Posted January 7 Ozbiljni klubovi jasno napisu 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 7 Share Posted January 7 Elie Okobo navodno zelja Bahcesehira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 7 Share Posted January 7 25 minutes ago, srlepajce said: Ozbiljni klubovi jasno napisu Luca je dozivio najgorio scenario sa koljenom. Oporavak 3-6 mjeseci u zavisnosti od toga kako reaguje nakon operacije tako da je vrvt i zavrsio sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 7 Share Posted January 7 33 minutes ago, srlepajce said: Ozbiljni klubovi jasno napisu Nadrealno koliko nemamo srece. Samo je jedan klub malerozniji od nas... Drz se Luka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 7 Share Posted January 7 I Lesor je nesto hramljao, ne bi me cudilo da i on propusti duplo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 7 Share Posted January 7 Vildoza je samo jos jedan u nizu povredjenih igraca ove sezone. Ne znam dokle Evroliga misli ovako, ovo je nenormalan broj utakmica tokom sezone. Pogotovo za klubove kojima je svaka utakmica vazna i nemaju prostora za kiks, moraju svakom mecu da pristupe sa 100%, a onda jos izmedju imas i nacionalno prvenstvo. Novogodisnji poklon za igrace od EL je dvostruko duplo kolo. Svaka cast. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts