Čvarkov Posted May 8 Share Posted May 8 Ćaćanikolau i Mekisić rešili za manje od minut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 8 Share Posted May 8 Ne volim ni ja Oli ali imaju ono šampionsko u sebi, jbg. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8 Share Posted May 8 6 minutes ago, Cavani said: Kao sto su Jokic, Janis, Wembanyama i ostali vec ugazili ostale u fiba kosarci. Navodiš 3 pojedinca i, bitnije, neke od najspecifičnijih igrača koji trenutno igraju u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted May 8 Share Posted May 8 1 minute ago, Troteri said: Papanikolau radi ono sto se ocekuje od takvog igraca u takvoj ekipi. A i Parker radi to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 8 Share Posted May 8 Standardno Papa u stanju da ne pogodi nista i onda prelomi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 8 Share Posted May 8 Kakav je car Bartzo, jedan od najpotcenjenijih evropskih trenera u poslednjih 10-ak godina 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 8 Share Posted May 8 1 minute ago, DameTime said: Navodiš 3 pojedinca i, bitnije, neke od najspecifičnijih igrača koji trenutno igraju u NBA. Da, 2 trenutno ponajbolja igraca u NBA i jednog top Nba talenta, sto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 8 Share Posted May 8 Ćaća je i u četvrtoj utakmici vezao tri trojke i ćao zdrvo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 8 Share Posted May 8 11 minutes ago, DameTime said: Treba dovesti najgoru ekipu NBA lige da naizmenično ugazi ove evropske. Svako ima svoje preferencije. Meni je NBA dosadan. Samo hajlajtse mogu da gledam. Ovo je lepotica od utakmice 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8 Share Posted May 8 Oly krenuo da cuva rezlutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 8 Share Posted May 8 Kakvo sranje od F4 cccc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 8 Share Posted May 8 NBA je drugi nivo, 20% onog što je prikazala Minesota je dovoljno da rutinski ugazi najbolje evroligaše. Al volim ja i Evroligu, uživam u ovom plej-ofu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8 Share Posted May 8 1 minute ago, Cavani said: Da, 2 trenutno ponajbolja igraca u NBA i jednog top Nba talenta, sto? A zasto oni igraju NBA a ne EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 8 Share Posted May 8 E moj Laprovitola, muvo bez glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted May 8 Share Posted May 8 NWG protiv Llulla. Na neki izopacen nacin se radujem ovom duelu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) 4 minutes ago, Cavani said: Da, 2 trenutno ponajbolja igraca u NBA i jednog top Nba talenta, sto? Zato što Giannis nikad nije imao neku jaku ekipu u grčkoj reprezentaciji da bi napravili zapažen rezultat, Wemby je mlad a Jokić prespecifičan igrač, gde i u NBA treba da bude okružen određenim igračima uloge, a kamoli u FIBA košarci. Pri tome su sva trojica pre odlaska u NBA pokazala talenat i u Evropi. To o čemu ti pišeš nema veze sa razlikom u kvalitetu NBA i EL koja postoji. 4 minutes ago, Knipex said: Svako ima svoje preferencije. Meni je NBA dosadan. Samo hajlajtse mogu da gledam. Ovo je lepotica od utakmice Volim ja obe lige, svaku na svoj način, ali ne znam na osnovu čega opstaje mit da EL može parirati NBA. Ne može ni po kvalitetu ni po organizaciji. Edited May 8 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 8 Share Posted May 8 1 minute ago, Don Dusko said: A zasto oni igraju NBA a ne EL? EL i NBA je drugi sport. Nunn je recimo bolji igrac za Evropu od Janisa kojem lezi otvoren teren, moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted May 8 Share Posted May 8 Ozbiljan raspad Veselog... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 8 Share Posted May 8 2 minutes ago, Don Dusko said: A zasto oni igraju NBA a ne EL? Zato što nemaju kvalitet za ovo drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted May 8 Share Posted May 8 Veseli igrao dvojku ovde. Nema drugog objasnjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8 Share Posted May 8 1 minute ago, DameTime said: Volim ja obe lige, svaku na svoj način, ali ne znam na osnovu čega opstaje mit da EL može parirati NBA. Ne može ni po kvalitetu ni po organizaciji. Ako si gledala Monaco vs Fener i problemi sa zapisnikom... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 8 Share Posted May 8 17 minutes ago, DameTime said: Treba dovesti najgoru ekipu NBA lige da naizmenično ugazi ove evropske. Fener dobi na kraju, respect. Guduri odlično dođe ovaj pobednički niz kao priprema za OI. Baš zamišljam Jordana Poola protiv playoff odbrane Olympiacosa. Mislim da bi posle dva minuta kao Robert Duran rekao "no mas", i sam izašo iz igre 😄 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 8 Share Posted May 8 Grimau dogodine u Baxi Manresi. Bravo Olimpijakosu! Kakav podvig. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 8 Share Posted May 8 Oli prelomio na cistu snagu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 8 Share Posted May 8 Bas mi drago zbog Milutina i Filipa Steta sto nije grcki derbi u polufinalu, pucalo bi 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts