božija noga Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Za strimove koristio sam često sajt livetv.sx i uz to sam instalirao ACE player kao neku vrstu VLC-a pa su mi tu linkovi dobro radili i bez seckanja. Zavisi od internet konekcije i da li je taj link još uvke dostupan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Zbogom strimovima, otkrio sam Arena Cloud (dugo mi je trebalo, znam ). Šljaka i preko EON boxa. Kvalitet slike solidan, ne secka, ne zapinje. Besplatno do 01.03.2021. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Jel koristi mozda neko Klik tv aplikaciju? Kakva su iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Sport zone aplikacija, nema na storu. Super slika, prenosi svega i svačega, trenutno možete da gledate, ako vas to radi 4. korejsku ligu ili teniski meč između Hodžića i Makovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Je l instalirao ko Kodi na Eon Boxu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 instalirao ja, pre nekih 6 meseci uputsvo sam nasao negde na jutjubu koristio primarno da gledam ABA na areni, pa je pocelo zestoko da baguje, presao na arena cloud, pa je i to pocelo da baguje u medjuvremenu otkrijem da na kablovskoj koju je prethodni vlasnik kuce na divljaka sproveo od komsije imam sve arene u HD 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Arena cloud na Eon boxu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Zabada kao i na bilo cemu drugom 😛 Salim se, znam sta pitas, nema softverskih prepreka, lagano castuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 (edited) On 5/16/2021 at 4:38 PM, Čvarkov said: Jel koristi mozda neko Klik tv aplikaciju? Kakva su iskustva? Ja koristim vec mesecima - super radi, nikad nisam imao problema. Jedino sto me nervira je sto placam onom idiotu ali jbg... Edited September 2, 2021 by Papadac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Jel koristi neko od vas Rokkr aplikaciju za android? Pre par dana nešto gledao i radila ok. Danas pokušam i neće da se konektuje na huhu.to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Zna li neko kako se zove onaj sajt gdje se može gledati acb liga preko ace streama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 4 hours ago, Knipex said: Jel koristi neko od vas Rokkr aplikaciju za android? Pre par dana nešto gledao i radila ok. Danas pokušam i neće da se konektuje na huhu.to. Nije ni meni danas radio rokkr. 4 hours ago, Sector said: Zna li neko kako se zove onaj sajt gdje se može gledati acb liga preko ace streama? Rojadirecta, ali mislim da nema vise linkova vec par godina. Na http://livetv.sx/rs/allupcoming/ mogu da se nadju linkovi za acestream kad kad. Uglavnom ruski. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganKi Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Ima li neko link za prenos Zvezda - Split? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Inače, ko ne zna, imate besplatno 7 dana na nettvplus. Registrujete se, pošalju vam na telefon verifikacioni kod i to je to. Sa tim nalogom se logujete na eon aplikaciju. Može i u inostranstvu da se gleda. Provereno za Luksemburg i Nemačku. U suštini, svaki put kad istekne 7 dana biste mogli da se registrujete opet sa novim mejlom (možda i broj mora novi). Pa dok traje akcija... Takođe ima opcija od 30 dana besplatno ako hoćete da ostavite karticu. Nakon toga se plaća. Sportklubovi imaju, arene ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Imam dugo nettv i iskreno veoma sam zadovoljan, HD kanali su odlični i ne zahteva ne znam koliko brzi internet. Jedina mana je što nemaju arene. Zbog arena kanala uzeo sam od skoro exyutv i jeste lošiji od nettv-a, na samsung tv-u nema opcija vraćanja unazad, ali može na telefonu. Ali sad mi ga uterali sa premium kanalima pa sam džabe krečio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Ukratko... kupio sam na Amazonu Made in PRC Android box ( cca 40€ ), instalirao par programčića ( Pinguin TV, project X, ultimate iptv ( za ova dva poslednja su potrebne "iptv adrese " ) i imam sve moguće sportske kanale, kako domaće, tako i inostrane... I za sada sve radi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Jel zna neko zbog cega se kanali na nekoj na primer VLC listi sami saltaju sa kanala na kanal nakon kratkog vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 On 11/28/2021 at 10:14 PM, John Dies at the End said: Ukratko... kupio sam na Amazonu Made in PRC Android box ( cca 40€ ), instalirao par programčića ( Pinguin TV, project X, ultimate iptv ( za ova dva poslednja su potrebne "iptv adrese " ) i imam sve moguće sportske kanale, kako domaće, tako i inostrane... I za sada sve radi 😄 jel ovo jos fercera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) 33 minutes ago, Satan said: jel ovo jos fercera? Pa pazi 😄 u dijaspori sve radi bez problema ... u Srbiji zemlji i ne bas Pinguin TV radi na mobu ( Ali je nestabilan, cesto puca i mora da se instalira nova verzija)... project i ultimate tv i ne bas , radili uz VPN servis , pucali i nisam se vise zajebavao God of kodi radi extra... Zal HD , sad sam poslao junioru da instalira, pa javljam kako radi 😁 Edited February 6, 2022 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Da li neko zna neku kodi listu gde su prisutni sport klub i arena u 480p , tj SD rezoluciji? Potrebno zbog sporog neta gde se trenutno nalazim. HD i FD kanali koce, dok SD radi korektno. Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Je l' ide, ovo, na nekom premijumu, ili sam prinudjen da slusam izdrkotine sa marakane? PS. Je l' treba da kazem> Pardon, "Rajko Mitic"... Pa, jeb'o te, kao da je Svetozar, a i Kacar... PfffT Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Znaci, ovo ne ide na neke premijume, vec..., gDe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 On 4/9/2022 at 6:51 AM, Marcus said: Da li neko zna neku kodi listu gde su prisutni sport klub i arena u 480p , tj SD rezoluciji? Potrebno zbog sporog neta gde se trenutno nalazim. HD i FD kanali koce, dok SD radi korektno. Hvala unapred Bolje instaliraj OTT navigator i ubaci neku listu, skoro svaka ima i SD kanale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 On 5/22/2022 at 8:22 PM, LazarusMNE said: Bolje instaliraj OTT navigator i ubaci neku listu, skoro svaka ima i SD kanale. Hvala. Probacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Braco, znam da se pre nekog vremena pokrenula prica o Arena Cloudu i da je preporuka ovde (koju sam i ja dobio od ljudi iz okruzenja) bila da se prosto skine aplikacija na Smart TV i tako koristi. Ja ne znam da li sam poludeo od vrucine ali moj Samsung TV je izmenio izgled tog App odeljka i bukvalno nema search dugme, cak sam po netu nasao info da ne daju uopste opciju da skidas neku app nego samo te ponudjene koje i meni nudi, sto zvuci suludo. Da se neko nije susreo sa slicnim problemom na Samsungu jer na drugom TV u kuci imam Play store i normalno pronalazim aplikaciju. Hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts