drakon1 Posted March 1 Share Posted March 1 Hangi izgleda niko nije rekao da ovi hero prodori sa jednoručnim sutem o tablu sve uz fade away mozde njemu lepo za oko izgledaju, ali da on iz njih ima čistih 0%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted March 1 Share Posted March 1 Umesto Smart da ide na ulaz pokusavaju Hanga i Jagodica, skroz van rezona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 1 Share Posted March 1 Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted March 1 Share Posted March 1 Janis se pogubio. Daj loptu Smrtu čoveče!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 1 Share Posted March 1 Hanga i neka lagana kineska liga sledece godine, pa nek se nerviraju navijaci Senzen Dragons-a 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 1 Author Share Posted March 1 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Avram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 1 Share Posted March 1 Just now, Don Dusko said: ? Avramovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 1 Share Posted March 1 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Avramovic je meni sino ipak solidno delovao. Deda je s druge strane u standardnom modu za ovu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Na šta mi ličimo majko moja?! Kakva grupa građana? Kakva grupa nekolicina preplaćenih nemača pojma koji nisu ni za Fiba LŠ. Bruka I sramota !!! Edited March 1 by Zadnji vezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 1 Share Posted March 1 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Lik sam ugazio Efes sinoc. Deda ne igra nista ni kod Pesica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted March 1 Share Posted March 1 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Avram sinoc dade 30 poena, Deda ne moze 30 dati juniorima Efesa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 1 Share Posted March 1 Janis se svojski potrudio da ovo ne udje u neku egal zavrsnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 1 Share Posted March 1 Kako ce nas karma poklopiti za ovo otaljavanje eurolige na konto ABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Sinoć si cenim bio na svadbi...? Edited March 1 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 1 Share Posted March 1 3 minutes ago, drakon1 said: Hangi izgleda niko nije rekao da ovi hero prodori sa jednoručnim sutem o tablu sve uz fade away mozde njemu lepo za oko izgledaju, ali da on iz njih ima čistih 0%. A ako i izvuce neki faul iz njih, ima 50% sa bacanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 1 Share Posted March 1 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Gde Avramovica u isti kos sa ovim nesrecnikom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted March 1 Share Posted March 1 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Avram sinoć dao 30 poena u EL, Deda nije dao 30 otprilike u celoj sezoni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 1 Share Posted March 1 Bez Teodosića smo ubedljivo najgora ekipa u EL. Sa njim smo tu neko 14 mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 1 Author Share Posted March 1 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Avramovic. Nije qurton od igraca. Sasvim okej igrac za razligu Dejana Dede Davidovca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 1 Share Posted March 1 Just now, Henry Chinaski said: Kako ce nas karma poklopiti za ovo otaljavanje eurolige na konto ABA. Ja ne vidim neko otaljavanje, ovo je naša standardna igra u EL, nekad ubacimo koju trojku više i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted March 1 Share Posted March 1 Ne znam čenu nerviranje kad se mi nikada nismo ni palili na F4( ili F8)? . Hvala doktore Nebojša na još jednom briljantno sklopljenom rosteru za EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Ima li neka protivnička "četvorka" koja nam se nije usrala u život ove sezone u EL? Ali ovo što igra kumić je bruka i sramota.Dečko je izgubljen na terenu. Edited March 1 by Zadnji vezni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 1 Share Posted March 1 Sto je najgore, iole pristojna ekipa bi unistila Bajern danas, jer igraju ocajno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted March 1 Share Posted March 1 1 minute ago, Zadnji vezni said: Ima li neka protivnička "četvorka" koja nam se nije ustala u život ove sezone u EL? Ima. Ledej, kad je bio povredjen i nije igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 1 Share Posted March 1 2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Lik sam ugazio Efes sinoc. Deda ne igra nista ni kod Pesica. 1 minute ago, Trigger said: Avram sinoć dao 30 poena u EL, Deda nije dao 30 otprilike u celoj sezoni 2 minutes ago, Wingwalker said: Sinoć si bio na nekoj svadbi...? 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Gde Avramovica u isti kos sa ovim nesrecnikom Uh ala su skocili svi, da sam napisao Nedara niko ne bi ni trepnuo. Bolji je Avram od Dede ajde, smirite se 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts