СтелаРоса Posted January 9 Share Posted January 9 Kakvo je smece Javor i kako je iskusno preokrenuo utakmicu u korist domacina. Meni je smao krivo sto niko u klubu nema muda da odluci da ne izadje na teren po cenu da izgubimo sluzbenim rezultatom, bar da se posalje neka poruka. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 9 Share Posted January 9 Mi smo cirkus od kluba... Jbm ti i ABA ligu i Cedevitu i sve, trebalo je u Ljubljanu s juniorima... Energetski smo 0 ovi invalidi nam daju 50 za poluvreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 9 Share Posted January 9 Biće žešći blam ako izgubimo od ovih. Ovo je must win za klub sa makar minimalnim ambicijama za post sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 9 Share Posted January 9 1 minute ago, Henry Chinaski said: Nedovic beskorisna masa Ja razumem da svako ima pristup internetu, da svako ima svoje misljenje. Ali kako te nije sramota da napises ovako nesto> 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 9 Share Posted January 9 Ma sram vas bilo. Da ste izasli u drugom, zategli odbranu na 10 minuta i zavrsili ovo. Sreca pa se u ovom jurcanju nismo istrosili ni malo pa je snaga tu Stezi odbranu, odmah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 9 Share Posted January 9 Nastavlja se promašivanje trojki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 9 Share Posted January 9 Hoce li ovo biti jedna od onih utakmica gde ni sami ne znamo gde se nalazimo i onda gubimo utakmicu od obogaljenog protivnika? Nista ne mozemo da odbranimo. Da li je neko skautirao ove za vecerasnji mec? Ovi veceras bukvalno mogu samo nas da pobede u EL i apsolutno nikoga vise. Raspala druzina oni. Mi jos gori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 9 Share Posted January 9 50 poena od Asvela bez De Coloa. Najs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted January 9 Share Posted January 9 1 minute ago, Mirage93 said: Ja razumem da svako ima pristup internetu, da svako ima svoje misljenje. Ali kako te nije sramota da napises ovako nesto> Covjek je ispao 8 puta u zadnjih osam napada, ne zato sto su ovi imali brutalan protok lopte, vec zato sto se ne trudi ni malo, pa ga je Laza napusavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 9 Share Posted January 9 Mnogo neprijatna utakmica za gledanje. Mora odbrana bolje i da dobijemo više doprinosa od Gidre i Bolomboja. Previše smo lakih poena primili. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 9 Share Posted January 9 Bolomboj nakon ozljede ne liči na sebe. Šteta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9 Share Posted January 9 Na sta lici Zvezda! Ovde moze doci do kraja price o EL. Bolomboj prestao da igra vec 3 utakmice. Mi smo bruka, mi primamo 50 poena od najgore ekipe. Janis pobedio derbi uhvatio Boga za onu stvar. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 9 Share Posted January 9 4 minutes ago, elmulinho said: Kako je ova ekipa dobila Fener i Partizan u dva dana, meni stvarno nije jasno Pa pustili su nas, Partizan da bi im se vratio sponzor MTS, a Fener zato sto je Sarunasova zena iz Obrve kod Kraljeva. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 9 Share Posted January 9 Odbrane bez. Iz reketa u napadu takođe slabo. Delujemo kao isceđen limun. Rokas i Bolomboj se nisu pojavili... Mora to bolje. Mnogo šutiramo za 3, izbacili su nas iz reketa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted January 9 Share Posted January 9 Kako je Damir Javor preokrenuo utakmicu, stati pa gledati 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 9 Share Posted January 9 Malo samo da pritegnemo...Ajde makar na mišiće, ne mora lepo, samo da isčupamo ovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 9 Share Posted January 9 Bravo i za deju davidovca ...za 10 minuta, 0 poena,bez pokusaja suta. Beskorisna masa koja se krije i u napadu i u odbrani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven11 Posted January 9 Share Posted January 9 Svaka cast i za Fener i za Partizan, ali to su incidenti. Ovo je realnost od ovog Frankenstein tima. "Hvala", NČ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9 Author Share Posted January 9 (edited) 2 minutes ago, Crni said: Bolomboj prestao da igra vec 3 utakmice. Od kojih je 2 povreda prsta jbt. A pride nije bas realno da ponavlja partije kao protiv Fenera... Edited January 9 by Don Dusko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 9 Share Posted January 9 Sramota Kako ruzna odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted January 9 Share Posted January 9 Zatezemo odbranu i dobijamo... No sikiriki. Javora treba polivati govnima uvek i svuda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted January 9 Share Posted January 9 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 9 Share Posted January 9 Cibali smo se u jebenoj ABA ligi... I otišli smo u Francusku gdje "se mora" dobiti ko izduvani baloni... Čudan smo mi klub... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 9 Share Posted January 9 Ma ne moze se ljudi igrati evroliga u ovom sastavu sve i da dobijemo ovo nocas,bez defanzivnog spoljneg igraca i zveri na 4 ova ekipa nece napraviti razultat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 9 Share Posted January 9 Nije ovo nikakva sramota. Momci nisu sveži, dosta utakmica u kratkom roku, putovanja tamo ovamo, povrede lakše i teže... Treba ovo iščupati na guzove! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts