Perkos2 Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Nikad nisam voleo titule koje se dobijaju službeno, nije svrha sporta ni uvek pobediti ali nije ni strašno ako se izgubi. Izgleda da u KKPartizan to nikako nisu spremni da prihvate kao nešto što je normalno u sportu. Izgubili smo mi finale prošle godine, gunđali i bili ljuti ali se nismo povukli sa terena. Edited June 5 by Perkos2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5 Share Posted June 5 @Tunji Awojobi Sezona 03/04,Rakočević tada igrao za nas,pa mi ostalo u pamćenju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 5 Share Posted June 5 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Zavrsnica za srcku. Jel znas da ti je nik pleonazam😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Author Share Posted June 5 (edited) Sta ovi lupaju da ce biti sutra?Pa igraci i sudije su izasli. Ako druga strana odbije i posle toga to je 20:0. Edited June 5 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 5 Share Posted June 5 Jakovljevic rece sve a ne rece nista,treba i to znati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 5 Share Posted June 5 Kad ce saopstenje? Zna li se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, Don Dusko said: Sta ovi lupaju da ce biti sutra?Pa igraci i sudije su izasli. Ako druga strana odbije i posle toga to je 20:0. Desilo se nama slično protiv KKP 2006, videh sad po tviteru se deli vest. Naši igrači odbili da se vrate pa su Partizanu upisali pobedu a u tom trenutku su vodili +7. Ovo mora biti naša pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted June 5 Share Posted June 5 2 minutes ago, Perkos2 said: Nikad nisam voleo titule koje se dobijaju službeno, nije svrha sporta ni uvek pobediti ali nije ni strašno ako se izgubi. Izgleda da u KKPartizan to nikako nisu spremni da prihvate kao nešto što je normalno u sportu. Izgubili smo mi finale prošle godine, gunđali i bili ljuti ali se nismo povukli sa terena. Šta očekivati od kluba koji je navikao da igra sam sa sobom, naređali titule bez ikakve konkurencije, meni kad sam bio klinac omiljeni igrač bio Jeretin. Sve je kulminiralo sa Vajdonću Fakinpres. Tako da, samo beleži. Ovog se niko neće sećati za 2 godine, titula je upisana, pehar je u virtinama i vidimo se sledeće godine da Grk juri double-digit. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5 Share Posted June 5 Da vidimo šta će da kaže fini gospodin Želimir,hoće opet da priča kako nije ovo nigde doživeo. I da li je zaboravio da je na isti način osvojio titulu u Grčkoj 2010.godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 5 Share Posted June 5 Ma nema nikakve utakmice sutra. Propozicija kaže ko nije izašao na teren 20:0. Sutra mora Grujin samo da potvrdi. I popiće još novčane i druge sankcije za ne izlazak. Svakako im ništa ne znači jer ni sledeće godine je neće igrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 5 Share Posted June 5 Bolje da nisu igrali i ove godine. Ionako im je muka od sudija, od lige od Zvezde. Trebali su lepo da završe sezonu posle finala ABA lige i svima dobro. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 6 Share Posted June 6 11 hours ago, Polivalentni Stevica said: Kakav ulet na temu Ionako je na kraju sve otišlo u majčinu (glede teme)... jbg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6 Share Posted June 6 Jos ostaje @uncletima da se javi sa utiscima "uzivo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted June 6 Share Posted June 6 14 hours ago, fillam said: To prosto nije istina jer pevaju 'i brata kopile što žene siluje' (aludirajući na optužbe koje su postojale). Dovoljno je gadno i neprimereno i ovo pominjanje porodice, al nema potrebe za dodatnim napakivanjima. https://x.com/ViaTurati3/status/1798637724150448619 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 6 Share Posted June 6 39 minutes ago, Bad said: https://x.com/ViaTurati3/status/1798637724150448619 Ovde se evidentno čuje u jednom delu hibrid onoga što sam rekao i pesme koja se pevala Milanu, valjda čuješ da poslednji stih nije 'što ne znaš čija je', već se završava sa 'siluje'. Nije kao da je bitno, ali čisto da ne bude da nešto izmišljam, jer zaista nemam ništa od toga. Imao sam priliku da čujem i objašnjenje tih stihova kad su je pevali prvi put, a mimo toga nisam imao blage veze da mu je brat optuživan za tako nešto. Bez obzira na to, ja mogu samo da se složim da je pregadno, u obe varijante. Dužan sam i izvinjenje za optužbe o laganju. Na licu mesta se ne čuje na ovaj način, verovatno zavisi i kime si okružen, a očigledno je da deo ljudi izgovara reč 'ćerka' iz starih navika i na osnovu ovoga verujem da je takav utisak i sa prenosa. Svakako nisam ničiji bot, niti mi je navijačka grupa na bilo koji način bliska sa svojim stavovima. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 6 Share Posted June 6 @fillam da, bukvalno se cuje i jedno i drugo, verovatno kako sa koje tribine dolazi. Neki snimak direktno iz Arene, a ne ovaj preko televizije ArenaSport, bi opet pokazao ili jednu ili drugu varijantu zavisno ko je blizi, oni sto pevaju o bratu ili o cerki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 10 Share Posted June 10 On 6/6/2024 at 8:55 AM, Kronostime said: Ja jesam, selj'o, al paorske lige ne pratim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 11 Share Posted June 11 85 82 80... Tron je nas! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 11 Share Posted June 11 Prva utakmica, rezultat 40:43. Nedovic radi sta treba - mota se oko kosa, a ne alibi trojke mi frljoce... Kaminski, ramenom pravi mini atentat i hoce svojih ruku delo na varu da gleda. Naravno da ga ni trener ne jebe... i: Eto nas na 47:43! Na, 47:45, fudbaler pogodio stativu. Ceo, stadion: Ijaoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 11 Share Posted June 11 Sad nesto razmisljam, nama cigosima treba live tema za prelazni rok. Tri meseca ludovanja bez prestanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 11 Share Posted June 11 81:78 Sve moze, ali sledece ne: Pimplam oko aut linije, cekam da prodje - Sta?! Onda, posto sam omanji, centarsutiram..., kome? Prvom do mene, on ce iz kuka da izvuce trojku... Joj, bre - Idi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 11 Share Posted June 11 3 minutes ago, djura.net said: Sad nesto razmisljam, nama cigosima treba live tema za prelazni rok. Tri meseca ludovanja bez prestanka. Nemojte ljudi jos i play by play da prenosim, dosta je i ono sto sam do sada... hocete da me razvedete?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 11 Share Posted June 11 E, sad, dilema za gejm 3. Da li da pretrcim hajlaCe, ili da odgledam ceo snimak sa sve himnom im? PS. Hmmm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts