Урош19 Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Tesko bas do pobede ali i ocekivano sa jednim bekom i centrom. Tea ne racunam jer je bio mrtav jos u plej ofu abe pa ni ne ocekujem da moze da nas odvuce do pobede, posebno sad kad nema zamenu. Nedovic poceo dobro i onda zasrao sve, tesko da ce se trgnuti u drugom pol. Edited June 5 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 5 Share Posted June 5 Radojevic je grobar a ovaj drugi je prosto debilcina. Imali smo momentum da vodimo na HT al jbg. Ne znam kojom magijom mi ovo mozemo da dobijemo. Morace Teo, Rokas i Neda na elektrosokove u pauzi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5 Share Posted June 5 Korisniji bi bili Dozet ili Šone Ilić u rotaciji od mučenog Dalibora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted June 5 Share Posted June 5 Poprilicno dobar rezultat ako uzmemo u obzir kako nam izgledaju Teo, Nedovic i pogotovo Rokas.Bas sam popizdio na ovu tehnicku sto su mu svirnuli, onaj mali smrad Trifunovic se baca i reaguje na ocigledne faulove, o Andjusicu da ne pricam ali da mi gledamo sebe popravimo igru u drugom pol i slavimo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5 Share Posted June 5 Teško je igrati sa dva i po igrača sposobna da spuste loptu na parket. Nedović nek prijavi da ne može umesto da nas muči sve, kakva je ovo jajarska igra. Gidra je limitiran igrač, ne može on ništa da kreira, al aj bar da finišira. Moramo da istrpimo Tea, prosto nemamo drugih opcija koje će postaviti napad. Deda upadljivo najbolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted June 5 Share Posted June 5 Zanimljivo će biti na konferenciji da li se neko usuditi da pita Željka za vredjanje deteta od 6 godina, da i zanemarimo što se žene igrača nazivaju kako se nazivaju. I nije samo da je samo navijačka grupa koja važi za niskointeligentnu grupu ljudi nego cela hala peva iz sveg glasa. Treba napustiti teren i dati im usranu titulu da ne bude da je 30 miliona spucano uzalud. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 5 Share Posted June 5 Ne moze ovo da se dobije ako se Teodosic ne ukljuci u utakmicu. Nedovic djene, djene, ali ovaj nam je dosta bitniji, jer je doslovno jedini kakav-takav organizator. Stvarno je mnogo da redovno gledamo u pasulj kad ce njih dvojica da se pojave na utakmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted June 5 Share Posted June 5 4 minutes ago, Wingwalker said: Može li pojašnjenje zašto Nedaru iz milošte Himeruju? Sam se tako nazvao kad je spakovao trojku za pobedu prošle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Bad said: Zanimljivo će biti na konferenciji da li se neko usuditi da pita Željka za vredjanje deteta od 6 godina, da i zanemarimo što se žene igrača nazivaju kako se nazivaju. I nije samo da je samo navijačka grupa koja važi za niskointeligentnu grupu ljudi nego cela hala peva iz sveg glasa. Treba napustiti teren i dati im usranu titulu da ne bude da je 30 miliona spucano uzalud. Ne cuje on to 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 5 Share Posted June 5 Митровић индекс 25, Давидовац 17 Мора бар један од Тео Недовић да се појави Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 5 Share Posted June 5 9 minutes ago, Bad said: Ali tehnička 😂 Jezive stvari, ovi se hvataju za glavu za svaki zvižduk, a Gidri se daje tehnička za dizanje ruku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 5 Share Posted June 5 Iskreno se nadam da niko normalan ne pomislja da produzi Tompkinsa dogodine u ovakvom stanju 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 5 Share Posted June 5 12 minutes ago, NMX said: Rokas brat se oleshio posle potpisa, to je jedino objasnjenje za ovo I Teo iskoristio trenutak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 5 Share Posted June 5 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Radojevic je grobar i ajde pristrasan je, ali ovaj drugi sto je iritantan uh Ovaj drugi (Cakovic valjda) je kao nas, ali toliko revnosno pazi da se ne zameri komsijskim navijacima, a ako moze usput i uvuce u bulju Radojevicu, da je to nesnosno Kad je na pocetku prekinuo izlaganje sastava da bismo na miru uzivali u himni Partizana, umalo nisam povratio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Lidej u krupnom kadru i meni krenu konvulzije u vilici. Ni na Dijamantidisa i Navara nisam tako reagovao. Edited June 5 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 5 Share Posted June 5 Teodosic,Nedovic, ako hocemo da napadnemo top 8 , neke stvari moraju da se koriguju i profesionalizuju.... Znaci kvalitet i samo kvalitet . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 5 Share Posted June 5 Ja sam i zadovoljan kako sam očekivao stanje na terenu. Bez Bolomboja i Jaga. Sa Lazarevićem i Ilićem. Gde nam petorku čine 3 krilna centra, krilo i plej na odmoru ovo je i dobro. Ali kao što sam i mislio baš teška priča za pobedu večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) 9 minutes ago, Bad said: Zanimljivo će biti na konferenciji da li se neko usuditi da pita Željka za vredjanje deteta od 6 godina, da i zanemarimo što se žene igrača nazivaju kako se nazivaju. To prosto nije istina jer pevaju 'i brata kopile što žene siluje' (aludirajući na optužbe koje su postojale). Dovoljno je gadno i neprimereno i ovo pominjanje porodice, al nema potrebe za dodatnim napakivanjima. Edited June 5 by fillam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5 Share Posted June 5 Caković je onaj "nastavniče, vidite šta ja znam" lik iz Lajanja na zvezde. Marko Đurić tip čoveka samo malo normalniji ipak. Bilo bi fora i ovo da ometlamo sa sve 25 minuta Lazarevića i Ilića. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 5 Share Posted June 5 Kako smo usli u drugo poluvreme, sluti na reprizu prvog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Greota da ne cujemo jos malo o ajversonovoj kretnji Nema leba ovde, samo da ne ode u neku bas neprijatnu razliku Edited June 5 by fradler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5 Share Posted June 5 Kako živne Smradojević čim se Partizan odlepi. 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 5 Share Posted June 5 Ne moze Luka da odigea dobro dva poluvremena pa to ti je... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted June 5 Share Posted June 5 Nema ništa večeras samo da nas ne razbucaju totalno. Ali ova dva morona na Areni...jednostavno neslušljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 5 Share Posted June 5 Sta bi bilo da Teu ne pomazu na prenosu. Hoce li odigrati nesto danas ili mu je puno da igra kosarku na par dana? Jebiga, i mi ocekujemo da imamo kosarkasa u timu koji moze da igra utakmice na par dana. Stvarno smo razmazeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts