drakon1 Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Hangi izgleda niko nije rekao da ovi hero prodori sa jednoručnim sutem o tablu sve uz fade away mozde njemu lepo za oko izgledaju, ali da on iz njih ima čistih 0%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Umesto Smart da ide na ulaz pokusavaju Hanga i Jagodica, skroz van rezona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Janis se pogubio. Daj loptu Smrtu čoveče!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Hanga i neka lagana kineska liga sledece godine, pa nek se nerviraju navijaci Senzen Dragons-a 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 1, 2024 Author Share Posted March 1, 2024 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Avram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Just now, Don Dusko said: ? Avramovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Avramovic je meni sino ipak solidno delovao. Deda je s druge strane u standardnom modu za ovu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 (edited) Na šta mi ličimo majko moja?! Kakva grupa građana? Kakva grupa nekolicina preplaćenih nemača pojma koji nisu ni za Fiba LŠ. Bruka I sramota !!! Edited March 1, 2024 by Zadnji vezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Lik sam ugazio Efes sinoc. Deda ne igra nista ni kod Pesica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Avram sinoc dade 30 poena, Deda ne moze 30 dati juniorima Efesa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Janis se svojski potrudio da ovo ne udje u neku egal zavrsnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Kako ce nas karma poklopiti za ovo otaljavanje eurolige na konto ABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 (edited) 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Sinoć si cenim bio na svadbi...? Edited March 1, 2024 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 3 minutes ago, drakon1 said: Hangi izgleda niko nije rekao da ovi hero prodori sa jednoručnim sutem o tablu sve uz fade away mozde njemu lepo za oko izgledaju, ali da on iz njih ima čistih 0%. A ako i izvuce neki faul iz njih, ima 50% sa bacanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Gde Avramovica u isti kos sa ovim nesrecnikom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Avram i DeDa su dva qrton igraca koji igraju nesto sto lici na kosarku samo kod Pesica. Avram sinoć dao 30 poena u EL, Deda nije dao 30 otprilike u celoj sezoni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Bez Teodosića smo ubedljivo najgora ekipa u EL. Sa njim smo tu neko 14 mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 1, 2024 Author Share Posted March 1, 2024 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Avramovic. Nije qurton od igraca. Sasvim okej igrac za razligu Dejana Dede Davidovca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Just now, Henry Chinaski said: Kako ce nas karma poklopiti za ovo otaljavanje eurolige na konto ABA. Ja ne vidim neko otaljavanje, ovo je naša standardna igra u EL, nekad ubacimo koju trojku više i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Ne znam čenu nerviranje kad se mi nikada nismo ni palili na F4( ili F8)? . Hvala doktore Nebojša na još jednom briljantno sklopljenom rosteru za EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 (edited) Ima li neka protivnička "četvorka" koja nam se nije usrala u život ove sezone u EL? Ali ovo što igra kumić je bruka i sramota.Dečko je izgubljen na terenu. Edited March 1, 2024 by Zadnji vezni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Sto je najgore, iole pristojna ekipa bi unistila Bajern danas, jer igraju ocajno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 1 minute ago, Zadnji vezni said: Ima li neka protivnička "četvorka" koja nam se nije ustala u život ove sezone u EL? Ima. Ledej, kad je bio povredjen i nije igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Lik sam ugazio Efes sinoc. Deda ne igra nista ni kod Pesica. 1 minute ago, Trigger said: Avram sinoć dao 30 poena u EL, Deda nije dao 30 otprilike u celoj sezoni 2 minutes ago, Wingwalker said: Sinoć si bio na nekoj svadbi...? 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Gde Avramovica u isti kos sa ovim nesrecnikom Uh ala su skocili svi, da sam napisao Nedara niko ne bi ni trepnuo. Bolji je Avram od Dede ajde, smirite se 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts