Volter Posted February 17 Share Posted February 17 Jago igra loše u Nišu. Moguće da ga stigao i umor, poslednjih 2 meseca igra skoro 30 minuta u proseku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 17 Share Posted February 17 Panter nam munuo gotovo 20 poena za poluvreme. Brutaliti i opet smo egal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 17 Share Posted February 17 7 minutes ago, Borky said: Evo krecu pritisci standardno a stvarno sam prijatno iznenadjen kako su sudili. Sad krece mulj. Kako to kreće mulj, ako možeš da nam objasniš svima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Nedara je gadljiv na ovaj hasl. Prvi bek šuter i najprodorniji igrač izbacuje dvojicu driblingom, ide na drugi obruč i neometan baca neki namudjeni spin i maši...tačno da se izbodeš krstastim šrafcigerom. Edited February 17 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 17 Share Posted February 17 6 minutes ago, Abizolirni said: dobijamo... siguran sam. Uplatio sam 10.000RSD na Partizan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted February 17 Share Posted February 17 Verovatno misli na onaj "srdačan" razgovor Žoca sa sudijama u poluvremenu. Što se tiče igre, moramo da zategnemo odbranu, nema nam druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, uvrnuto said: Kako to kreće mulj, ako možeš da nam objasniš svima? Svrbi te pištolj u futroli pa ga čikaš da prvi potegne? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted February 17 Share Posted February 17 Just now, uvrnuto said: Kako to kreće mulj, ako možeš da nam objasniš svima? Kompezacije,izcudzavanje jednih i drugih,hvatanja za glavu i pritisci na svaku odluku.... sve manje i manje ritma a samim tim manje i dobre kosarke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 17 Share Posted February 17 ima li negde statistika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted February 17 Share Posted February 17 Kako je počelo , sad je više nego dobro. Ništa nismo dobili od Nedovića, Jaga, Mitrovića i Bolomboja. 50:50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 17 Share Posted February 17 Just now, Bad said: Uplatio sam 10.000RSD na Partizan. sutra je nedelja... tako da ujutru u prvu crkvu i da operes grijehe. Kao oni iz Kengura 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, Wingwalker said: Nedara je gadljiv na ovaj hasl a Jago nije zagazio sa loptom unutar linije za tri. Obojica u odbrani ko bez glave. Jago treći plej...Nedara prvi bek šuter ide na drugi obruč i baca neke besne spinove...tačno da se izbodeš krstastim šrafcigerom. Nedović je bek šuter, a Lazić bek pogadjač 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted February 17 Share Posted February 17 Sfero spremio udvajanje na Frenku. A ako ne ide plan B je utrajanje... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 17 Share Posted February 17 2 minutes ago, uvrnuto said: Kako to kreće mulj, ako možeš da nam objasniš svima? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Poklonite Želimiru trofej, nije preporučljivo čoveku njegovih godina da se ovako nervira, psuje i preti sudijama. Edited February 17 by Liske 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 17 Share Posted February 17 Deluje mozda glupo reci, ali ozbiljan je nedostatak i neigranje malog Topa vec duze vreme. Iako decak, ne verujem da bismo s njim na terenu izgledali bezidejno kao sa Nedovicem, Hangom ili Jagom kada je u ovakvoj minus fazi. Ovde mislim prvenstveno na kreiranje za druge, Jago i pogotovo Nedovic su bolji napadaci od Topa naravno 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17 Share Posted February 17 Nedović je prošle sezone odigrao odlično drugo poluvreme protiv Partizana u Nišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 17 Share Posted February 17 Ocekujem vise od Jaga i Bolomboja u drugom. Bez udvajanja ako moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 17 Share Posted February 17 Veca korist od Lazica na obe strane terena ( za jednu ne treba ni pricati ), nego sto ce Nedoviceva ikad biti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, paxxx said: Sfero spremio udvajanje na Frenku. A ako ne ide plan B je utrajanje... Pre bih rekao da mu je plan - daj bože da promaše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted February 17 Share Posted February 17 Сферопулос, Јаго и Недовић баш срамотни у првом полувремену, а ништа нисмо добили ни од Боломбоја па смо опет у егалу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 17 Share Posted February 17 Just now, Kosjan Willavić said: Deluje mozda glupo reci, ali ozbiljan je nedostatak i neigranje malog Topa vec duze vreme. Iako decak, ne verujem da bismo s njim na terenu izgledali bezidejno kao sa Nedovicem, Hangom ili Jagom kada je u ovakvoj minus fazi. Ovde mislim prvenstveno na kreiranje za druge, Jago i pogotovo Nedovic su bolji napadaci od Topa naravno Mozda si u pravu, ali po meni je to previse polaganja nade u igraca koji nema nikakvog iskustva na ovom (EL) nivou. Just now, Issey said: Pre bih rekao da mu je plan - daj bože da promaše... Posto je rezultat tih udvajanja redovno OTVOREN sut, sansa da ce da promase je mikroskopski mala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17 Share Posted February 17 Ali kakva golema panika naših kad Kaminski ima loptu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, Borky said: Kompezacije,izcudzavanje jednih i drugih,hvatanja za glavu i pritisci na svaku odluku.... sve manje i manje ritma a samim tim manje i dobre kosarke. Ok, mislio sam da naginješ na jednu stranu. 😁 Meni skroz ok utakmica, nema prekida, igrači skroz korektni, suđenje solidno, rezultat skoro izjednačen. 50-ak minuta trajalo poluvreme, ja zadovoljan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 17 Share Posted February 17 Ubijaju nas na skoku, 20-9 za sada, odbrana nam je bedna i nemam pojma kako se držimo u igri. Naši bekovi su teška beda u odbrani. Nedović bi morao da ubaci 15 da se opravda za ovaj dosadašnji performans, došao da prošeta nove patike frajer. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts