Profaarmor Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Ne zna se ko Je gori, dali Shabaz koji ne jebe da se cima I da nesto odigra osim da tapka loptu ceo napad ili deda Teodosic, ili opet onaj koji ih je doveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 1 minute ago, Henry Chinaski said: Očekivali smo ovakvo suđenje, i nije baš tolika kradja, ni blizu kakve su se dešavale ranije. Ali te odluke možda utiču 10% na trenutni rezultat Ne nismo, ovaj faul Gedraitisa u napadu je blamantan i sramotan i ispod svakog nivoa. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 11 izgubljenih lopti a Jugoslovensko Sportsko Drustvo 4. Pod pritiskom pucamo na sve strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Auuu koliko smo kriminalni, raspad totalni, a sudije jos i guraju i dodaju nervozu. Ako sezona vec ide u ovom pravcu, daj da iskoristimo prisustvo u hali da oteramo upravu. Love je bilo i ocigledno je skarabudzena ekipa odgovornost uprave i samo uprave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Nemaju ovde sudije presudni uticaj 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Kosmicka pravda je da ekipa kojoj je trener Teo, a gazda selektor ovako izgleda... Lazarevic, Simonovic, Kuzmic, Deda...Evroligasi😄 Nikad ne komentarisem sudije, ali veceras su sramne. I da, gospodin Janis je usrao sve sekvencom sa Lazarevicem i Simonovicem, tako da neka uziva u svojoj brilijantnosti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 kakva druga cetvrtina... rispekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Ovo šta nam igra prvi plej je velika sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Sve bih katovao osim Gidre i Boloboja, sramota bre imate li ponosa imalo?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 1 minute ago, John Terry said: Ne nismo, ovaj faul Gedraitisa u napadu je blamantan i sramotan i ispod svakog nivoa. Ne znam, meni je ona situacija "preko pola" baš smejanje u facu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Sudijski kriterijum je takodje upitan u 2. cetvrtini. Forumskim recnikom - #bravokomsije za sudijsku trojku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Nakon Željkovog postrojavanja sudija za koje je trebalo tehničku da dobije, malko se kriterijum primenio. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Teodosica najuriti vec sad ne mora ni da izlazi, povraca mi se dok ga gledam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Ovoga sekunda bih potpisao da se Teodosić i Napier teraju u Megu, a da nama dođe mali Topić. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Kao što sam rekao mi bez jednog od dua Teo/Šabaz ovo ne možemo da dobijemo. Nadao sam se da će se Šabaz konačno pojaviti ali izgleda teška priča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 (edited) Dobro je pa nam je trener bio problem a ne gazda i svi igrači koje je doveo Edited October 30, 2023 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 sudjenje tragikomedija.. mi 16 prekrsaja oni 10, dva puta u poslednjem minutu izasli iz bonusa a biju pogotovo sabaza i tea sve sevaju kontakti.. jel su nam sudili jedno 4 presmesna prekrsaja u napadu ili sam ja lud? bukvalno 4 napada su ukrali.. i ono preko pola i nema namerne nad jagom u kontri 2 na 1... i tako, mi ovde ne mozemo do pobede . u prva dva minuta 2. cetvrine smo bili u bonusu uz 2 prekrsaja u napadu, za 3 minuta su nam sudili 5 prekrsaja, 3 simonovicu i ukupno 4 u napadu za 10 minuta sa sve onim preko pola i ostalim.. ctiri prekrsaja u napadu od lopte, o cemu pricamo? sabaz se raspada da ali o cemu pricamo kad ne mozemo ni da igramo? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Slazem se da sudije naginju malo ka ovima, ali nije presudno za rez. Mi imamo toliko losu hemiju, toliko malo samopouzdanja da je mucno gledati ih ovako nemocne, bez zelje, volje, srca. BTW Andjusic je mnogo iskompleksiran lik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Sudeći po komentarima, rekao bih da sam napravio pravi potez što ne gledam ovo smeće od tima. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 1 minute ago, Troteri said: Ne znam, meni je ona situacija "preko pola" baš smejanje u facu. Cak objasnjava Sfairopoulosu jos nesto u vezi te sramne odluke. Covek ne veruje gde je dosao. Welcome to, ABA, bro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Totalno smo izgubili ritam sa petorkom Yago, Teo, Lazarevic, Simonovic, T9bey a oni dobili na samopouzdanju. Zeljko jase one koji igraju dobro pa tako prosli mec Puntera na klupu, danas Nunelly. Nije nista ovdje gotovo, vraticemo se tokom 3/4. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Just now, djurava said: Nemaju ovde sudije presudni uticaj Naravno da nemaju... posebno kada tvoju ekipu uvedu u bonus posle 2 ipo minuta, a protivnicka izadje iz bonusa minut-dva pre kraja. Dobro, ima MNOGO I do nas... setaju nam se kroz reket, strana pomoci sta to bese, organizacija napada ne postoji ... itd itd. Čoviću....ma znas vec sta . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Ne nismo, ovaj faul Gedraitisa u napadu je blamantan i sramotan i ispod svakog nivoa. To je samo jedan potez, I nemoj reci da smo zbog sudjenja primili 30p... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Zaista mučno poluvreme, od ova dva probisveta na pleju do Simonovića, Lazarevića i Dede, preko pljačkaša u narandžastom do scena gde jebenog Avramovića ne možemo da zaustavimo na prodoru kao da je Džordan, preko nesrećnog Anđušića koji diže svoj mikro penis na ovu bandu. Mučno i odvratno, ali verovatno i zasluženo. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Kakvu je mućkalicu napravio Čović , alal mu vera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts