Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Pa nismo mi selektirali ekipu nwgo ovaj sto ih vodi sa klupe.

Valjda je znao sta koji igrac moze i kako ce usled toga timski delovati.

Apsolutno se slazem. Ali ono sto hocu da kazem je da nevidim izlaz iz ovog sranja jer je ekipa katastrofalno selektirana. 

Posted

2/3 tima podseća na mlitav kurac kad moram tako da kažem. 

Hanga, Bolomboj, Lazić, donekle Giedraitis i Nedović su jedini koji se stvarno maksimalno trude. Ostali jedan veliki dildo...

• Like 4
Posted (edited)

Najjaca je zabluda da je ovo dobra suterska ekipa, svi kao mogu da pogode, ali u praksi najpouzdaniji suter Branko Lazic

Ok, Gedru sam zaboravio

Edited by fradler
Posted
Just now, NMX said:

Da ne bi Laze iz coska, moguce da bi oborili neke 3pts % rekorde koje verovatno mi drzimo na nivou EL

2/18 a od roga barem 14 otvorenih. Virtus je najebao ako se pronadje ritam na sutu ali bez zajebancije. 

Ne kogu da se odlijepe na 20+

• Ha-ha 1
Posted

Moze Laza da se zove zadnjim veznim, Gatuzom, rukometasem ili kako sve vec ne ali on svoju dozu agresivnosti isporuci jebeno uvek. A ove mlitave sise sto se vuku po terenu bolje nek se ugledaju. 

• Like 6
Posted
11 minutes ago, Henry Chinaski said:

Only to improve our three point shots reče Duško.

Da li je REALNO

Pa ima pravo.

Sad je 2/18 za tri. Da su dali 3-4 od tih promasaja bili bismo u dometu. A sutevi su bili manje-vise dobro izradjeni i uzeti sa rezonom. Sut je potpuno stao. Isao je sa Asvelom i posle slabo (Zalgiris), vrlo slabo (Monaco) i očajno (Virtus).

Nije samo do suta, ali ponajvise. Igra je losa, ali 3-4 trojke bi sigurno popravile utisak ili dodatno zataskale probleme koje ova ekipa ima.