mfmilan Posted May 19 Share Posted May 19 I šta je Željko radio, trenirao i forsirao cele godine kada mu odlučujućih par minuta sezone igra petorka koja do sad nije igrala zajedno? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 19 Share Posted May 19 Kada smo zadnji put u ovoj sezoni povezali 2 minuta dobre igre na obje strane? Ne mora nekih spektakularnih 2 minuta, samo da smo dobru odbranu ispoštovali dobrim napadom, i obrnuto, u par kontinuiranih posjeda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 19 Share Posted May 19 Ja kontam da su ovi svi međusobno popičkani već odavno, pa da zato izgledamo ovako. Nemam drugo objašnjenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 19 Share Posted May 19 Nedoviću svira paja da preuzme više od jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 19 Share Posted May 19 Just now, Wingwalker said: Nedoviću svira paja da preuzme više od jednom. Pogresna tema? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) Mislim da niko u hali vise nema poverenja u ovaj tim. Dovoljno je samo pogledati izraze lica navijaca, dok je kamerman prolazio kroz tribine. Edited May 19 by Xpert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 19 Share Posted May 19 Trifa i Ponitka najbolji u 4/4 i on izbaci njih, a ostavi puntera i andjusica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted May 19 Share Posted May 19 Alal kurac onom ko sastavi ovu ekipu KKP. Kakvo odsustvo muda i pameti epskih razmera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted May 19 Share Posted May 19 KLS nek ne igraju povraca mi se od ove ekipe kad nismo 2 godine igrali KLS mozemo i ove preskociti fuj sram da ih bude sve u klubu za ovu bednu sezonu u ovaj cirkus od ekipe je ulupano 20 miliona evra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 19 Share Posted May 19 Punter od najboljeg beka Evrope do prve srpske lige za par meseci. Šta li se s njim desilo, meni je misterija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 19 Share Posted May 19 Desilo se da nema centra koji će blok postaviti i nema plejmejkera kao što je Exum. Sigurno nije zaboravio košarku za par meseci. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 19 Share Posted May 19 9 minutes ago, Grobarcina1992 said: KLS nek ne igraju povraca mi se od ove ekipe kad nismo 2 godine igrali KLS mozemo i ove preskociti fuj sram da ih bude sve u klubu za ovu bednu sezonu u ovaj cirkus od ekipe je ulupano 20 miliona evra KLS obavezno da se igra da vidimo hoce li Sferopulos da nasisa Zeljka 9x zaredom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 19 Share Posted May 19 Ova Aleksina poslednja akcija je slika i prilika naše igre cele sezone. Glupa. Čestitke komšijama, bili su manje loši. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 19 Share Posted May 19 12 minutes ago, DameTime said: Desilo se da nema centra koji će blok postaviti i nema plejmejkera kao što je Exum. Sigurno nije zaboravio košarku za par meseci. To sam i ja često isticao ali mu nije opravdanje za to što je počeo da promašuje sve što je ranije ubacivao i što kao kapiten pušta ekipu da ovako potone u letargiju. Ceo tim je ozbiljno propao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: To sam i ja često isticao ali mu nije opravdanje za to što je počeo da promašuje sve što je ranije ubacivao i što kao kapiten pušta ekipu da ovako potone u letargiju. Ceo tim je ozbiljno propao. Sa ovim se slažem. Samo naglašavam da KP sigurno nije naprasno propao kao košarkaš... Edited May 19 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 24 Share Posted May 24 Puštamo Trifu i Smajlija da se klinče. Je l' godišnje karte ne važe za KLS? Publike ko u šok sobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 24 Author Share Posted May 24 Jel realno da nosimo ovo mts još na dresovima? 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 24 Share Posted May 24 Anulirali su 11 razlike za minut i po. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 24 Author Share Posted May 24 Đeljan se resetovao na nulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 24 Share Posted May 24 Banda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 24 Share Posted May 24 Kakvog kapitena imamo, svaka nam cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 24 Author Share Posted May 24 9 minutes ago, Xpert said: Anulirali su 11 razlike za minut i po. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Krivim samo sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted May 24 Share Posted May 24 33 minutes ago, Stiletto said: Je l' godišnje karte ne važe za KLS? Publike ko u šok sobi. Kad moroni sa Arene koji se pitaju oko datuma i vremena igranja zbog prenosa stave isti termin kao F4 da smanje gledanst SK-a koliko toliko, pa i ljudi ne dodju da bi gledali Evroligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 24 Share Posted May 24 Beonjače mi se pretvaraju u meko kuvano belance, zenice u aktivni ugalj, ostatak u krvnu plazmu. Mozak u pihtije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted May 24 Share Posted May 24 Jel igra Djurisic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts