crni_bombarder Posted May 19 Share Posted May 19 Hoće jedan biti nesportski hoće li vise 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, crni_bombarder said: Hoće jedan biti nesportski hoće li vise Za ovo nad Panterom? Daj nemoj da si smesan, ono Lazicevo je moglo biti jer je bio bodycheck, ovo Dedino, cisto. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted May 19 Share Posted May 19 Pa sta se desava 5 min već jel moguće ovo prekinuse kakav takav ritam ekipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted May 19 Share Posted May 19 Ova katastrofa od kosarke koju mi pružamo je postala tolika konstanta da moram da teram sebe da se iznerviram zbog njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 19 Share Posted May 19 4 minutes ago, Aman 2 said: A primerni Gurovic sedi u prvom redu. Dva univerzuma. Voleo bih da čujem komšijski komentar na ovo. Nisu oni domaćini pa da dođu svi koji su igrali za Zvezdu, ovo je u gostima, koliko oni ljudi mogu da uvedu, desetak? I poveli čoveka koji se pre dva dana tukao na utakmici juniora. Jasna poruka. Domaćinsko suđenje smo dobili, oni 17 mi 9 bacanja. Ali, na stranu sve to, ovo što mi igramo je tužno, ni ne zaslužujemo ništa više od ovoga što dobijamo. Baš tužno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted May 19 Share Posted May 19 Panter sramota. Aleksa ziheras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted May 19 Share Posted May 19 Kakvi promasaji majko mila kakav horor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 19 Share Posted May 19 Nista nisu u stanju da pogode. Zicere, polaganja, poludistancu, suteve za 3. Apsolutno totalno dno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 19 Share Posted May 19 Kakav kanal u šutu i samopouzdanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 19 Share Posted May 19 4 minutes ago, mfmilan said: Voleo bih da čujem komšijski komentar na ovo. Nisu oni domaćini pa da dođu svi koji su igrali za Zvezdu, ovo je u gostima, koliko oni ljudi mogu da uvedu, desetak? I poveli čoveka koji se pre dva dana tukao na utakmici juniora. Jasna poruka. Nije mi drago sto je debil tako blizu kluba iako nema nikakvu funkciju. A svaki klub dobija odredjeni broj mesta bocno od klupe. Krivo mi je sto takav debil zauzima jedno. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) Ahahahahahhaa kakav ljakse je ovaj Anđušić Edited May 19 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted May 19 Share Posted May 19 Muda bez cela ekipa luzerski mentalitet su totalno uvukao Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEZA Posted May 19 Share Posted May 19 Ništa, da završimo ovo, još 10 minuta mučenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 19 Share Posted May 19 Sut iz igre, spao na 35%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) Aleksa greši, ali očigledno jedini ima muda u ovoj ekipi. Katastrofalna igra u svakom smislu, ovo više i ne liči na tim. Edited May 19 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 19 Share Posted May 19 Šta tačno Željko želi sa Trifom sada? Garbage time već počeo? Aha, da pogodi trojku 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted May 19 Share Posted May 19 Ode ovo u -20 sa ovom petorkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted May 19 Share Posted May 19 Po ko zna koji put ove sezone Partizan loš u gostima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 19 Share Posted May 19 3 minutes ago, uvrnuto said: Šta tačno Željko želi sa Trifom sada? Garbage time već počeo? Aha, da pogodi trojku 😁 I ja bih ga ubacio. I Jaramaza da je u 12. Ne bi mogli da pokvare ovaj užas. Bilo kojih pet igrača koji bi bili ratnički nastrojeni bi nas podigli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 19 Share Posted May 19 Haha, ali ove sudije su stvarno smehotres. Davidovac 30 cm od linije Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 19 Share Posted May 19 Komentator izgovara možda i najbitniji napad Partizana, lopta u Danilovim rukama 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 19 Share Posted May 19 1 minute ago, uvrnuto said: Haha, ali ove sudije su stvarno smehotres. Davidovac 30 cm od linije Pala je lopta valjda u aut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 19 Share Posted May 19 Bukvalno igramo sa backup petorkom, jer je prva missing in action... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19 Share Posted May 19 Mudonja Anđušić se nameće za novu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 19 Share Posted May 19 Just now, Shonewizard said: Pala je lopta valjda u aut? Aaa jeste, moja greška, izvinjavam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts