Christofer Moltisanti Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kako kroz maglu se secam da je ranije tokom prvenstava bila tema kladionica? Jel postoji neka takva tema i sada ili to ovde nikoga ne zanima? 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kakve su nam kladionice nema se sta ni predloziti. Maxbet ne dozvoljava da mesas meceve sa svetskog prvenstva i poene igraca, iako nisu sa istih utamica, suludo. Inace za sutra prvi tip su mi Kanadjani, cista pobeda se placa 2.20 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 hours ago, Romantik said: Inace za sutra prvi tip su mi Kanadjani, cista pobeda se placa 2.20 Zanimljivo kretanje kvota ovde..utakmica je otvorena sa kvotom 2.40 na Francuze,da bi maltene ista kvota (ne baš,ali blizu) bila na Kanadu. Pretpostavljam da su uplate odradile svoje.. Jel vredi probati Klarksona over 25.5? Jbg..zašto niste otvorili kladionicu na ovom pdf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Valjda više ništa ne fali 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 21 hours ago, Romantik said: Inace za sutra prvi tip su mi Kanadjani, cista pobeda se placa 2.20 I? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Dosli oni, jer su bili veliki favoriti, ali ja igram tri tipa na tiketu, za prvo kolo stavio 4...i promasio sve osim Kanadjana 😄 Ponudu za sutra cu pregledati ujutru, nemam vremena sad, pa ako nesto bude vredno okacicu i ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Da ne bi ostala tema prazna, glavni tip za danas mi je Sajok plus iz Juznog Sudana. Naravno ja cu to upariti sa jos dva igraca, od kojih ce me po obicaju bar jedan oboriti (Iranac i momak sa Zelenoortski ostrva, a nije Tavares). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ognjen Dobric i Jaka Blazic plusevi na 8,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 kontra hendikepi na Spance i Slovence bi trebalo da dodju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 @RomantikZnas li ima li u nekoj od domacih da se kladi na ekipe koje prolaze grupu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Soccer ima sigurno..ne znam može li se uplatiti sad kad su utakmice počele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Verovatno ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 34 minutes ago, Sombor Shuffle said: @RomantikZnas li ima li u nekoj od domacih da se kladi na ekipe koje prolaze grupu? Tesko da ce sad moci bilo gde, ali ako nadjes slucajno javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christofer Moltisanti Posted August 26, 2023 Author Share Posted August 26, 2023 Za high stake igrace Italija sutra 1.48, po mom skromnom misljenju poklon kvota. Osim toga, Aleksaaa danas na 6.5 lagano preko, videcemo koliko ce da dignu granicu za sledecu utakmicu… Pozdrav i srecno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Admiral/Pin Bet imaju zanimljive specijale svaki dan. Npr.danas mi se dopada Schroeder/Mills da u zbiru postizu 45+ poena,8 je kvota. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Zašto je Majka Nemačka toliki underdog protiv Ozija? Msm..ok je Australija,ali Nemci su isto vrh. Jel im se povredio jedan od Wagner Brudera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Navodno Franc ne igra povredio se pred kraj s Japanom. Slicno kao Petrusev. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Clarkson bi trebalo danas da tera preko 30 protiv prcmoljaka iz Angole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 hours ago, Polivalentni Stevica said: Admiral/Pin Bet imaju zanimljive specijale svaki dan. Npr.danas mi se dopada Schroeder/Mills da u zbiru postizu 45+ poena,8 je kvota. Nadam se da si ovo uplatio Kad si predložio ja hteo da ostavim komentar teško će to doći, jer Mils će dati svojih 20+, ali teško će Šruder do 15, što znači da Milsu treba preko 30, kad ono... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 3 minutes ago, Romantik said: Nadam se da si ovo uplatio Kad si predložio ja hteo da ostavim komentar teško će to doći, jer Mils će dati svojih 20+, ali teško će Šruder do 15, što znači da Milsu treba preko 30, kad ono... Jesam,stavio sam hiljadu dinara.🙂 Još tri poena.😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ja jesam, jer sam vec gledao to, i vidim ovde tip, onda vidim da Franc ne igra... bio je poklon. Ja sam se vise plasio da ce Mils da odigra stelt partiju, Sredera sam stavio na 25+ ovde opusteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Odigrao sam dva tiketa dodatno uz taj specijal,igrače poene više manje. Šreder +,Mils +,Vučević - i treba mi Shai minus za 50 evra. Na drugom imam ove kasnije utakmice.Vatanabe +,Valanciunas -,Furnije +,Davis Bertans -. Na 500 dinara isto oko 50 evra dobitak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christofer Moltisanti Posted August 27, 2023 Author Share Posted August 27, 2023 13 hours ago, Christofer Moltisanti said: Za high stake igrace Italija sutra 1.48, po mom skromnom misljenju poklon kvota. Osim toga, Aleksaaa danas na 6.5 lagano preko, videcemo koliko ce da dignu granicu za sledecu utakmicu… Pozdrav i srecno Nadam se da me niko nije slusao 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) Za sutra: Al Dwairi (a.k.a. Duverioglu) 12,5 + protiv NZ. Novozelanđani tradicionalno imaju problema sa branjenjem visokih igrača. 1.85 Dončić 28,5 + nema potrebe za objašnjenjem. 1.85 Stefan Jović 3,5+ asistencije, kvota 1.60 Ovo su kvote i ponude iz Premijer kladionice koja obitava na teritoriji BiH, ne znam da li ima u Srbiji. A na neki manji ulog, čisto da se prati, ću u maxbetu: Fotu 5,5+ Tavares 13,5 + Bogi 18,5+ Edited August 27, 2023 by Pero_Cameron Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Samo mi se Bogdan ne svidja, ostalo super. Ne bih igrao nase u grupi jer ako ih nabijamo u prvom poluvremenu ko zna ko ce tu da igra i ko ce da puni statse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts