Milutinov Tata Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Djere set i odmah brejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 (edited) Ne smem ništa da pišem za njega Cicipas porodi dva seta nekako. Koliko me nervira kad komentatori pričaju o nečijoj bezgrešnoj igri ili meču, ajde uzmite lepo rečnik srpskog jezika i pogledajte šta to znači isto kao kad kažu za nekog da je ukomponovan, doduše to je izum samo na ES zasad. Edit: e sad mogu da kažem, bravo za Lasla neočekivano rutinski u oba kola. Zna li neko kolika je nagrada za 3. kolo? Ako se Novak muči sa vrućinom i vlagom, šta tek reći za Cicipasa... Edited August 30, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 1 hour ago, alcesta said: Zna li neko kolika je nagrada za 3. kolo? Skoro 200k doloresa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Cicipasov boks kao Adams family, a cak mu cale nije tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Ode Grk. Novaku je dosadno, ajmo sad malo sa zakomplikujemo. Sam će sebe brejknuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 U našoj polovini kostura ostali samo @delgadov mali, Tiafoe i Rud? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Neće ni Rud daleko. Navijam da Amerikanci što pre poispadaju da Novak može da igra uveče. Doduše onda ga ne mogu gledati, ali žtrvovaću se toliko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 U Cicipasu je sazeto sve sto ne valja sa novim generacijama, i zasto ne mogu da budu konstantni kao oni ranije. Zapravo, zivot se toliko vodi na granici realnog i virtuelnog (i sve ce vise), da je pravo cudo da neki mladi teniser danas bude zagrizen u trening i konstantnost. Zato Djokovic i traje bez problema jer je izdanak nesto starije skole gde je instagram i zivot na socijalnim mrezama bio u zacetku, a kompjuter se koristio da se da oduska izmedju treninga i odigra neka igrica. Nadal i Federer da su citavi i zdravi, uzimali bi jos slemova medju ovom konkurencijom. Cak i muceni Marej i Vavrinka koji su rodjeni kao 60-o godisnjaci, mogu da pariraju ovako kad se pojave kao padobranci sa malo treninga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 (edited) Šta se događa s Timom? Sad vidim, mučnina, neki stomačni virus valjda. Baš je loše izgledao Strašno me dezorijentiše što su oba Serundola u isto vreme na terenu, a ionako nikad nisam znala koji je koji Liči li još nekome ovaj mali Striker na Runea? Edited August 30, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 (edited) Virus izgleda , delovao je loše nakon što se vratio iz toaleta.Imao nagon za povračanjem , krenuo da preda a Dumusoa zvao med. tim koji koliko sam ja videla Dominic nije tražio. Čudna situacija Novak bolje da se drži imanja u New Jersey-u tamo trenira , odradi tening pred meč FM complexu i što manje ima kontakata van tima i porodice dok je tamo Edited August 30, 2023 by Keira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 (edited) Da. Od svih načina na koje je dosad ispadao u Njujorku, fali mu još virus da kompletira Marfijev zakon tu Sreća je što makar jede svoju hranu a ne u nekoj zajedničkoj menzi. Fučovič igra kao da je i on pokupio virus Edited August 30, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 30, 2023 Author Share Posted August 30, 2023 8 hours ago, alcesta said: A šta je to rekla, nisam u toku? https://inews.co.uk/sport/tennis/martina-navratilova-iga-swiatek-us-open-tired-2572460 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Od svih teniskih statistika meni je uvek odusevljavao Novakov h2h. Shodno tome, potencijalni duel sa Veselim u 1/8f je nesto cemu se nadam 🙂 Mislim da sam se godinama nadao da mu zreb nanese Iva Karlovica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 30, 2023 Author Share Posted August 30, 2023 Nemoj Ivu (i nemoj tu deklinaciju ☺️). Moćni Pol gubi dva nula, Kecmanović igra dubl trenutno, Đere danas popodne, to nisam znala, a Banjac briljira da je "Švajcarac osvojio neki turnir u obe konkurencije, singlu i dublu" Čudan dan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) Deklinacija je sasvim u redu Stvarno mi je teško da se koncentrišem na Tijafov tenis, ako nekako i zanemarim garderobu tu su patike, valjda služe da ga neko ne pregazi u mraku Izvukao se Pol u 5 setova, evo kažu prvi put u karijeri okrenuo 0:2 u setovima. Edited August 31, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 31, 2023 Author Share Posted August 31, 2023 Valja na patikama piše Big Jo(e), kao da je neko kazao. Što se pak tiče Ive Karlović a, ja poštujem hrvatsku deklinaciju tj kako oni njegovo ime menjaju, a ne crnogorsku ili srpsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Pravilno je i jedno i drugo, ne moramo da znamo kako se u drugoj varijanti CBHS jezika deklinuje neka reč/ime da bi ga izgovarali/pisali/kucali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) 5 hours ago, Helena said: Što se pak tiče Ive Karlović a, ja poštujem hrvatsku deklinaciju tj kako oni njegovo ime menjaju, a ne crnogorsku ili srpsku. Nema veze sa hrvatskim, ima veze sa srpskim padežima. Ivo je pre svega.. muško. Ivo - genitiv: Iva Iva - genitiv: Ive p.s. https://www.opismenise.com/nedoumice/od-iva-ili-ive-andrica/ Edited August 31, 2023 by fancy dodao link 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 37 minutes ago, Brian Setzer said: CBHS jezika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 31, 2023 Author Share Posted August 31, 2023 1 hour ago, fancy said: Nema veze sa hrvatskim, ima veze sa srpskim padežima. Ivo je pre svega.. muško. Ivo - genitiv: Iva Iva - genitiv: Ive p.s. https://www.opismenise.com/nedoumice/od-iva-ili-ive-andrica/ Hrvati govore IvE karlovića, dato je ivI karloviću, a ti se opismenjuj i opismenjuj ove što pišu ni jedan, oke? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) I Austrijanci kažu Wien dok mi kažemo Beč. O Grcima i Solunu da i ne govorim... Ovde je u pitanju samo srpski pravopis i ništa više. Slobodna si da pišeš kako hoćeš ali baš da nastupaš s pozicije "ja ću da vam objasnim kako se kaže" i pri tom pišeš pogrešno, to je malo too much. Edited August 31, 2023 by fancy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 1 hour ago, fancy said: Nema veze sa hrvatskim, ima veze sa srpskim padežima. Ivo je pre svega.. muško. Ivo - genitiv: Iva Iva - genitiv: Ive p.s. https://www.opismenise.com/nedoumice/od-iva-ili-ive-andrica/ Srpski i hrvatski padeži bi trebalo da funkcionišu po istom principu, jer je to nekada bio jedan jezik. Tako da to što je Helena to negde pročitala, ne znači da je tačno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Pre ravno 4 godine 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 kuku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 12 hours ago, alcesta said: Sreća je što makar jede svoju hranu a ne u nekoj zajedničkoj menzi. Ako misliš na Novaka,da..dok veliki broj tenisera,teniserki i njihovoh trenera jede upravo u tim zajedničkim menzama,restoranima itd. Nemaju svi budžete top 10 ili top 20 igrača/ica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts