McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ovaj tim nije slabiji na papiru od prethodnih koje su doveli na SP. Cak je jedan od jacih. Problem je sto je Branson odigrao ocajno, Ingram odigrao ocajno, a projektovani su za prvu petorku. Takodje nemaju nijednog stvarno visokog i rim protektora iako je to trebalo da bude JJJ, ali jednostavno potpuno odsustvo timske kohezije i odbrane daje ovo sto daje. Oni su u napadu sasvim dobri, mocni, cak i sa ovim ISO basketom, ovde ima sijaset vrhunskih napadaca, ali je priprema utakmice i pristup u odbrani skandalozan. Ne znam sta su mislili, ali je ovo za Kera, Spoa i Lua bas blamirajuce, oni su po reputaciji svi top 10 treneri u NBA, a samim tim kod njih i u svetu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Covjek u PO bio bukvalno dodtni defanzivac Lakersa, sirom otvorene trice sutao 20ak posto, a na svjetskom ne fula. Nevjerovatno. Pa ima razlike, tada mu visio NBA ugvoor nad glavom, Memphis ga pustio niz vodu a i sam je zagrizao prevelik zalogaj u Lebronu i prozivkama. Sada kada je uzeo ozb ugovor, moze da se bavi kosarkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Na stranu nepostojeća priprema za protivnike, po meni je Kerr pogrešio sa guranjem Banchera na 5, ovaj Kessler je sasvim upotrebljiv kao strašilo na 5. Takođe su previše koristili Harta na 4, on jeste fajter ali je prenizak i presitan za tu poziciju. Brunson i Ingram definitivno najveća razočaranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Izgleda da ce Kanadjani zaigrat odbranu u 2 pol. Brooks se popalio zestoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Brooks 6 trojki do sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Će gi presudi Brooks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Smijali se Hjustonu na ugovoru, a oni dobili superstara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Razlog zasto su ih i Nemci i Litvanci izuseravali onako je sto igraju rogove. Znaci Amerima jedan blok na piku napravi dva mismeca. Dva - svi su u mismecu i jedan do dva igraca sami. Oni bukvalno ne probijaju blok, drugi igrac samo preuzme. Preuzima Kesler Seja ono opusteno I can do it coach. Neverovatan low effort. Okej, atlete su, mogu to da rade, ali je smesno da apsolutno ne mrdnes prstom da onemogucis da protivnik dobije situaciju koju trazi sablonski. Nemci su im prodali istu akciju i varijaciju na temu u 50 poseda, minimum. Ne znam da li sam ikada tako nesto gledao na ovom nivou, mozda kada nas je Litvanija demolirala iz pikenrola onomad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Edwards još uvek nema mindset ubice. Često je pasivan i nema baš visok košarkaški IQ. Ali ovako ima sve preduslove da postane legendaran igrač, fizički i tehnički je impozantan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Evo sad pokusavaju akciju da Kesler napravi blok na 45 stepeni, Bruks ga odnese 😄 Ni Kanadjani ne igraju neku odbranu u ovom mecu, ali bar te osnovne stvari rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Baš dosadna tekma, NBA regularka Brunson izgleda kao da ga je neko opalio peglom po faci... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Koliko je deprimirajuce biti saigrac Brunsona. Ae da je neka klasa od igraca pa da oprostis ovaj iso i pas kada bas nema sta da uradi ali ovo je tragicno. Da on te poene ali pogledajte reakciju saigraca kada on sam zavrsi napad od starta do kraja🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Inace, drago mi je zbog Bankera, otkazao Italijanima a posle ovoga je verovatno zavrsio sa reprezentacijom SAD za sva vremena, tesko da ce ga zvati jos jednom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, McLeod said: Inace, drago mi je zbog Bankera, otkazao Italijanima a posle ovoga je verovatno zavrsio sa reprezentacijom SAD za sva vremena, tesko da ce ga zvati jos jednom. Naravno da nije, on je buducnost. Em za SP ali bice i na OI ( vrvt ne Pariz ) ali kasnije da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ameri na putu da na drugom SP uzastopno završe bez medalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Just now, Miki28 said: Naravno da nije, on je buducnost. Em za SP ali bice i na OI ( vrvt ne Pariz ) ali kasnije da. Apsolutno cisto sumnjam, ne secam se da je iko dobio drugi poziv posle ovakvog performansa. Pa da je 10 puta veca zvezda nego sto je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 3 minutes ago, McLeod said: Inace, drago mi je zbog Bankera, otkazao Italijanima a posle ovoga je verovatno zavrsio sa reprezentacijom SAD za sva vremena, tesko da ce ga zvati jos jednom. On i otac bješe obećali Poceku da će igrati za njih, tako nešto? Nije baš najbistriji momak rekao bih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, McLeod said: Apsolutno cisto sumnjam, ne secam se da je iko dobio drugi poziv posle ovakvog performansa. Pa da je 10 puta veca zvezda nego sto je on. 9.3/3.4/1.6 je skandalozan nastup? Decko 20 godina, tek 1 sezonu u ligi🤣🤣🤣 Au Mece pretjera ga druze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Banchero ce godinama biti igrac od 20+ poena u NBA i vjerovatno visestruki AS igrac. Naravno da nije zavrsio sa reprezentacijom lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) 2 minutes ago, Miki28 said: 9.3/3.4/1.6 je skandalozan nastup? Decko 20 godina, tek 1 sezonu u ligi🤣🤣🤣 Au Mece pretjera ga druze. Na ovaj broj poseda, apsolutno. Branson ima 10.7, 4.3, 2.7 pa je bio grozan ovde. Plus da ne pricam sto je statistiku nabio protiv Novog Zelanda kad je dao 21. Nije presao 8 poena u ostalim utakmicama. Edited September 10, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Banchero je bezveze igrač. Dobar je fizikalac ali kad mu opadne atleticizam biće nebitan skroz, ne igra košarku na dobar način. Poor poor mans Blake Griffin. Opet, za Italijane bi bio bomba i dosta bi im digao plafon, kao role player za USA je meh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Hahahaha Skolina faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Koliko je naša košarka lepša, nije za poređenje sa ovim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ova američka defanziva nije samo sramota za njih, ovo je sramota za košarku kao sport. Mučeni ne znaju đe biju, non stop u mismatch-u, niko nema pojma šta radi, timska kohezija i sinergija - šta je to? Ne sjećam se da sam ovako nešto gledao... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, McLeod said: Na ovaj broj poseda, apsolutno. Branson ima 10.7, 4.3, 2.7 pa je bio grozan ovde. Brunson je jedan od lidera, Banchero role player na ovom prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts