Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Brazil mi bio zanimljiv zbog Yaga, a sad lad vidim kako se bore momci i kako ne odustaju i grizu navijam za njih. Naravno uz našu reprezentaciju. 

Tako sam i ja navijala za AUS 😛 

Dubljević prodaje napade...

Posted

Mozda najbolji turnir Crne Gore ikada. Lepo su izgledali osim onog raspada protiv Litvanije u drugom poluvremenu, ali raspadali su se oni i protiv mnogo gorih ekipa na EP vise puta.

Vucevic konacno odigrao turnir kakav se ocekuje.

Cestitke.

Posted
9 minutes ago, Čočo said:

Kakva je situacija u grupi gde je Brazil. Ako dobiju Brazilci u kojoj varijanti prolaze dalje? Treba im poraz Kanade od Španije? 

Ne treba im ništa, ko pobedi u te dve utakmice, ide dalje.

Posted
26 minutes ago, Ječmendo said:

Konačno smo skinuli pristojan skalp, odlično Svjetsko za CG. :Hail::Hail::Hail:

Lako je igrati utakmice bez takmičarskog značaja, glavni utisak za CG sa ovog SP ostaje ono useravanje gaća protiv Litvanije. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Bolji Wagner ne igra protiv Slovenija. Ako bi dobili Nijemce dns, otvara im se ozbiljna sansa za finale cak. U kvoteru bi isli na Spaniju/Latviju, a SF pobjednik Litvanija-Dominikanska Republika/Italija. 

Posted
1 minute ago, alpaka Bereta Sida said:

Bolji Wagner ne igra protiv Slovenija. Ako bi dobili Nijemce dns, otvara im se ozbiljna sansa za finale cak. U kvoteru bi isli na Spaniju/Latviju, a SF pobjednik Litvanija-Dominikanska Republika/Italija. 

Dobiće Slovenci 20+ u gujscu danas, nemojmo se zajebavati. 

Posted
2 minutes ago, Beonegro said:

Lako je igrati utakmice bez takmičarskog značaja, glavni utisak za CG sa ovog SP ostaje ono useravanje gaća protiv Litvanije. 

Ne bih ja to isticao kao glavni utisak, nemamo mi ''mesa'' spolja da se koljemo s Litvancima - treba priznati da su mnogo jači. Tri pobjede uz odličan grčki skalp, plus sjajna utakmica protiv Amera su obilježili ovo Prvenstvo kad je CG u pitanju. Svakako najbolje veliko takmičenje u kratkoj istoriji reprezentacije. :23:

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Beonegro said:

Dobiće Slovenci 20+ u gujscu danas, nemojmo se zajebavati. 

nakon australije koju su dobili bez haleluke, ne bih iskljucio ni lukin signature reverse gangbang 😱

Posted

Sta rade Letonci, kako ubijaju, sjajan turnir za njih - a igraju bez prvog pleja, prvog beka i prvog centra koji je i ubedljivo najjaci igrac ekipe.

Jedno veliko bravo za njih (a i za mene koji sam jedini predvideo njihov prolazak u drugu fazu :classic_sleep:).

• Like 1
Posted

Letonija stvarno izgleda kao ozbiljna ekipa. Nije da je ovaj Brazil nesto epohalno, ali stvarno igraju smisleno i lepo, nedostatak visine nadoknadjuju agresivnoscu i batinama.