goofy Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. 1 1 1
odupri se ludilu Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Sto se tice danasnje utakmice mi bi je trebali doceati u dobrom raspolozenju. Igraci se vracaju polako iz povreda bez obzira sto neki nece igrati i to vjerujem utice pozitivno na atmosferu u i oko tima. Valjda se to moze prenijeti na tribine i teren. Virtus nisam gledao puno ove godine, osim na tabeli😁 i stalno nekako ocekujem da pocnu da padaju, ali mozda to i ocekujem jer ih nisam ni gledao. Kljuc je naravno Sengelija i tu bi nam Smajli dobro dosao u odbrani, zbog toga sto ovaj napada licem.Njega bi trebalo u odbrani probati opteretiti i zbog odsustva Smajlija moguce je da vidimo Bruno- Frenk tandem tornjeva. Nekako se uzdam u Zeljka i pripremu utakmice, ocekujem da im igru ogoli i osujeti. Vi koji idete u arenu ne zaboravite 🐧&🐼. 2
SteveFrancis#3 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Gadan je Virtus, ali mi ovo moramo dobiti i tu nema price
Son_of_a_gun Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Gadan je Virtus, ali mi ovo moramo dobiti i tu nema price 4 1 8
Stiletto Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Balša sedi ispred mene u AIK banci u Mihajla Pupina, čeka na red. Tako li se sprema za večerašnji meč 😁
Kronostime Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 9 minutes ago, Stiletto said: Balša sedi ispred mene u AIK banci u Mihajla Pupina, čeka na red. Tako li se sprema za večerašnji meč 😁 Psihicke pripreme - pogled na stanje racuna dodatno motivise i doprinosi zalaganju na utakmici. 1
u pokušaju Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 35 minutes ago, Stiletto said: Balša sedi ispred mene u AIK banci u Mihajla Pupina, čeka na red. Tako li se sprema za večerašnji meč 😁 Diže kredit ili produžava minus? 3
Alek The Great Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Navodno smo kaznjeni sa 30k zbog onog tamburanja od strane spanske policije u Valensiji. Valjda nas nisu dovoljno tukli. I plus zabrana nasih navijaca u derbiju.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1
goofy Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 43 minutes ago, Stiletto said: Balša sedi ispred mene u AIK banci u Mihajla Pupina, čeka na red. Tako li se sprema za večerašnji meč 😁 Legla stipendija 2
Stiletto Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 7 minutes ago, Referent said: Diže kredit ili produžava minus? Ja nisam od onih koji gvire preko ramena, ali rekao bih da je menjao kartice, isticale mu stare 8 minutes ago, Alek The Great said: plus zabrana nasih navijaca u derbiju. O, kako je teška kazna...
Kronostime Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 30 minutes ago, Alek The Great said: I plus zabrana nasih navijaca u derbiju. 3 1
ScepanScekicSto Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 1 hour ago, Stiletto said: Balša sedi ispred mene u AIK banci u Mihajla Pupina, čeka na red. Tako li se sprema za večerašnji meč 😁 Gde od svih banaka AIK 🤦🏻♂️
Luchifer89 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 33 minutes ago, Kronostime said: @Mairosu Jesi dobio potpisan dres od kapitena? 😉 1
Mairosu Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 nemam nikakav merch a razdelio bih vam verujte. sa tog snimanja najzanimljivije je bilo gledati obradovićev trening, koji je rastrežnjujuće "moderan". u stvari, nije trening moderan, nego sam ja tiltovao u nekoj '93. pa mislim da je svaki trening priprema klanje igrača tupim predmetima. a ovo je recimo izgledalo k'o prosečan NBA trening, sa sve asistentima koji diriguju i željkom koji sedi za stolom i hvata beleške. doduše, bio je i on angažovan, ustajao, ukazivao na ovo ili ono...ali bio je prilično mellow. 18
uvrnuto Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 https://www.instagram.com/reel/C1ZfJ2Htmic/?igsh=MzRlODBiNWFlZA== Priprema se neka koreografija. Prvo sam posmislio da su stormtruperi, pa ona još pomislih na ono bacanje plišanih igračaka - ništa mi nije bilo jasno. A u stvari su kao neke gas maske. 😄 Pune tribine slatkih navijača, nemamo baklje, medvedići lete 1 1
Kronostime Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 2 minutes ago, uvrnuto said: Pune tribine slatkih navijača, nemamo baklje, medvedići lete Parkinga nigde, pauk auto nosi, ovde se ne zna ko pije ko kosi. 2
greenenvy Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 8 hours ago, goofy said: Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. Po tebi smo do sada trebali da imamo skor 1-12. Samo Asvel bismo dobili i to pola kosa.
dejanz Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Bitno je da bude dovoljno za Zvezdu.Za Zvezdu je dovoljna i domaća osnova: Smit, Panter, Smailagić, Tristan, Kaminski i Jare da ih odmara.
Recommended Posts