Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

Punter je kancer ove sezone.

Centri - airball.

PJ - ne kapiram najbolje sta je tu problem. Labilan lik... U jednom trenutku sam mislio da ce da dominira EL, ali ga to izgleda ne interesuje.

Zek, Aleksa i Trifa postuju dres, svako u granici svojih mogucnosti

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Zumbul said:

Kapiten igra kao mlohava kurčina. A Željko skroz-naskroz ispustio uzde. 

Kapiten, da nije produzio ugovor na dve godine, sledece bi dobio 30% manje novca od neke Valensije

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iskreno se nadam da ce dobar deo ove ekipe sledece sezone biti clanovi drugih klubova. Neki jednostavno nemaju kvalitet, a drugi su se zasitili. Nije kao da sam ocekivao pobedu, ali nisam ocekivao ovaj raspad na kraju.

Prvo resiti status Zeljka. Ako vec ne zeli biti trener, a uzevsi u obzir sta je neavno izjavio, dati mu neku funkciju u klubu. Platu Kevina dati Lesoru, cak bi ostalo malo para. Zeka i Dzejmsa zadrzati, ostalo moze da ide. PJ moze da ostane ako ce da bude bekap Dzejmsu, a ovo da glumi pleja i da drzi loptu 17sek i uradi nista neka zaboravi. Na kraju Aleksa opet 30+ minuta. Jbg, ne moze tako. Nista ovaj porqz ne menja stvari. Mi moramo dobiti utakmice kuci i Albu u gostima. Ja verujem da mozemo do tog 9. mesta.

Link to comment
Share on other sites

Definitivno ova ekipa nema potencijal za nešto više, iz ove situacije je najbolje moguće do kraja sezone ulazak u plej of preko Baskonije (verovatno u gostima) i Makabija u Pioniru. Neulazak u plej in je neuspeh, ali ne takav da se ruši sve iz temelja.

Link to comment
Share on other sites

Mi nemamo kvalitet da u gostima zaista ugrozimo ozbiljne ekipe ove godine. Kod kuće je to već druga priča, ali i tu će nas oni stvarno najbolji ili većinom dobiti ili će biti užasno teško (videti pod Fener Monako Pao...). 

 

To je to, tabela nikad ne laže, mi smo ove godine tim iz sredine tabele i možda ćemo malo gore, možda malo dole, ali da se desi neko čudo, vrlo teško.

 

Iako i dalje verujem da možemo da uđemo u plej of nekim malim čudom (pobedama u gostima) ne vidim način da i jednu ozbiljnu ekipu ugrozimo u plej of mečevima.

 

Ovakve stvari se dešavaju i sezone mogu biti gore ili bolje, ali ono što je sad (makar meni) najvažnije je reakcija ekipe - eto vam je Baskonija majstori, direktan konkurent, pa izvolite, pokažite šta imate.

 

Najgore je što će opet biti puno, opet nešto napeto, tipa vodimo 10 pa Howard uleće sa tri trojke i drama, ko da gledam...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

te tekme u vansiu su izgleda neki zesci zajeb...

prosole godine, do te tekme, sam nas zvao harlem globtrotters, a tu sam nas vec prekrstio u washington generals. primili smo 3 trojke, tako stoe covek uzo loptu ispod svog kosa, preveo, doso na 3, niko ga ne cuva, dobro, bam. jos 4, tako sto mu je neko izasao, pa je moro da prvi pas u cosak, tu covek sam, bam. i jos 3, de smo se iscimali u odbranu, da je moro dide jos 1 pas za, bam.  

i onda nakon toga... and now something completely different.  nesto sto mi vratilo veru, u jako dosadnu igru zvanu, moderna kosarka. zocova rapsodia i najlepsi basket koi sam gledo jos od zocovog sampijon fenera. eh... lepo...

ove godine, jedina prava tekma, skolska, muska, takticna, kvalitetna, kosarkaska... u sezoni,  je ta u valensiu. i nakon toga... ovaj uzas. 

za proslu godinu imam neka logicna objasnjenja, kako, zasto. za ovu i nemam.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

 Ovo je igra inteligentnih ljudi koja traži koncentraciju, a mi to u pojedinim trenucima nismo i rezultati su takvi kakvi su“, završio je Obradović.

 

Sve objasnjeno u jednoj recenici.

Link to comment
Share on other sites

zesca laz. tj, samoobmana, prebacivanje krivice, fuseraj.  nie lepo, to sto radi.

dase ne lazemo, ja ovima igracima, ne bi poverio decu da prevedu preko ulice. nebi ni bogdanu. i mnogima takvim. koi savim lepo probacuju kozno djule kroz limeni obruc.

zato sluzi trener...

  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Ništa onda motaj kablove..msm jbg teško je ne ide ali ne treba odustajali.

 

Po meni je ključ pokušati Jareta/Smith osposobiti za neku pristojnu igru da se PJ dozira jel očigledno je da 1 škripi. Ne treba tu neka posebna igra samo na Maks u okviru svojih mogućnosti. Tako će i Aleksi biti lakše da ne sagori.

E sad mnogi su to vidjeli u startu da škripu na pleju ali ko zna šta je Žoc planirao.

PJ je nesnađen koji su razlozi ne bih ulazio.

 

Od jezgra od prošle godine treba čupati sezonu, ko se priključi dobrodošao.

Link to comment
Share on other sites

Nama u svakoj utakmici jedan do dva igrača drže vodu, pa to delom zamaskira problem. Ako i to jednom bude izostalo, po timskoj igri smo zreli za -40, -50. Toliko smo se raspali. Samopouzdanja bez, samopoštovanja bez, pameti bez.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, odupri se ludilu said:

Po meni je ključ pokušati Jareta/Smith osposobiti za neku pristojnu igru da se PJ dozira jel očigledno je da 1 škripi. Ne treba tu neka posebna igra samo na Maks u okviru svojih mogućnosti. Tako će i Aleksi biti lakše da ne sagori.

 

 

Meni nekako deluje, a možda i grešim, da Željko i kad osposobi nekog iz drugog plana brzo ga vrati na staro. Recimo Trifunović je bio uhvatio dobar ritam, nastavio je tako i u Nišu gde je do finala imao najbolje procente šuta, i onda dođe finale gde uđe u igru tek na kraju prve četvrtine kako bi odigrao poslednju odbranu. A primetio sam da je to i ranije radio sa nekim igračima, taman neko živne i u narednoj utakmici neshvatljivo pegla klupu. Nekako mi deluje da ni u Smita nema poverenja. 'Bem li ga, možda je do mene, možda sam stekao pogrešan utisak. Inače, sinoć ste odigrali tako kao da ste želeli što pre da se završi utakmica. Nekako kao i da su igrači već razmišljali o povoljnom rasporedu u finišu sezone, da se tu saberu i muški jurnu, a protiv Barse udri brigu na veselje pa šta bude neka bude.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Danilo Anđušić je legenda i personifikacija bele zastave kad uđe na teren, kako je brat direktno sa klupe opalio airball sa 4 metra od koša, moraš se pokloniti takvom samopouzdanju. Zato će da bude glavni na slavlju ako se ostvari neki timski uspeh. Bukvalno lik sa ovog memea:

 

Last-Place-Douche-Bag-meme-3xroe3.jpg

  • Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...