Arsenije Pesic Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 36 minutes ago, DameTime said: Bitno je da odbrana bude taman takva da NETRTG ode preko stotke Misliš da ode u plus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 (edited) 5 minutes ago, Arsenije Pesic said: Misliš da ode u plus? Pa da 😛 edit: Htela sam da napravim foru, očigledno nije uspela ;D Edited November 29, 2023 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Jogi u Buducnosti. Sad se samo ceka naslov "Buducnost preotela Ferela Partizanu". Nemojte me razocarati, mediji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Jogi u Buducnosti. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Btw, pustio nas Borac, za mir u kući. Šifra - žuto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Opet smo siromašni, Buducnost nam ušla u igraca 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Jogi over poena protiv nas, kvota 1.02. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 50 minutes ago, MC Thunder 2 said: Btw, pustio nas Borac, za mir u kući. Šifra - žuto. Baš me to zanimalo pre neki dan, kako se glade iz ugla sukoba interesa ovakva situacija. Zaboravih da pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Jogi u Buducnosti. Sad se samo ceka naslov "Buducnost preotela Ferela Partizanu". Nemojte me razocarati, mediji. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1859429/Jogi-Ferel-u-Buducnosti.html ŠOK - RIVAL IZ ABA LIGE "UKRAO" PLEJA PARTIZANU: Sve bilo dogovoreno, ali nije došao kod Željka! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 29 minutes ago, John Terry said: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1859429/Jogi-Ferel-u-Buducnosti.html ŠOK - RIVAL IZ ABA LIGE "UKRAO" PLEJA PARTIZANU: Sve bilo dogovoreno, ali nije došao kod Željka! All is well. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Toliko kukaste za tu preprodaju sezonskih i niko da postavi nesto. Evo ja cu.https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3586Sent from my RMX3301 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Bukvalno tri posta iznad je postavljeno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Ne znam kako mi je Tapatalk preskocio ove postove od pre 2 i vise sata. 🫣Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Revenue share 35% od cene ulaznice, ukupno max do 70% cene sezonske... prihod se moze iskoristiti za sezonsku za sledecu godinu. Deluje smisleno. Superior Gold je bila 100.000din, pojedinacna karta za to mesto je 13.000dinara, dakle mozes da "zaradis" (zapravo povratis) 4.550din po tekmi (ako ne ides i ako se proda mesto). Ako ne odes na pola utakmica EL, da kazemo 8 utakmica, to je 36.400din za sledecu sezonsku. Poenta je da i klub i navijac imaju nesto od ovoga. Realno, niko nece doci do ovih 70% limita, odnosno bas ako je totalno sprecen pa ne ide bas ni na jednu preostalu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Zaratismo sa još jednim menadžerom. To je pravi put, sad će ovi preostali prvo nama da ponude igrače za koliko gdo damo pa tek ostali dolaze na red kad se mi namirimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Zaratismo sa još jednim menadžerom. To je pravi put, sad će ovi preostali prvo nama da ponude igrače za koliko gdo damo pa tek ostali dolaze na red kad se mi namirimo. Meni sve govori ova čuvena rečenica da mu je igrač rekao da misli da nije dovoljno cenjen... mislim da nema neke štete ni od nerealizovanog transfera ni od tog menadžera s kim kao ne radimo, ko god on bio Anyway, oporavio sam se, sutra sam u moćnom Smailaga ljubičasto crnom, za sad imam 1/1, videćemo 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Pametno je sto smo nudili ugovor na 2 meseca... Ukoliko nije neki top igrac nema poente dovoditi ga sada do kraja sezone sem ako ne ispuni ocekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 6 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Ne ulazeci u Jogijeve kvalitete ovi menadzeri me podsecaju na one likove iz Kaira sto hoce sve da ti uvale i sve da naplate pa i pogled. Izuzetno mi je drago sto smo ih odsvirali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 2 hours ago, Dzep said: Meni sve govori ova čuvena rečenica da mu je igrač rekao da misli da nije dovoljno cenjen... mislim da nema neke štete ni od nerealizovanog transfera ni od tog menadžera s kim kao ne radimo, ko god on bio Anyway, oporavio sam se, sutra sam u moćnom Smailaga ljubičasto crnom, za sad imam 1/1, videćemo Zar nije malo neozbiljno nuditi 2 meseca igracu koji ima cvrst garantovan ugovor, i ocekivati da neko to prihvati a onda se jos duriti na menadzera? Ali onako...iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Nemoj jako sutra Matijase Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 25 minutes ago, John Terry said: Zar nije malo neozbiljno nuditi 2 meseca igracu koji ima cvrst garantovan ugovor, i ocekivati da neko to prihvati a onda se jos duriti na menadzera? Ali onako...iskreno. ponudjeno mu je taman toliko koliko nam je potrebno… jbg.. izabrao sigurniji ugovor… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: ponudjeno mu je taman toliko koliko nam je potrebno… jbg.. izabrao sigurniji ugovor… Slazem se. Ali cemu onda durenje i "nijedan vas igrac nece igrati u Partizanu"? Naravno, uz ogradu da to mozda nije bilo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts