Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

Moram u posebnom postu da naglasim, posebna pobjeda, veća i od pobjede na terenu je ta što na naše utakmice mogu da dođu jedan Aco Petrović i jedan kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Perišić i da uživaju u utakmici i ambijentu zajedno sa nama bez da im iko uputi bilo kakvu ružnu riječ ili pogled.

 

Znam, znam, da je to sasvim normalno ali daleko smo mi od normalnog naroda i normalne države da se ne lažemo.

  • Like 33
  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

Ako pogledamo zdravorazumski, da Trifa nije dao autokoš protiv Mege, tj. da se otišlo u produžetke, koliko je realno da bi sa tom potrošnjom nosioca i ovom rotacijom iščupali pobjedu u prvom derbiju a, posljedično, na talasu te pobjede pregazili i ovaj drugi? Mislite o tome.

 

Trifa - heroj a ne zločinac!

  • Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 13
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Ne ocekujem da se skakacke brojke Cabocla prenesu na EL nivo aka ne vidim varijantu u kojoj postaje neki skakacki fors ranga Alexa Marica, Robertsa ili 'Sorta. Bruno Fernando > Bruno Caboclo.

 

Prove me wrong...

 

Puno je tu faktora, plus očekivano da će mu trebati određeni period adaptacije na EL, ali mislim da bi sveukulno gledano, mogao da bude približno na LR nivou.

 

LR je imao 7,4 rpg ali za ogromna 33 minuta po meču. Druga stvar kod te ekipe je koncepcija skoka. Sa 2 takva skakača, Dule je mogao da u potpunosti prepusti skok njima + Veselom sa krila, a bekovi su gledali da odmah otvaraju tranziciju. Kod Žoca je ipak drugačije, visoki kako tako grade, ostali učestvuju u skoku, pa je recimo Naneli 2 skakač ekipe, Avram 6. itd.

 

Treće - prilike za skok. Tadašnji Partizan je postizao oko 13 poena manje nego ova ekipa, a i primao drastično manje. Samim tim, čak i ako uračunamo faktor manjeg broja poseda, ti igrači su imali više prilika za skok.

 

Tako da bih ja, suma sumarum, rekao da ako bi Bruno za 20 minuta na terenu bio na oko 5+ skokova, da bi to svakako bilo na tom LR nivou, pa i na Lesorovovih prošlogodišnjih 7prg za 30 min per g.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...