DameTime Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 (edited) Više je do toga da Želimir pažljivo bira pojačanja, triput meri a jednom seče. Nećete dovesti igrača dok on ne proceni da je to pravi izbor, a dotle veruje momcima koji su već tu da će izgurati utakmice. Po mom mišljenju je to i ispravan pristup. Tako je i Madara i Smajlija gurao kao startere u EL utakmicama dok smo se ovde pitali da li je normalan. A navijači iz fotelje pokupuju pola Evrope. Edited September 29, 2023 by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 ma jes triput meri jednom sece a doveo kaminskog ..kurucsa dvaput iseko, nije ni merio 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Brodzianski, a i sa Madarom smo se lijepo proveli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 54 minutes ago, uini said: ma jes triput meri jednom sece a doveo kaminskog ..kurucsa dvaput iseko, nije ni merio Šta fali Kaminskom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 15 minutes ago, Ne sam Safete said: Šta fali Kaminskom? nista posebno (mislim, svskom nesto fsli), nego mi se pali alarm na mudrost xy trenera, kako tri puta meri pa zato nema pojacanja kapiram da zeljku za svaku opciju treba izmedju 20mins i 2 dana da odluci. ovaj krajnji rok je ako treba da skupi infoe o karakteru. prvi ako ga nije gledao nikada kako igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 1 hour ago, DameTime said: Više je do toga da Želimir pažljivo bira pojačanja, triput meri a jednom seče. Nećete dovesti igrača dok on ne proceni da je to pravi izbor, a dotle veruje momcima koji su već tu da će izgurati utakmice. Po mom mišljenju je to i ispravan pristup. Tako je i Madara i Smajlija gurao kao startere u EL utakmicama dok smo se ovde pitali da li je normalan. A navijači iz fotelje pokupuju pola Evrope. Ma izmerio je on pet puta vec, nego ti sto su izmereni cekaju NBA ugovore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Šta fali Kaminskom?meso, atleticizam, wingspan, zaštita obruča, niže težište i jači blok. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 4 hours ago, MC Thunder 2 said: Ima jos od Mirote, nikako da se potrosi, ma koliko se trudili. Navodno pare koje su bile spremne za Mirotica su bile samo za tu namenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Verovatno pare iz neke eparhije, tax free, pa sad ne mogu da se koriste za nekog bezveze igrača Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Brodzianski, a i sa Madarom smo se lijepo proveli. Koliko ste salty bokte mazo, a Madar vam bio jedan od najkorisnijih igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Madar nije bio promasaj. Broz je bio iznudjen. Kure... eh Kure, Kure 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Mojne brinete za Alexu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) Na Mocartu najavljuju Ponitku kao plejmejkera. Ispada da je on došao umesto Dantea a Dozier umesto Janisa. Edited September 30, 2023 by Aman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 bitches, igrate u ponedeljnik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 To si počeo za Zvezdu navijati? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 9 minutes ago, Ne sam Safete said: To si počeo za Zvezdu navijati? Pogledao nas sajt https://kkpartizan.rs/sr/takmicenja/2/aba+j.t.d.+liga Pise 30.09. A i uzeleo sam se takmicarske kosarke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 3 hours ago, Aman 2 said: Na Mocartu najavljuju Ponitku kao plejmejkera. Ispada da je on došao umesto Dantea a Dozier umesto Janisa. Pa kacmo probali Dozera na 1 i vidjeli kako to izgleda 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 58 minutes ago, Beonegro said: Pa kacmo probali Dozera na 1 i vidjeli kako to izgleda 😄 To be fair, probali smo i Ponitku, izgledalo je jos gore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Meni je Ponitka bas sigurica za poziciju, jer radi 2 stvari dosta bolje od Pape, a to je razigravanje ostalih igraca i generalno mnogo bolji osecaj za dodavanje sa krila, sto je bas dobar i unique skill. Takodje ima bolji skok i on ce doprineti na tom polju sigurno. Forsiranje njega kao pleja bi ponistile te prednosti koje ima u odnosu na ostale trojke u Evropi, tako da mi taj Mozzartov tekst apsolutno nema smisla. Na poziciji 1 nam treba Rajon Rondo za evropski stil kosarke. Na poziciji 5 Biyombo da ali koji nema 50 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 8 minutes ago, greenenvy said: Forsiranje njega kao pleja bi ponistile te prednosti koje ima u odnosu na ostale trojke u Evropi, tako da mi taj Mozzartov tekst apsolutno nema smisla. Iste stvari su pisane za Exuma prošle godine, kadonomeđutim. Ali naravno da nisu iste situacije i da su potpuno različiti igrači u pitanju. Za razliku od Exuma, Ponitka nema dovoljno dobar ballhandling za prenos lopte pod pritiskom i tu je najveći problem s njim na poziciji nominalnog keca. Sa loptom u rukama na protivničkoj polovini kada je već krenula akcija i kretnje u napadu, to je sasvim druga priča. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 PJ, Panter, Aleksa i Ogi ce biti zaduzeni za prenos. Na protivnickoj polovini potom imamo dosta solidnih opcija za orgsnizovanje, kao sto rece čiča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Nova sezona, i novo iscrpljivanje Lideja. Nece to na dobro da izadje. Od Tristana vajde nema, tako da ce Zek na 30min, pa do kad izdrzi. Sa tri visoka upotrebljiva igraca ulazimo u sezonu, i jedan od te trojice je Alen, koji moze da nakupi licnih za par minuta, plus Kaminski koji je sa odbranom jako tanak. Ocekujem da kad se ukaze sansa, dodje jos jedan visoki, samo se nadam da cemo bolje proci nego prosle god, kad je dosao Brodz. Prvih par kola evrolige ce pokazati koliko moze ili ne moze Balsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 28 minutes ago, Arsenije Pesic said: Iste stvari su pisane za Exuma prošle godine, kadonomeđutim. Ali naravno da nisu iste situacije i da su potpuno različiti igrači u pitanju. Za razliku od Exuma, Ponitka nema dovoljno dobar ballhandling za prenos lopte pod pritiskom i tu je najveći problem s njim na poziciji nominalnog keca. Sa loptom u rukama na protivničkoj polovini kada je već krenula akcija i kretnje u napadu, to je sasvim druga priča. Exum je igrao keca u NBAu, a Ponitka to verovatno ponekad u reprezentaciji, tako da je tu ta razlika. Exumova epizoda na 3 u Barseloni je vise exception nego pravilo. Ako Zoc pak ima drugaciju ideju i to profunkcionise, stvarno mu treba odati priznanje. Mada ja iskreno ne verujem da ce to pokusavati sem ponekad u vrlo specificnim situacijama kao specijal neki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts