Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

@Sinan Bowie

 

Pogledala nas je sreća u vidu kanala u koji je upao Sošo 😄 Zbog poraza i nekih neplaćenih obaveza su izbačeni iz 2. Lige i nisu imali novca da otkupe/produže igrače, a neki su dobili i raskide ugovora. Kanute i Kalulu bi sigurno ostali/bili otkupljeni da je bilo drugačije. Ne znam zašto Serkl Briž nije odlučio da ga produži, ali eto, lepo nam se poklopilo za obojicu.

Inače, Kanute je prošao škole Juventusa i Peskare, uz Atalantu, Empoli i Inter 2/5 najboljih čkola za mlade igrače u Italiji, mada sam Peskaru malo i nepravedno ubacio u ovo društvo, svakako su na glasu kao dobra sredina za mlade igrače. Izbacili su Veratija, Toreiru, a vraćali u život Imobilea, promovisali još neke dobre igrače.

 

Vidi se da je školovan veznjak, dobar dodir, skok, pas, duel... nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti još sigurniji, uigraniji sa ostatkom ekipe i samo da ne bude ležeran, čini mi se da je sklon ležernosti.

 

1 hour ago, realno *w said:

Je l zna neko koliko ranije budu karte online da se uzmu?

 

Ako misliš na plej-of LK, biće 6 dana ranije, budući da bismo u četvrtak veče znali igramo li plej-of i ko nam je protivnik, tako da je petak prepodne/podne realan termin za puštanje karata u prodaju, ako smo domaćini u prvom meču, Slično je i ako gostujemo prvi meč, tako je bilo protiv Santa Klare.

Edited by kendrick
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Što kaže kendrik, samo je Osasunu trebalo izbeći. Ali, koliko nas je žreb mazio prošle sezone a mi se izglupirali zaslužili smo da grickamo nokte, nadam se samo do žreba danas.

 

12 hours ago, Alek The Great said:

Iskreno se nadam da se ceka da ekipa fizicki postane spremna pa da se predje na neku formaciju sa 3 pozadi, bez ovih nasih spoljnih bekova - totalno su beskorisni.

Mi ukupno nemamo tri igrača pozadi, ko bi igrao tu?

 

Bilo je dobrih stvari juče, ali ostaje problem što dosta duva u odbrani, plus povremene greške, a to će neko ozbiljniji iskoristiti. Štoperi su bili dosta korektni, za standard naše odbrane.

 

Najviše me je obradovalo to što iako su se igrači upoznali pre par dana, dosta ideja imaju kako probiti odbranu. Imamo počesto problem da iznesemo loptu ali kad prebacimo težište deluje kao da svaki napad može da izrodi šansu. Uigravanjem to može biti samo bolje.

 

Saldanja prečesto reaguje brecanjem kad je preskočen u napadu ili nakon grešaka. Nadam se da je reč o trenutnim reakcijama i da nije prznica koja će ugrožavati svlačionicu.

 

Lepa se euforija stvorila pa neka traje koliko traje.

Link to comment
Share on other sites

@kendrick

 

jasno mi je da je školovan igrač i razumem da je sošo bio u problemu, ali ne kapiram kako ga neki ozbiljniji i bogatiji klub, iz normalne države i lige nije uzeo. jasno mi je da francuzi izbacuju veliki broj talentivanih fudbalera, ali mi je neverovatno da igrač poput njega bude dostupan partizanu. možda sam i ja spustio kriterijume previše ili ne vidim objektivno njegove mane.

 

@Barkley#34

 

čini mi se da je naš najveći problem u odbrani desni bek. ne bih voleo da posle dve utakmice kritikujem momka i dajem konačne sudove, ali je za sada tako. ovaj levi je juče bio jako dobar, dvojica u sredini su mladi, iz naše škole, talentovani, prave greške ali nekako imam osećaj da će napredovati. duljaj je u drugom poluvremenu zamenio desnog beka ako sam dobro video i čini mi se da je ovaj što je ušao u igru fino odradio posao.

 

i da ponovim - činjenica je da dobro izgledamo u ovom trenutku, lepo igramo, uživam u tome što je klub u kanalu a navijači podržavaju igrače i duljaja, na tribinama se nalaze slobodni ljudi... treba uživati dok traje, kad postanemo previše dobri vratiće nas u kanal onaj ko je zadužen za to.

Edited by Sinan Bowie
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, pantelia said:

Potencijalni protivnici

 

6: CA Osasuna (ESP)
7: SK Rapid Wien (AUT) / Debreceni VSC (HUN)
8: Fotbal Club FCSB (ROU) / FC Nordsjælland (DEN)
9: Rosenborg BK (NOR) / Heart of Midlothian FC (SCO)
10: NK Celje (SVN) / FC Neman Grodno (BLR)

 

Rosenborg - Heart bi bilo idealno ...

Obadva dolaze iz krš liga u rangu Linglonga ....

FC Nordsjelland ste već jednom izbacivali iz Evrope ... 🙂

Link to comment
Share on other sites

Jesmo, dupla pobeda i 5:3 na kraju, ali pamtim da smo se u Danskoj pomalo i provukli.

 

Inače jako talentovan tim Nordsjelanda, Damsgaard (Brentford), Jensen (Brentford), Kudus (Ajax), Nelsson (Galata), Skov Olsen (Briž), Andersen (Venecija), Christensen (Keln), Abdul Mumin (Rayo), Pedersen (Augsburg)... ponovo se priča o njima, vicešampioni su Danske, imaju nekoliko baš zanimljivih mladih igrača, tradicionalno nekoliko Afrikanaca iz akademije Right to Dream sa kojom imaju neku suvlasničku kombinaciju, inače najbolja akademija za mlade igrače u Africi. Njih bih izbegao ako je moguće...

 

 

Link to comment
Share on other sites




Mi ukupno nemamo tri igrača pozadi, ko bi igrao tu?


Trenutno da, ali juri se stranac, nadam se starter. Nisam bas siguran da ce Sveta kapiten biti zainteresovan da greje klupu. Mali Ilic mora da igra jer drugog bonusa nemamo. Sva trojica ne mogu igrati sem da se promeni formacija.
Ima zanimljivih bekova. Slobodan je Axel Tuanzebe, traze ga klubovi iz Championship-a. Takodje Almamy Touré, mada je bio dosta povredjen prosle sezone. Daniel Ayala, sa dosta iskustva u engleskoj ligi. Moze tu i neka formacija sa npr Scekicem kao centralnim bekom gde bi u nekim varijantama izlazio napred. Samo sto da sto manje gledamo nase tzv spoljne bekove. Filipovic i Stojkovic mogu da pokriju i neke druge pozicije, ali Antic, Zivkovic i Sehovic nisu ni za sta. Sanicanina bi takodje voleo da vidim u nekom drugom klubu.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Odbrana nam je na nivou... beogradske zone. S ovakvom igrom nam bar jedan crveni do kraja ne gine.

 

A u napadu ako uspemo da uguramo gol na kontru ili prekid. Ili nam ga poklone na srebrnom tanjiru.

 

Šta će od to dvoje da pretegne, videćemo.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...